Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 19
carmickey spune:
la multi ani corina multa sanatate,fericire si iubire alaturi de cei dragi tie...sa te bucuri de fetita ta,sa iti aduca multe bucurii in viata...
noi am avut musafiri casa plina,unul venea altul pleca,am adormit-o pe adelina iar acum sa fac ordine prin casa,dupa care un dus si somn
sunt franta de oboseala...
o noapte buna si linistita alaturi de iepurasi va urez 
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".
Rebiana27 spune:
La multi ani CORINA! Sa ai parte de sanatate si multe bucurii!
Mami de doua minuni:
Luca si
Mara
nafi spune:
Vin si eu la spartul targului!![]()
LA MULTI ANI FERICITI CORIMAMI! SA AI TOT CE-TI POATE FACE VIATA MAI FRUMOASA! 

Eu am avut zi grea tare astazi caci Ricky racit cobza a fost f marait, babysittera n-a putut veni, asa ca a trebuit sa-mi adun fortele si sa fac fata situatiei. acum sunt cam zombi de oboseala si ma gandesc cu groaza ca daca fac si noaptea asta alba....

Am reusit sa-l adorm dupa mii de tertipuri si sper
sa doarma bine , caci eu am facut ceea ce am stiut ca sa-i fie bine! Macar febra nu mai avea si dupa ce l-am aspirat , parca respira si mai usor!
ATB -
sa stii ca tare mi-a prins bine dimineata melodia dedicata de tine. am dansat pe ea cu ricky in brate! ii place tare mult sa dansam impreuna! se distreaza si ma tine de gat cu manutele de zici ca stie cum se danseaza!
Ioanaa28 - ma bucur ca ai avut un revelion asa de frumos!
Sper ca in 2-3 ani sa fie si ptr noi mai bine. ca anul asta a fost teribil! mai bine stateam acasa si dormeam!
Am fost la prieteni, o familie cu 2 copii, baiatul de 3 si fata de 5 ani. de obicei la ora 20 ricky doarme dar acum la 20 abia ajunsesem la ei asa ca pe la 22 rupt de somn , l-am bagat in caruciorul amenajat ca pat , l-am dus in dormitorul lor si ne-am asezat la masa. cand in sfarsit sa ne relaxam si noi un pic, musiu se trezea din 10 in 10 minute plangand ptr ca cei doi copii mai marisori desigur ni dormeau si faceau o harmalaie de-mi venea sa
! plus ca stateam cu grija ca de se trezeste , cade din carucior caci la cat de mare e..reuseste sa iasa iar acolo n-am gasit un pat care sa-mi dea mai multa liniste decat caruciorul. la un moment dat cand am auzit zgomot, am fugit in camera si el trecea din carucior in pat care era chiar in stanga caruciorului! daca iesea prin dreapta cadea direct pe podea!

Asa ca va dati seama ce distractie am avut!
La 00.30 ieseam pe usa jurand sa nu mai repetam greseala!
Irene - cred ca si noua ne era mult mai bine sa fi stat in cuibusorul nostru in 3 ! ati fost inspirati!
Briza - si eu idem ca tine! ne luptam cu raceala! sanatate multa lui Eric cel dulcic! 
Samaria - bravo, ma bucur ca nu te lasi si scrii in continuare!
Intre timp Ricky s-a trezit plangand de zor si l-am readormit...hmmm...se anunta o noapte sexi...
Stanucel- ce bine e sa te mai viziteze lumea din cand in cand!sa-ti fie de bine dusul!
tare m-as arunca si eu in cada dar sansele ca musiu sa se trezeasca si sa ma faca sa ies de 100 de ori sunt mari asa ca aman pana maine!
Cand m-am intors de la socri am gasit sub bradutul din camera lui ricky 2 cadouri lasate de sotul meu ca surpriza!
chestii marunte dar gestul conteaza. iar mie chiar mi-a placut tare uleiul relaxand de baie luat de el. cu aroma de citrice! miroase de vis!si stiu ca ptr el a fost un mare efort sa intre intr-un magazin de cosmetice sa aleaga un produs! ca de obicei se poarta de zici ca-i spui sa intre intr-un tomberon nu in magazin de cosmetice! cica el nu se pricepe! dar uite ca a nimerit ceva ce mi-a placut!![]()
![]()
Va pup si va doresc o noapte buuna! va povestesc maine cum a fost a mea!

cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
ioanaa28 spune:
nafi, sper ca e mai bine brunetelul meu preferat
atbmultumim de dedicatie
mie imi aminteste de tinerete
ce fac flacaii?
Erina, voi cum ati petrecut? sunt bine copii?
Diana, voi? hai cu detalii...Albert cum e?
irene, asa gandesc si eu, multe fete cucuiete pe aici, da asta-mi place...pt mine umorul e o dovada incontestabila de inteligenta si nu rareori pe forum am avut parte de mult umor fin si de calitate, tin minte pagini intregi cu replici super ce veneau una dupa cealalta, iar eu radeam singura in fata monitorului..ff fain...
poate ca totusi se va reface atmosfera, candva...
bravo pt revelioul in familie !!!
sa stii ca de visinata nu am uitat, esti prima pe lista..
samaria,
prietena draga...
briza sa scapati repede de mucisori fara alte complicatii
cristinada, da, asa e cu doritu' Mos Craciun oare stie?![]()

stanucel, draga mea, sa te fericeasa Adelina toata viata ca si acum...tare multa bucurie e in mesajele tale...Si Paul, bineinteles...chiar daca trebuie sa-i pregatesti mai multe tinute, gandeste-te ca nu peste mult timp se va ocupa "altcineva" de asta![]()

Noi iar ne-am intors tarziu de la padure...tare fain a fost, super atmosfera, multa veselie, multi copii, Alex a cazut frant !!! a stat iar in zapada cu orele, mama si ce-i place...seamana cu Flaviu, iubeste iarna, si nu-i deloc friguros...sunt curioasa maine daca da semne de raceala...sper sa scape, m-as bucura sa mai profite de zapada.
trec si eu la culcuseala ca sunt obo franta...maine nu cred ca ies din casa...
atb spune:
Irene, Nafi, Ioanaa, ma bucur ca v-a placut melodia, e melodia mea de suflet, si mie imi aduce aminte de tinerete...![]()
Nafi, briza, imi pare rau de iepurasii bolnaviori, sa dea DD sa se faca bine cat mai repede!
Ioanaa, multumesc de intrebare, flacaii mei sunt si ei bolnaviori, parca se intrec care mai de care la tuse, tusesc pe voci, Nick e tenorul iar Denis e basul.
Acum fac si eu haz de necaz dar ma mir ca nu mi-au iesit peri albi, imi vine s-o iau la fuga cand sunt amandoi bolnaviori. Acuma Nick e doar racit, tuseste, si-i mai curge nasul, insa de maine il pot duce la cresa, dar Denis e tare bolnavior saracutul, abia respira, tuseste urat si nu vrea sa manance, varsa mereu. Ba e si deranjat la burtica. Maine ne prezentam la dr si sunt mai mult ca sigura ca spital scrie pe noi.
Ea mi-a si zis ca daca face 3 bronsite consecutiv trebuie musai internat si facute analize ca s-ar putea sa aibe astm bronsic. Si da... suntem deja la a 3-a raceala din octombrie incepand. Acuma na, asta este, oi rezista eu cumva cateva zile in spital desi conditiile sunt execrabile, dar imi e ca luam altceva de-acolo si in plus il las pe Nicholas acasa cu socrii, mi se rupe sufletul...
Ufff, si trebuie sa ma apuc si de invatat ca incepe sesiunea...
Numai Dumnezeu stie cum m-oi descurca cu toate, dar am credinta ca totul va fi bine pana la urma.
Insa printre toate supararile si necazurile astea am primit si o veste buna, care mi-a mai luminat zilele de sfarsit de an: am castigat la concursul "ghiceste sunetul" de aici de pe DC, eu dadusem raspunsul pe 20 dec, ei mi-au trimis PM ca am castigat pe 27 dec, iar eu am vazut mesajul abia in noaptea dinspre 30 spre 31 dec. A fost o adevarata bucurie, e prima data cand castig ceva la un concurs, am participat la f multe dar inafara de promotii din-alea de prin magazine la care oricum se castiga tot felul de chitibusuri, n-am mai castigat niciodata nimic. Iar acum numa bine imi mai pica niste banuti in plus ca ai mei din cont s-au cam dus cu sarbatorile astea.
Astept sa-i primesc... sper sa nu fie neseriosi sa ma faca sa astept degeaba...![]()
Mno bine, nu stiu cand ne mai auzim, daca ma interneaza cu Denis imi iau laptopul cu mine insa nu prea cred sa fie wireless la spitalul de copii, dar nu se stie.
Va pup si va doresc multa sanatate si voua si iepurasilor!!!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
irene26 spune:
Samaria, subscriu si mesajului tau! Apropo', cum ati petrecut de Revelion? Ce fac piticii?
Briza, ooof, multa sanatate lui Ericut!
Diana, La Multe Lunite lui Albertut cel cu ochii senini!
Cristina si Yaia, dar voi ce-ati facut de Revelion?
Stanucel, odihna placuta! Ce fain sa aveti atatia musafiri!
Rebiana, ce fac ingerasii tai? Dar tu?
Nafi, sigur anul viitor va fi mai bine! Sper ca Ricky sa te lase sa dormi in noaptea aceasta!
Ioana, sper din tot sufletul ca se va face atmosfera de alta data! Si eu imi amintesc atat de bine cand va citeam si radeam de ma prapadeam in fata calculatorului! Si bravo pt Revelionul reusit si ca te-ai simtit bine azi! S-o tineti tot asa
! Somn usor!
Va pup si va urez vise placute!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
Atb, multa, multa, multa sanatate lui Denis cel frumos! Iar tu ai mare grija de tine, incearca sa te odihnesti! Felicitari din tot sufletul pt castigarea concursului!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
kossir spune:
Mesajul anterior era adresat lui CORIMAMI, am luat-o putin pe aratura
. Scuze CORIMAMI, scuze si Corina (Evamika).

ATB, sanatate multa copiilor, sper sa nu fie chiar asa de rau, Denis sa te interneze. Oricum pupam baiat mare si asteptam vesti. Intre timp ii dorim sanatate 

Samaria si eu ma gandeam asa, dar mi se pare ca sunt naiva uneori. Oricum scriu si eu pe aici cat se poate. Ma simt (simteam??????) tare bine aici, chiar daca nu scriu 7 mesaje pe zi.
Nafi, Briza sanatate si flacailor vostrii. Uite 
racoritor si desfundator 
.
Ioana28 waw ce activitate aveti voi acolo. Si cata zapada. Bravo, pup dragalasii.
Stanucel nu stiu cum reusesti tu cu musafirii, fetita, plimbarele, bucatarit. Jos palaria. Pupam scumpetea mica 

Noi azi am fost la plimbareli pe malul oceanului. Sofia s-a obisnuit sa o asez pe picioarele mele si sa se joace in nisip. Mai baga si in gura, mai fugim de valuri, se distreaza pe cinste. Am pus cateva poze, desi in momentele mai frumoase am filmat si nu stiu sa pun film
.
Si tot azi ne-a lasat masca imitandu-l pe taso vorbind la telefon. I-a dat telefonul si atata a sporovait cu el la ureche, am murit de ras. Adevarata imbinare de olteanca cu marocan, buna de gura
.
Hai ca sunt nevorbita pe forum. Zau ca mai puteam sa scriu pana schimba cineva capitolul, dar ma abtin politicos.
Va pup, noapte buna 

CoriMami spune:

Neata si LA MULTI ANI tuturor! un an cu muuulte bucurii, vesti frumoase si sanatate!
Multumesc pt urarile de ziua mea, dau tort si cafelute bune tuturor mamicilor dragi care mi-au urat de bine!
Fetelor..am implinit 30 de anisori!!
E destul de greu sa fii nascut pe 2 ian (ce mi-o fi venit si mie sa o deranjez pe mama atunci??)nimeni nu are chef de petrecere, toti sunt ghiftuiti si mai sunt si plecati prin concedii..asta e
Am petrecut pe drum, ne-am intors de la Buzau unde am facut revelionul la un hotel dragut. Apoi multe bagaje de despachetat...nu prea a ramas timp.
Oricum sarbatorile au fost frumoase, in familie, cu Petala scumpa si haioasa.
Mai intru la povesti
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
nemary spune:
cu toate ca nu am mai scris de fffff multe luni vreau sa va urea si eu un an nou 2011 plin de sanatate si fericire alaturi de puiutii vostri, sa stea departe toate necazurile si bolile si cat mai aproape bucuriile.
am mai aruncat cate un ochi pe la voi, am mai vazut cateva poze dar timp de scris nu mai am, din pacate. am inceput serviciul din august, Daria gradinita si abia mai am timp sa fac ceva de mancare si un dus.
viroze cu muci si tuse avem si noi la greu de cand cu gradi, aduce Daria acasa tot. cam atat..
va imbratisam cu drag,