Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 18
nicoleLi spune:
haideti,plizzzz, spuneti-mi si mie daca ii dati ceva lui doc Ion, cand va duceti la cabinet...deja am inceput sa am emotii, pana maine
racheel spune:
NicoleLi, pai daca este cabinet particular ma gandesc ca are preturi fixe.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
nicoleLi spune:
gata, citit, multumesc
acum am citit, abia am ajuns acasa si direct la calculator am venit
va scriu duminica seara noutatile...
nicoleLi spune:
Hello,
nu am vesti bune; am fost sambata si bebelica nu s-a vazut...deci doc ne-a zis ca sunt 2 posibilitati: ori s-a oprit din evolutie, ori e iar pe trompa; m-a trimis sa fac iar bhcg, luni rezultatul; daca a scazut, e oprita din evolutie, daca a crescut ma asteapta ori metotrexat ori operatie...eu simt ca a scazut ca nu mai am sanii tari si sensibili...deci bine ca n-am cheltuit banii stransi pt FIV
; daca e pe trompa eu as vrea sa ma opereze, nu mai am sanse cu ele, acum o sa le am pe ambele compromise
adinutapop spune:
Imi pare rau de asemenea vesti, NicoleLi, da` poate totusi mai exista o mica speranta!
Fii puternica in continuare!
La multi ani celor cu nume de flori!!!
racheel spune:
nicoleli
trebuie sa fie bine.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
nicoleLi spune:
Noi asteptam acum rezultatul de la bhcg de sambata si pe urma sa mergem la spital; datile trecute a aparut in jur de 12 rezultatul...
stiti pana la ce ora il pupem gasi pe doc? prima oara cand am fost la el, l-am gasit luni pe la 1 la clinica
lavi02 spune:
Nicole, lunea de obicei e de garda. Pe la 14 il gasesti la internari si de la 16 are consultatii programate la centru. Iti tin pumnii!
bccami spune:
Buna Nicole
pasi pt activarea mesajelor private
1. in stanga paginii gasesti ”mesaje private”
2. apoi, in dreapta, gasesti ”optiuni”.
3. bifezi ”activeaza mesaje private” si ”trimite modificari”
Sper sa te descurci. Succes
Capu' sus. Nu te lasa 
Maicutii Domnului si lui Dumnezeu pt prunci sanatosi