Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 17
nicoleLi spune:
am fost azi dimineata la doc, tot nu se vede nimic clar, m-a pus sa fac si azi bhcg si daca iese dublu fata de luni ma asteapta sambata dimineata sa mai facem o eco; e bine ca pe trompe nu se vede nimic...data trecuta,la 5 saptamani si jumatate se vedea pe trompa ceva de 18mm...acum nimic si sigur ovulatia a fost pe partea stanga...deci sunt sanse fff mari sa fie ok
adinutapop spune:
Ma bucur pt. tine,NicoleLi! Sa ai parte de un bhcg mare si apoi de un bebelus/ bebelusi sanatos sau sanatosi!
Mult succes!
adinutapop spune:
Fetelor, am aflat ca surioara mea e insarcinata... al treilea copil...si eu nu-s in stare sa fac unul ...
ma apuca disperarea...
nicoleLi spune:
Fetelor, mie mi-a iesit bhcg de ieri 1039, deci avem sanse sa fie bine...aflam sigur sambata; acum am o alta intrebare pentru cele care merg la dr ion ionut...daca ii dati ceva si daca da cat, atunci cand mergeti la el la cabinetul de la cl de contraceptie, imi e frica sa nu ne refuze sau sa fac vreo gafa pt ca imi place mult de tot de el si ne gandim sa raman la el in caz ca o sa accepte; eu cand am fost la el sa vb de laparoscopie daca imi face sau nu, nu i-am dat nimic pt ca il vedeam pt prima oara.
Apoi...noi ne-am tot chinuit sa facem un bebeloi aproape 2 ani, din iunie 2009...timp in care sora mea, 2 prietene, sotiile a trei colegi..au ramas gravide, au si nascut iar noi nimic...inainte de laparoscopie, pe la inceputul anului, ajunsesem sa fim amandoi alergici la vesti de genul asta, de cate ori aflam de inca cineva sau venea cm, trageam o plangaceala sau eram trista; inainte de laparoscopie dr albu nu ne dadea sanse de reusita decat prin FIV; apoi au venit zilele cu laparoscopia, iar cele 2 zile cat am stat in spital si am vb cu fetele cu aceleasi probleme, m-au umplut de foarta multa speranta; eu m-am internat duminica dimineata si dupa analize si acomodarea in salon, a trecut protul sa ne cheme la slujba care se tine in spital...dupa slujba preotul ne-a zis mie si colegei cu care am fost, sa avem incredere si sa ne rugam in fiecare zi pentru bebe, asa cum un copil isi roaga in fiecare zi parintii atunci cand isi doreste ceva...si ca o sa vina si randul nostru;
lavi02 spune:
Nicole, felicitari! Eu cred ca sambata se va vedea!
Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!
Activeaza-ti PM.
nicoleLi spune:
deciiiii eu cred ca il aveam activat ca am mai primit mesaje...nu-l mai am?
si gascan ce sunt...nu mai gasesc de unde l-am activat data trecuta 
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinutapop Fetelor, am aflat ca surioara mea e insarcinata... al treilea copil...si eu nu-s in stare sa fac unul ... ma apuca disperarea... |
Nu te mai gandii la asta.De fapt nu te mai gandii la nimeni doar la tine si sotul tau.La faptul cat de mult va iubiti.Si eu am trecut prin starea asta ma izolasem si nu mai voiam sa dau ochii cu nimeni care avea copil.Trebuie sa reusiti si voi.Ai incredere in Dr.I.
NicoleLI si eu am fost de FIV si laparoscopia a rezolvat totul

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!