Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 7
Rikidone spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisdan Buna Rikidone, asa este si la mine, joi ma internez si vineri este operatia.Ne vom intalni sigur.La ce ora trebuie sa fii joi? Stii unde este camera de sterilizare sau ceva de genul asta? |
La 7.30. Tu? Nu, nu stiu unde este cabinetul de infertilitate, parca asa a zis d-na Constantinescu. Voi intreba cand ajung acolo.
Yupiii! Ce ma bucur ca am gasit pe cineva care se opereaza in aceeasi zi cu mine si la acelasi medic!
nicoleLi spune:
hello fetele, eu sunt programata pe 11 februarie pentru laparoscopie la dr Ion Ionut, pentru verificarea trompelor. Puteti sa imi spuneti cam cat ar fi cotizatiile pentru doctor, anestezist, asistente?
crisdan spune:
pt. rikidone,
tot 7.30 dar cu siguranta voi ajunge mai devreme; daca ne vom simti bine crezi ca ne va externa sambata? eu as pleca si vineri dar nu cred ca-i posibil.
Rikidone spune:
citat din mesajul lui crisdan pt. rikidone, tot 7.30 dar cu siguranta voi ajunge mai devreme; daca ne vom simti bine crezi ca ne va externa sambata? eu as pleca si vineri dar nu cred ca-i posibil. |
Ar fi bine sa ne trimita acasa. Eu stiam ca nu se fac externari in week-end, dar ... cine stie ...Sigur depinde si de natura intervenitiei si de recuperarea fiecaruia.
racheel spune:
rikidone si crisdanintrebati si voi gardianul de acolo si o sa va indrume catre camera de sterilitate.Multa bafta la operatie va doresc si sa fie cu ochisori.
nicoleLInu putem pe forum sa-ti spunem preturile, dar daca scrii 10 mesaje, putem sa-ti trimitem PM.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 10+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabrielarusu spune:
buna,
urmeza in luna martie sa fac o histeroscopie cu dr. Ion Ionut, i-mi puteti spune cam cat se cotizeaza? se face internare? anestezie se face?
multumesc.
sper viitoare mamica
crisdan spune:
[quote]citat din mesajul lui racheel
rikidone si crisdanintrebati si voi gardianul de acolo si o sa va indrume catre camera de sterilitate.Multa bafta la operatie va doresc si sa fie cu ochisori.
Multumesc mult, racheel.
Sper sa fie cu ochisori pentru ca astept de ceva vreme; nu eram pregatita pentru astfel de probleme dar invat sa fac fata citind exeperientele celor care au trecut prin asta.
Mult curaj si bafta celor care urmeaza sa se operatie.
ALTESA spune:
fetelor cele care cunoasteti astept si eu un pm cu ce preturi se frecventeaza la laparo : doctor ,anestezist,asistente sau nu mai trebuie sa DAU NIMIC DACA ESTE DECONTAT DE CAS?
daca am spus ceva gresit nu dati cu rosii nu am mai fost niciodata internata si habar nu am.
aaa si cum dati pur si simplu ii bagati asa in buzunar mi se pare jenant! mie rusine.
Rikidone spune:
citat din mesajul lui nicoleLi hello fetele, eu sunt programata pe 11 februarie pentru laparoscopie la dr Ion Ionut, pentru verificarea trompelor. Puteti sa imi spuneti cam cat ar fi cotizatiile pentru doctor, anestezist, asistente? |
Si cu tine s-ar putea sa ma vad! Sa ne facem cate o insigna cu initalele DC ca sa ne recunostem.
Rikidone spune:
citat din mesajul lui racheel rikidone si crisdanintrebati si voi gardianul de acolo si o sa va indrume catre camera de sterilitate.Multa bafta la operatie va doresc si sa fie cu ochisori. |
Sigur o sa gasim pe cineva sa ne dirijeze pe acolo.
Multumesc pentru urari! Sa fie cu ochisori la toate fetele care isi doresc.