Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Shines, wow, deci arati super!! Hai ca mi-a mai venit inima la loc, de-abia astept sa nasc si eu daca o sa arat asa!! Acu's ca o mica bale(ri)na!! Iar de Eduard n-am cuvinte...e un dragalas, m-am topit dupa poza aia in care face nani

Tunde, hai ca-i faina masina, las' te-ai enervat tu pe dl. sot da' cine o sa mearga acu' ca o doamna si o cucoana? S-o stapaniti sanatosi si fara evenimente!

Ralu, eu am o curiozitate: vad ca tu esti cu 3 zile dupa mine la UM, deci cam ac. nr de saptamani. Tie cand ti-a zis ca ar fi DPN-ul? Mie tot imi zice dr. 8 ian. da' eu nu pricep...atunci as avea cam 41s, nu 40.. is nebuna eu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

shines - woooww, ce microbist scumpic!!! E tare dragalas!! Iar tu chiar sexi, pt. o lauza , arati ff bine.

tunde - sa va poarte sanatosi masinuta, faina!! Si ce domnisor elegant ai !!!

mamma bis - o fetita si 39s+3 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Burtici care aveti dpn dupa 1 ian 2011,asociatia mama pentru mame face un apel la intelepciune, vor sa dam statul in judecata.cititi, eu cred ca merita sa incercam,eu le-am trimis datele mele,nu e mare lucru.Chiar daca am reusi sa ii dam in judecata,stiu ca ar dura foarte mult timp procesul,dar cred ca am avea castig de cauza.haideti sa ne alaturam si noi celorlalte burtici www.mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=111:apel-la-intelepciune-&catid=37:legislatie&Itemid=56" target="_blank">click aici

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

TUnde super tare masina. sa o stapaniti sanatosi

Tiery dpn a ramas 4.01. asta calculat dupa um. dupa eco e 3.01. deci tot p acolo. pe 30 voi avea 39s pline. sunt intrata in 40.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx de ce oare? de la reclama mea?? Adevarul ca am facut inginerie ca sa-mi vina, pt ca din 22 onoreaza comenzile in ianuarie, si ieri era ultima zi. Si cum li s eterminase programul...am facut pe site comanda sa apara cu ziua de ieri...jmekerii

Povestea nasterii eu am scris-o dupa 10 luni parca, nu mai stiu, in primele luni nu era timp d erespirat, da' de povestit...oricum ncii acum n-am uitat nimic-nimicuta.

Oricum, nu e musai sa fie povestita, fiecare cum simte.

ciudatica si la mine DPn ul e "orientativ" ca eu nu stiu sigur ultima menstruatie; deci, tinem pana maine-poimaine agitatele, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..foarte tare masina..sa o folositi sanatosi
e dementiala..vreu si eu una asa mare..da sotu a zis ca nu ma vad de volan..de aia raman la chevrolet
da nu stie el ca se ridica si scaunele...ciudosu

aa..si cu asta ma oprea politia la inceput si imi cereau actele..nu doar permisu..ci si bolentinul sa vada anu nasterii..ciudatii

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Lori...ai pm

Mergi la inceput

Meyyyyy, unde ati fugit?dau refreshuri intr-una si NADA !!!

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Irinuka...bebele tau sughite dupa ce papa ?
al meu sughite intr-una..si socate niste sunete de se sperie si el micutul..imi e asa mila de el
a inceput sa stea si el treaz mai mult ziua ?

bebicul meu papa..doarme...sughita..si trage parturi..atat
abia asteptam sa prindem cate o ora sa povestim cu el..sa ne dragalim..ii simt lipsa toata ziua, abia astept sa se trezeasca sa il iau in brate..la concurenta cu tasu normal care se falfaie pe langa mine pana il schimb si repede intinde bratele..
ieri s-a uitat la el o ora cum doarme..a zis ca vrea sa prinda toate zambetele lui sa le puna la inimioara..doamne ce ii iubesc

camelia inca nu l-a vazut..acum sambata va veni de la tara..ma intreaba zilnic de el..inca nu realizeaza cat e de micut..ea are impresia ca il ia de-o toarta si iese cu el la sanie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

bebicul meu papa..doarme...sughita..si trage parturi..atat

hahaha ce draguttttttttt ! abia astept sa vina si puiul meu !!!

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput