Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Roberta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufi79 In anul care vine... iarta...iubeste...zambeste... exprima-te... relaxeaza-te... accepta un compliment...asculta-ti prietenii... fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu poze... aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur... spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti... joaca-te cu un copil... citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer... renunta la ce nu-ti place... indeplineste-ti promisiunile...cumpara-ti ceva ce iti doresti... spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini... respira profund... iubeste Va doresc tuturor un 2011 asa cum il doriti .....viata este acolo unde te regasesti....... 13+ Doamne ai grija de noi |
11+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
lisssa_ana spune:
Oana,dau mielul cum numrepar un pic mai incolo
Amaia,eu asa stiu ,cu DNP 20 iulie,nu???
noi suntem racite cobza,Ana nu a putut dormi de muci,cu febra/tuse...tot tacamul
Mama de Ana si 12+
Amaia spune:
Lissa, DNP e 20.07.2011, UM 13.10.2010.De accea nu ma regaseam pe lista, ca eram trecuta la august...nu-i bai...
Aiurea cu raceala , incercati IMUNOREZISTAN, functioneaza fantastic, e natural 100% si, ca majoritatea medicamentelor homeopate, este chiar indicat in perioada sarcinii pentru ca mareste imunitatea. Exista si varianta Imunorezistan junior dar eu am preferat sa-i dau Andreei din siropul pentru adulti doza mai mica.
Mai am o frustrare...mesajele imi sunt publicate la 5-6 ore dupa ce le-am postat...stiu ca sunt in faza de verificare dar cand sunt postate deja celelalte colege de forum au citit pagina respectiva si cam vorbesc singura pentru ca nimeni nu reia paginile anterioare ca sa vada ca am scris si eu pe acolo...:((((( Sper doar ca nu va dura prea mult chestia asta.
O seara buna si pe foarte curand, sper.
MihaelaV spune:
Buna seara, colegelor de odisee
Omibaba eu cred ca o sa fie totul bine si nu ai de ce sa te stresezi. Verisoara mea are Rh negativ si are 2 copii sanatosi si frumosi
Dupa ce ieri am lesinat in timp ce-mi luau sange pt analizele de trimestrul 1, astazi am dormit pana la ora 14. Am iesit putin cu sotul la plimbare ca simteam ca ma sufoc in casa, dar frigul nu mi-a facut prea bine.
E primul revelion pe care il facem acasa si in doi, dar ma gandesc la bebe ca e pt binele lui si imi trece supararea. Sotul incearca sa ma linisteasca si imi spune ca o sa facem ce vrem noi si o sa fie ultimul revelion petrecut doar in doi
Mi-ati facut si mie pofta de pepene si mi-am trimis sotul la Kaufland si la piata si nu erau pepeni verzi O sa-mi aduca o prietena unul murat si sper sa-mi treaca pofta.
M-a pus soacra pe ganduri spunandu-mi ca nu e bine sa nasc la CF2, unde e doctorita mea ca sunt microbi. Parca nu ma indur sa dau 6500 lei pt nastere naturala si 9500 lei cat costa o nastere la Euroclinic. Consider ca mai bine fac ceva cu banii aia pentru bebe. M-am panicat
Mamicilor din Bucuresti voi unde o sa nasteti?
Nici nu stiu ce sa fac. Nasa mea zice ca ea a nascut ambii copii la Municipal cu un doctor ok. Sa-mi schimb medicul?
iul_aug2011 spune:
Omibaba,trecuta
Oana,corectat...oricum nu scap de miel(te-ai scos de Paste)
Camy,te primim si la noi
Amani,erai la iulie,dar gresit,sper ca e bine acum
daca gasiti greseli...neuronul e de vina
lisssa_ana spune:
Amaia,scrie repede 10 mesaje,acum este sub moderare si de acea te citim mai tarziu. Dupa 10 mesaje te von citi in timp real
Mama de Ana si 12+
Oanamares spune:
Roberta, multumesc!
Amaia, cand esti pe pagina unde ar fi trbuit sa apara mesajul tau da-i un refresh si iti vor aparea toate mesajele,actualizate.
6+
adra_bell spune:
Mihaela, eu nu sunt din Bucuresti dar o sa nasc in Bucuresti, la Giulesti. Nu mor de drag, probabil va fi cezariana, si cand ma gandesc ca dau repeat la scenariul ala horror cu urcat un etaj pe scari pentru a ajunge la salonul bebelusilor. Mi-as dori sa fie un spital in care copilul sa stea cu mama in salon, sa alaptez cat mai repede, dar medicul meu e la Giulesti si la prima nastere s-a comportat absolut ireprosabil.
Lucruri bune am auzit despre Municipal
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
dya27 spune:
Oana, se trece numarul de saptamani in curs. De exemplu daca ai 5 sapt si 2 zile treci 5+.
Pufi, foarte frumoase si din suflet urarile pentru noul an. Esti o dulcica! Multumim tare mult si tie la fel sa iti dea bunul Dumnezeu.
De fapt vreau sa le urez si eu la toate gravidutele sa aiba un an cat mai bun din toate punctele de vedere. Sa fiti sanatoase, iubite si fericite! Este un an important pentru noi toate, nu? sa dea Domnul sa ne strangem la termen puiutii sanatosi!
Va pup pe toate si va doresc o noapte dintre ani cat mai frumoasa si fara griji!
La multi ani, colegute de odisee!
12+