Sunt indignata...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Pe mine nu ma mai mira nimic, matusa mea a murit luni, era batrana si s-a stins in cateva ore dupa ce a ajuns la spitalul Municipal din Bucuresti...dimineata, cand s-au dus rudele sa o vada, nu mai avea la gat lantul cu un minunat medalion, pe care il purta de vreo 40 de ani si pe care nu-l scotea niciodata. Trist, la fel ca povestea ta, lilib72...

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Foarte urat ceea ce s-a intamplat e foarte multa lume rea pe pamantul acesta.Nu mai ai ce sa faci caci sigur nu va recunoaste nimic acea batranica.Insa poti sa ii spui ca stii si ca ar face bine sa il inapoieze si cum spunea cineva mai jos sa il vinzi si sa ii faci si ei pomeni, asta daca aceasta femeie mai are un licar de omenie in ea si recunoaste.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmi

Pe mine nu ma mai mira nimic, matusa mea a murit luni, era batrana si s-a stins in cateva ore dupa ce a ajuns la spitalul Municipal din Bucuresti...dimineata, cand s-au dus rudele sa o vada, nu mai avea la gat lantul cu un minunat medalion, pe care il purta de vreo 40 de ani si pe care nu-l scotea niciodata. Trist, la fel ca povestea ta, lilib72...

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Si mama a patit la fel,a fost deposedata(in coma fiind)de inelele pe care le avea ,la internare nu am putut sa i le luam avand mainile foarte umflate,dupa cateva zile nu le mai avea,am facut un scandal monstru nu atat pt valoarea materiala cat pt cea sentimentala pe care acele bijuterii o aveau.Dupa moartea mamei parte din bijuterii le-am daruit unor persoane foarte dragi ei .
Furtul a avut loc la acelasi spital.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput