Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 12
gabrielarusu spune:
buna
ma puteti ajuta cu ceva info despre dr. Ion Ionut urmeza sa fac o histeroscopie la giulesti si nu stiu dc primeste ceva atentii sau cat sa cotisez. mai m-am facut o data de rusine , am facut laparoscopia cu dr Tutunaru si am vrut sa-i dau .... si nu mi-a luat ba din contra ma si repezit, nu vreau sa se intample aceeiasi poveste si cu Ion Ionut, am mai scris si la alt topic dar nu am primit nici o info din cauza asta am apelat si aici.
multa bafta.
sper viitoare mamica
jasmine30 spune:
Eu am facut o perfuzie tubara cu dr. Ion Ionut si o ecografie si nu a vrut sa imi ia niciun ban. E un doctor foarte de treaba !
Succes!
ALTESA spune:
FTELOR AM SI EU O INTREBARE
voua cum v-a venit cm dupa laparoscopie ,ca la mine ieri a picurat azi mi-a lasat o dunga pe tampon are o culoare mai ciudata ca si cum ar fi pe sfarsite dar nici nu a inceput bine.
o fi normal ?
eu aveam un ciclu cu flux moderat 5 zile insa acum nu mai stiu ce sa zic mai ales ca de obicei imi vine la 33 de zile si acum mi-a venit la 29 speram ca s-a mai reglat .
sa fie de la laparo?
nicoleLi spune:
buna viitoare mamicute,
mie mi-a venit la fix, la 29 de zile, cantitate normala dar....fara durere, care la mine era regula in prima zi, nu scapam fara macar o pastiluta
mie mi-a zis doc, la vizita de dupa operatie ca o sa vina normal cm, atunci cand trebuie, ca operatia nu influenteaza deloc asta
ALTESA spune:
mi-a venit si mie la 29 de zile de la ultimul cm si mi s-a parut un progres ca mi imi venea de obicei la 33,34 ,tot fara dureri pe care le aveam de obicei in a 2-a zi ,am avut un usor disconfort cu cateva ore inainte sa-mi vina .
problema era ca mi-a venit cam putin si l-am ajutat cu 200ml de vin rosu si a revenit la fluxul normal.
acum sunt in ziua a 8-a si avem de gand sa prestam normal ,deja si-a facut prezenta mucusul si din ziua a-13 fac si niste teste de ovulatie.
nicoleLi spune:
si eu abia astept ovulatia
vreau sa ma duc in ziua 10 la o eco, undeva la un cabinet mai liber aici prin zona, sa vedem cum stam cu foli si endometru
eu cu testele am incercat 2 luni dar in noiembrie au iesit liniutele bine dar la eco dr mi-a zis ca a fost luna anovulatorie sigur
stiti cat costa eco de monitorizare la cabinetul din clinica de planificare de langa sp giulesti? am uitat sa intreb
rrok spune:
Buna!

Fetelor mi-e mi-a venit a 2 luna dupa laparo la 27 de zile(de obicei intre 30de zile si 50),deci nici luna asta nu s-a intamplat minunea...
Am avut niste dureri ingrozitoare.I s-a mai intamplat cuiva?
Multa sanatate si succes celor care urmeaza sa se opereze!
O zi frumoasa!
racheel spune:
Mie mi-a venit cu 2 zile mai devreme, mai putin.
rrok, tu ai un CM neregulat?De ce a venit asa tarziu?Crezi tu ca din cauza laparo?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
14+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
adinutapop spune:
Buna ziua, tuturor! Revin cu cateva intrebari privitoare la hydroslpinx:
si boala infl.pelvina, poate ma puteti lamuri:
1. Am hydrosalpinx tr.dreapta,se vede la eco. E posibil ca si cea stg. sa fie afectata, dar sa nu se vada la eco?
2.Conteaza dimensiunea hidrosalpinx-ului? Ma refer la cat de grav poate afecta trompa. Mentionez ca la I eco(ziua 12a CM) acesta aveaD1=33,1mm; D2=15,3mm, iar la eco 2(ziua 9 a CM):D1=30,7mm;D212,9mm
3.E posibil ca infectia sa fi aparut pe trompa din cauza Chlamydiei pentru care Dr. nu mi/a dat sa fac analiza inainte de HSG?
Multumesc. astept raspunsurile voastre.
cicineata spune:
adinuta,
Eu am hydrosalpinx pe trompa stanga si deocamdata nu stiu daca este afectata trompa dreapta (nici la mine nu se vede nimic la eco la cealalta tropa), dar vei afla la histerosalpinografie.
La mine cred ca se datoreaza unei infectii cu Ureaplasma Urealtycum pe care am tratat-o, dar hydrosalpinxul nu a disparut si sunt sanse minime sa dispara pur si simplu, presupun ca si Chlamydia are efecte nedorite la trompe.
Sanatate multa!