Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Referitor la acest subiect sensibil observ ca parerile sunt impartite, ceva de genul 50% - 50%.
Incerc din rasputeri sa nu ma agit si sa ma linistesc. De obicei privesc partea plina a paharului, dar acum imi e dificil tinand cont ca nu e vorba doar de mine, ci de o noua viata.
Bine totusi ca sunt doar cateva zile pana cand ne revedem cu doctorul.

Acum ma prapadeste un , ca imi vine sa pun capul pe birou si sa dau o raita in lumea viselor. Cred ca din cauza preocuparilor si a frigului.

Numai bine va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu sunt de ieri la Bran, am plecat cateva zile cu niste prieteni pentru Revelion. Acum imi pare rau ca am plecat, pentru ca nu ma simt prea bine departe de casa ... dar luasem biletele inainte sa stim de bb2 ...

Dupa un drum cu masina de 5 ore pe serpentine si autostrada, m-am trezit seara cand am ajuns cu scurgeri de culoare rosu-deschis (ca un fel de sange diluat), nu foarte abundente. Motiv pentru care mi s-a stricat toata dispozitia si am dormit ca pe ace, tot ducandu-ma la baie sa verific ce si cum ! Am simtit si ceva intepaturi in burta, si o usoara presiune in partea de jos ...
Azi am ramas in pat cu laptopul, in timp ce prietenii mei au plecat la plimbare, desi scurgerile s-au oprit mi-a fost frica sa risc ... Nici nu stiu ce sa fac, in caz de urgenta unde sa ma duc ??? Sunt la sute de km de casa si sunt sarbatorile ...

Aveti idee de unde pot proveni scurgerile ? De la drumul cu masina sau am facut ceva efort ? Ce pot sa fac ?

Mutlumesc pentru ca m-ati trecut pe listuta !

O sa fac probabil dublul (sau triplul) test, pentru ca l-am facut si la prima sarcina si pentru ca am 36 de ani. Nu vreau sa risc ... O prietena a avut valori mari la test si a facut amnio, care a iesit buna. Dupa ce vad valorile o sa ma hotarasc ce si cum, dar vreau sa am cat mai multe informatii. Chiar si eco morfologica o s-o fac in doua locuri, la 2 medici diferiti, ca sa fiu sigura ca nu le scapa ceva ...

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

burtocika, in masina probabil ai avut o pozitie care nu i-a convenit uterului. daca nu e rosueventual ia niste utrogestan, mie cu 1 mi se opreau cam 24 ore

mama de Carol (29.12.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

In anul care vine... iarta...iubeste...zambeste... exprima-te... relaxeaza-te... accepta un compliment...asculta-ti prietenii... fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu poze... aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur... spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti... joaca-te cu un copil... citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer... renunta la ce nu-ti place... indeplineste-ti promisiunile...cumpara-ti ceva ce iti doresti... spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini... respira profund... iubeste

Va doresc tuturor un 2011 asa cum il doriti

.....viata este acolo unde te regasesti.......

13+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Burtocika , pe mine primu lucru care m-a intrebat doctoru cand m-am prezentat tot cu scurgeri usoare , o fost daca am facut ceva prostioare in ultimele 48 de ore! Insa eu nu facusem nimic ! ci doar m-am izbit cu picioarele peste un tapet ca sa il scutur mai bine!!
pe moment nu mi-am dat seama , deabia dupa ce mi-a spus doctorul ca probabil e de la efort , atunci am realizat ce facusem.
linisteste-te daca scurgerile s-au oprit si faci bine ca stai in pat , asta mi-a recomandat si mie!

11+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Pufi, ce frumos! Multumim pentru urarile asa de frumoase!
Roberta, cum Dumnezeu te-ai izbit cu picioarele de tapet ...ca sa il scuturi mai bine?

Mergi la inceput

Aici se pun in fata usii , afara, niste tapete groase , flocoase si tepoase care daca le intorci cu fata in jos si le dai cateva picioare cad din ele toate pietricelele care se aduna de la incaltaminte.
Fiind asa de gros si tzepos , nu ajunge sa ii dau cu matura si ca sa il scutur in maini e prea greu asa ca ii dau cateva picioare si l-am rezovat

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Roberta, m-am amuzat copios! Eu ma gandeam la tapet de pe perete.
Fetelor,inca ceva.Cum v-ati pus voi iconitza cu burtica si saptamana in care sunteti gravi? Vreau si eu!

Mergi la inceput

ai dreptate , m-am exprimat eu gresit! hai ca iti raspund tot eu ca vad ca suntem singurele pe aici: inta la " contul meu apoi la "profil personalizat" apoi la" editeaza profil" si apoi optiuni profil+ si scrii asa: urmat de saptamanile care le ai si + , ex 11+

11+

Mergi la inceput

hai ca te-am lamurit ca am scris si a aparut tot semnu

trebuie sa scrii cuvantu gravi intre paranteze patrate!
sa vad daca asa se vede cum trebuie ca daca scriu direct apare iar semnu

11+

Mergi la inceput