Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Buna seara si de la noi!
Mai am cateva pagini pana ajung "la zi", dar tre' sa se trezeasca prichindelul si sa facem baie, papa... treburi de oameni mari !
Ne-a prins cam tarziu asta seara si vad ca doarmeeee asa bineee!

Asa ca sa scriu acum din ce-mi amintesc...
Doloress m-am bucurat tare cand am vazut ca ne-ai scris, ca sunteti tot in formula magica~ 2 in 1! Sa dea DD sa stea cumintel la mami in burtica pana pe 30 ianuarie cand spui ca ar fi frumos sa-si faca aparitia!

Ralu super burtica! Chiar a crescut, nu asa cum erai la inceput de zicea toata lumea ca nu se vede nimic... sexy mamica ce esti tu!
Si nu trebuie sa fie in ordine.. poti sa nu pierzi deloc dopul, contractiile apar dar pana vin cele cu adevarat dureroase poti fi deja dilatata 3-4cm, iar apa poate sa se rupa foarteee tarziu.

Abramburika seamana atat de tare fetita ta cu tine, n-am vazut asa ceva! Suneti doua printese!

BebyCry ce distractie acolo pe voi! Costumasul de dovlecel e mortal!!!

Simo de tine ce sa mai zic... mamica dulce si mumoasa ce esti! Sigur doar o saptamana a trecut de cand ai nascut?
BB Eduard are si el par muuult ca si bb Patrick! Ce-om fi mancat noi in sarcina asta de au bb atata perisor? Scump tare...
Ca sa raspuns la ce m-ai intrebat... DAAAA sughite bb meu de ma baga in sperieti. De cel putin 4-5 ori pe zi daca nu mai mult. I-am dat cateodata cate o picatura de lamaie ca mi se face mila de el de atata sughitat, dar l-as acri daca i-as da de fiecare data!
Si DAAA si scoate si niste sunete... horcaie cateodata vorba lui Doloress. M-am mai linistit cand am citit ca e ceva normal la bebelusi.
Si inca un DAAA incepe sa stea treaz din ce in ce mai mult. Sa pape mai mult timp... cu ochii larg deschisi!

Tunde tocmai de tine era sa uit... marfaaaa masinuta. S-o stapaniti sanatosi. Ne place! la mamica scumpa!

Se vorbise mai demult de niste costumase de Craciun pentru bb... si ati postat si pagina de unde poti comanda (oare tu Zumzu?)... mai stie cineva unde si cum era?

Angie f cumintica. Nu te mai gandi la prostii. Tu la anu' ai randul!

Luiza nu te impacienta fara sa stii exact cu ce ai de aface! Poate nu e nimic grav. Tinem pumnii sa vi cu vesti bune de la analize!

Offf missexy se vede ca esti femeie graviduta si ca "tropaie hormonii" pe la tine. N-a motive sa fi suparatica de la dr, atata timp cat totul e bine. Iar pe dl sot... incearca sa-l intelegi si pe el... Nu te mai stresa degeaba! sa treaca.

Si eu i-am dat body, costumas de-ala intreg flausat si apoi cosmonautul! Caciulita si fata acoperita ca era atat de frig...

Mirela nu te mai necaji. eu dulce ca sa nu mai fi suparatica si bat sot "uituc" si "prost crescut"!

La mine anul asta nu simt nevoia "sa vina Mosu'", sa fac nimic in mod special de sarbatori asa cum era pana acum. Am o stare euforica si simt ca am primit cel mai frumos cadou pe care cineva mi-l putea oferi: bb Patrick!

Lucia referitor la intrebarea ta... raspunsul e Nu - nu am simtit taietura si nici acea cusatura nu a fost asa nasoala pe cat auzisem. Mie personal cel mai greu mi s-a parut partea cu impinsul - inainte de a se vedea bebe... restul a fost "apa de ploaie". Dar dupa cum zicea si Simo depinde de fiecare cum percepe durerea. Hai fi "barbata".

Na ca am ajuns la sfarsit si tot nu s-a trezit puiucul! Sughite in somn... ca tot ziceam O seara placuta si fara evenimente!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina dc ai cum, vezi k in cora la raionu bebe sunt o groaza de modele de hainute de craciun. ca sa dai comanda acu, cred k e prea tarziu. exista riscu sa le primesti dupa craciun si nu prea mai are rost atunci.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ralu - Cora e decat la Buc! Si ai dreptate ca s-ar putea sa ma fi trezit cam tarzior... poate gasesc pe la magazine pe aici...

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

IRINA,cum te gandesti tu la toate.

ALINA 33+ si 6 zile cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Ralu - Cora e decat la Buc! Si ai dreptate ca s-ar putea sa ma fi trezit cam tarzior... poate gasesc pe la magazine pe aici...

poate ai noroc si gasesti. ar trebui sa fie si in real, carefour, sau alte hipermarketuri. tot la raionu bb. incearca.

fetele eu va las. imi pica ochii in gura de somn. si maine ne trezim dvrm ca vine preotul sa ma spovedesc. eu nu mai sunt in stare sa merg pana in damaroaia.
noapte buna si somn usor tuturor.
sa aveti o noapte cat mai usoara si poate maine avem o noua buburuza

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor fug si eu la nani.
Somn usor si vise placute!!!!!

Laura

36+ cu AMR 21 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

dangabi;o sa fie bine..bebe r=e marisor deja

Irinuka;mltumim ca ne mai scrii

noapte buna

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

gata si noi cu baitza..papa si am trecut la somnic dulce
a stat asa cumintel la baie iubitu meu mic..

somn usor

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

noapte buna fetelor

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Multumesc fetelor!
Noapte buna si somn usor!

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput