Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna! Vin si eu dupa multa vreme sa urez cele necesare la acest ceas;sanatate,iubire si multi bani! La multi ani 2011.

Am spus ca nu mai intru pe DC dupa ce m-a tras de urechi Yaya care nu a citit atent ce am scris eu.Nu-i bai,yaya!S-a mai aerisit terenul si ai loc sa te desfasori!
Bluekidoo iarta-ma daca ai inteles ca in tonul meu era cearta.Nici vorba de asa ceva.Andira a avut macar inspiratia sa inteleaga atitudinea mea .Bine ca ai luat decizia potrivita si te simti bine (fizic pt ca psihic nu cred ca esti ok...se poate citi printre randurile posturilor tale).Esti o tipa super daca ai fost inn stare sa raspunzi cu atat de mult bun simt mizeriilor aruncate in fata .Eu nu as fi putut sa reactionez asa de calm .Jos palaria.
ps.
Nu spun astea pt a fi in concordanta cu majoritatea de aici .parerea mea ramane neschimbata insa nu conteaza parerea mea decat pt mine.Iti urez sa ai liniste in anul ce vine.
La final vreau sa multumesc OAMENILOR pe care i-am descoperit aici si care imi infrumuseteaza viata si putinele clipe de respiro pe care le am.La multi ani!!!

Psss: Este ultimul post aici pt ca pur si simplu nu ma mai incanta atmosfera.iertare fetelor de excepetie care isi fac timp sa scrie si care imi sunt tare dragi.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani tuturor! Un an bun, cu sanatate, cu iubire, timp pentru vacante si bebelusi si belsug in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani! Va doresc un an bun din toate punctele de vedere!

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

La multi ani!!!!!
Sa aveti parte de un an nou plin de bucurii si impliniri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani, fetelor, sa fiti sanatoase si multumite in 2011, si iepurasii sa creasca mari, sanatosi si cuminti ca frumosi sunt deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cind ultimele clipe cad din calendare, se aprind stelute-n crengi de brad, ca semn de mare sarbatoare.
Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire, la fel va spun si eu acum:
MULTI ANI si FERICIRE!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani pe 2011

la multe lunite Luca-Alexandru de Stefanna, Eric Mihai de Briza_marii, Edward Gabriel de Leea111, Luana de nikole multa sanatate si noroc in viata...

adelina mea nu s-a trezit deloc,doarme neintoarsa...la cat de tare s-au auzit pocniturile ea nu a avut nicio treaba...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

"sunt o femeie de valoare, nimeni nu ma calca in picioare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

La multi ani 2011!!

Sa fie un an cu impliniri pe toate planurile, sanatate si fericire!!!

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

SA AVETI UN AN CU MULTA SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC.
SA VA ADUCA IEPURASII NUMAI BUCURII.
VA PUP SI SA VA REGASESC MAI IERTATOARE SI ASA CUM VA STIAM EU, EU CRED CA STRESUL ACUMULAT, OBOSEALA SI NERVII INTINSI AU DUS LA UNELE POLEMICI SI SCHIMB DE REPLICI, DAR CRED CU TARIE SI VREAU SA CRED CA PUTEM SA FIM CUM AM MAI FOST.
EU NU AS VREA SA VA PIERD PE NICI UNA, SUNT FOARTE ATASATA DE VOI SI VREAU SA NE INTALNIM SI PESTE ANI AICI CU ACEEASI VOIOSIE.
VA PUP SI MI-E DE IEPURASI.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

LA MULTI ANI!

SA AVETI UN AN CU MULTA SANATATE, FERICIRE SI MULT NOROC.
SA VA ADUCA IEPURASII NUMAI BUCURII.
VA PUP SI SA VA REGASESC MAI IERTATOARE SI ASA CUM VA STIAM EU, EU CRED CA STRESUL ACUMULAT, OBOSEALA SI NERVII INTINSI AU DUS LA UNELE POLEMICI SI SCHIMB DE REPLICI, DAR CRED CU TARIE SI VREAU SA CRED CA PUTEM SA FIM CUM AM MAI FOST.
EU NU AS VREA SA VA PIERD PE NICI UNA, SUNT FOARTE ATASATA DE VOI SI VREAU SA NE INTALNIM SI PESTE ANI AICI CU ACEEASI VOIOSIE.
VA PUP SI MI-E DOR DE IEPURASI.

Mergi la inceput