Vaccin Rh la graviduta Rh negativa

Vaccin Rh la graviduta Rh negativa | Autor: pisucmic

Link direct la acest mesaj

Dragele mele
sunt o graviduta Rh negativ cu sot Rh pozitiv. La testul trecut nu aveam anticorpi si ginecoloaga mi-a recomandat sa fac vaccin anti Rh in saptamana 28 (care se apropie).
Ca urmare m-am pus pe cautat.
Ea mi-a recomandat vaccinul Rhogam de la Johnson&Johnson, deocamdadat nu gasesc.
Am gasit doar Rhophylac 300, cu 650 RON.

Stie cineva daca se gaseste Rhogam in Bucuresti, si cam la ce pret?

Mi-ar fi de super folos!
Multumesc mult

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s25 cu un dragalas

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna iubita
daca vei intra la odiseea de nov-dec si vei intreba daca are cineva spre vanzare acest vaccin rhogam il vei gasi la una dintre fete care la nastere nu a mai avut nevoie de el copilul avand acelasi rh ca mama.
bafta maxima..fata este din buc

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si a dragalasului Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si a scumpei Antonia Stefania 01.12.2010
http://family.webshots.com/album/579302477gjWYMC " ]dulceata de fetita[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara

eu sunt o mamica cu Rh negativ , am baietel de 2 ani si 5 luni... cu sotul si baietelul de Rh pozitiv si nu am avut probleme toata sarcina cu anticorpii,,, erau absenti si deabia dupa ce am nascut am facut vaccinul.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna
Eu am Rh negativ si fetita mea are Rh pozitiv. Toata sarcina am facut teste pentru anticorpi si am stat sub un stres enorm, desi medicul imi tot repeta ca daca nu au iesit de prima data sunt riscuri minime sa mai apara. A avut dreptate, n-au aparut, am facut vaccinul dupa nastere. Ti-am spus asta ca sa nu te stresezi, stiu ce inseamna.

La vremea aceea ma interesasem si eu de Rhogam si gasisem cumva un importator (depozit) care il avea, erau singurii. Incearca si asa

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pisuc, e f bine sa faci vaccinul in saptamana 28 si dupa nastere daca bebe va avea rh pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Va multumesc mult la toate, datorita voua, si in special ideii Elizei, am rezolvat deja.
Regula acum este sa faci si in sapt 28 (ca sa fii sigur ca nu se formeaza anticorpi) si apoi la nastere daca bebele e Rk pozitiv.
Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s26 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Buna fetelor si eu am Rh negativ, sotul pozitiv si sunt insarcinata in 28 sapt.Sunt o graviduta cu trombofilie, placenta jos inserata,boala abortiva, iminenta de avort, hematom,tensiune......+RH-ul.Dupa prima sarcina pierduta nu am facut vaccinul, dupa cea de-a doua am facut la 48 h de la pierdere, acum incerc din nou si trebuie sa reusesc.Am facut analize pt anticorpii D la 12 sapt si acum vreo 2 sapt dar doctorita mea a spus ca vaccinul il fac numai daca se activeaza anticorpii.La 32 sapt repetam analizele si daca sau activat facem vaccinul daca nu nu-l facem.Eu data trecuta am facut RHESONATIV si costa vreo 450 lei in ianuarie.O sa-l fac si eu dupa nastere cred si in mod sigur daca bebe are rh-ul lui tati.Pipici

Mergi la inceput