Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 8
nicoleLi spune:
hello,eu sunt pacienta dr Albu, la medlife, el mi-a recomandat laparoscopia pentru verificarea trompelor dar la medlife este 2800ron operatia+zilele de spitalizare si ne cam depasea bugetul acum si asa am ajuns la dr ion ionut la giulesti;eu sper sa ne dea vesti bune, chiar daca sansele sunt cam mici
nicoleLi spune:
a si am gresit...din cauza vitezei...eu sunt programata luni pe 14 febr...poate primim cadou de ziua indragostitilor o veste buna
ALTESA spune:
buna nicole si eu sunt pacienta dr. albu si tot di cauza pretului am ales sa fac laparo cu altcineva ,nu cumva faci si IA in martie poate ne gasim pe la cabinet.
nicoleLi spune:
la mine laparoscopia e ultima varianta de incercat inainte de FIV; IA nu pot face, pt ca eu am probleme cu trompele, in rest totul e ok; trompa dreapta e nefunctionala, am facut in iulie 2009 sarcina extrauterina pe ea si la hsg pe care l-am facut dupa 6 luni, inainte sa ne dea voie sa ne apucam iar de lucrat la proiectul BB, se vede clar ca este blocata cam pe la jumatate; substanta s-a acumulat acolo unde a fost SEU si se vede ca o bulina; eu fac laparoscopia pentru verificat trompa stanga si a promis ca incearca sa mi-o repare si pe dreapta daca blocajul este aproape de ovar; trompa stanga pare permeabila pe hsg dar are niste unghiuri de 180grade si s-ar putea sa aiba si niste aderente deoarece s-a miscat foarte putin intre prima, a doua si a treia injectare a substantei.
nicoleLi spune:
pe dr ion ionut l-am cautat la giulesti. Am fost la cabinetul de sterilitate si am intrebat de el; si mi-a zis fata de acolo sa intreb jos la internari si daca nu e sa-l caut alaturi la clinica de contraceptie care e cladirea cu geamuri fumurii de langa intrarea in spital; mi-a dat si un nr de tel dar nu a mai fost nevoie ca l-am gasit pe dr la clinica, la cabinetul de ecografii, mi-a zis sa astept pana termina cu 2 paciente programate si pe urma vorbim;am asteptat cred ca o ora pe urma ne-a primit in cabinet, s-a uitat pe analize si pe hsg-uri(eu am 2 seturi: unele din ianuarie 2010 si unele din ian 2011).ne-a zis ca dupa parerea lui trompa stanga pare permeabila pe ultimele hsg dar totusi facem laparoscopia; mi-a dat nr de tel pt programare la asistenta sefa si sa sun in prima zi cand imi vine cm...si m-a programat pe 14 feb; Abia astept operatia, sa vedem ce ne spune ca sa stim ce facem in continuare...daca rezultatul e prost, dr Albu ne asteapta la vara sa facem FIV.
jasmine30 spune:
Nicoleli iti multumesc frumos pt raspuns! In ce zi a saptamanii ai fost, ca ma bate si pe mine gandul sa merg la el. Tipele de la receptie de acolo de la clinica nu te-au intrebat nimic? I-ai dat ceva banuti la prima consultatie sau nu?
nicoleLi spune:
eu am fost pe 16 ianuarie, luni; pe la 12 cred ca am ajuns la spital dar cat am mai intrebat prin spital cred ca se facuse 1 cand am ajuns la el; asistenta sau secretara de la cabinetul de sterilitate ne-a zis si ca toti dr de la ei fac laparoscopie si ca marinescu e cel mai bun in laparoscopii...in caz ca nu-l gasim pe dr ion sa venim inapoi acolo
nicoleLi spune:
la clinica am intrebat la tipa de la receptie, ea mi-a zis ca dr este la ecografii si sa astept sa iasa pacienta si sa-l intrebam daca putem sa vb cu el...a iesit pacienta, am intrebat si ne-a zis sa asteptam sa le vada si pe cele 2 care mai erau la rand si aveau programare si pe urma vb si cu noi; mi s-a parut de nota 10, ne-a explicat ce vede el pe analize si pe hsg, ne-a ascultat sa-i povestim peripetiile noaste medicale din ultimii 2 ani, ne-a dat nr de tel pt programare
din pacate nu i-am dat nimic si acum ne pare rau, pentru ca noi nu eram inca hotarati daca facem la medlife sau la giulesti; sincer as fi preferat la medlife cu dr Albu dar o sa facem la Giulesti si diferenta de bani o punem deoparte pt FIV; eu am facut primul hsg la municipal si al doilea la medlife...conditiile nici nu se compara...dar pt laparoscopie ni s-a parut prea mult 3000-3500ron
Rikidone spune:
O intrebare pentru fetele care au facut laparo la Giulesti: te anunta cineva la ce ora este operatia sau stai si astepti pur si simplu?