Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelu86 spune:
Laura asta ma intreb si eu..cum ai aparut tocmai acolo. ca nu e nici o zona in care sa zic k am pus mult si a explodat.
pana mea... bine k nu se vad![]()
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire 
mirela2 spune:
tunde eu de bine de rau, am strans niste bani si i am luat 2 curele ca mergea cu pantalonii n vine
+35 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 8z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
Mayane spune:
Voua n-o sa vi se para nimic grozav...
Daca tineti la amintirile voastre foto, nu le lasati in calculator. Puneti-le pe un CD, pe un DVD...
Noua ni s-a ars un hard-disk si am pierdut pozele din ultimii 4 ani (+/-). Asta am primit cadou de la mosh - mi-a recuperat "amintirile".

30+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
ciudatica spune:
eu azi i-am luat cadou sotului o carte: Bebelusul, manual de utlizare - modelul 0-12 luni
. sper sa-i placa, e foarte practica...
bebelu am vazut azi reduceri pe la bamboo, poti sa incerci poate gasesti acolo ceva interesant
roxx26 eu i-am luat un fel de sac pentru iesitul din spital din Auchan la vreo 70ron, un fel de cosmonaut dar la picioare e saculet, si se separa daca vrei in gecuta si restu' - mie imi place f mult si e calduros
legat de vergeturi, eu stiu ca daca sunt rosii, sunt sanse mari sa disapara, asa ca dati in continuare cu creme.
eu nu stiu cum am reusit sa scap pana acum - pun o data pe zi sau de 2 ori pe zi un strat gros de unt de shea si asta e... chiar m-a intrebat si doctora ce stratul ala de pe burta mea ![]()
![]()
![]()

38+
Tudor
luciact spune:
fetele nush ce sa zic legat de vergeturi ptt ca nu am...stiu doar ca apar daca te ingrasi mult in timp scurt...indiferent daca te dai cu crema sau nu....si mai depinde de elasticitatea pielii, de varsta, de cat de hidratata era si inainte de sarcina...
in schimb mie nu mi s au modificat sanii delocc si ma gandesc cand o sa vina laptele sa nu mi explodeze si sa plesneasca pielea

, asta e oi vedea, asta sa fie problema...
cadou...zicea cineva de o rama foto digitala...mi s a parut super idee dar recunosc ca nu am mai auzit/vazut pana acum...parca bb yasmi zicea
tre sa i iau si eu ceva sotului, nush ce...sper vineri sa poata merge prietena mea cu mine cand nu e el acasa
sau sa comand de pe net direct un set de bibe avent si un termometru de fundulet???ca asta tre sa mai iau la bbla...

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
dangabriela spune:
Vad ca vb de vergeturi, din pacate ma pot lauda si eu cu cateva, dar culmea, nu pe burta unde m-as fi asteptat, ci pe sani, desi nu i-am avut niciodata mari, si nici acum nu au crescut decat f putin. De fapt nu arata ca niste vergeturi, la inceput au aparut asa ca niste pistrui, pigmentari ale pielii, dar treptat s-au facut ca niste vinisoare mai inchise la culoare. Oare mai scap de ele??
FVL heterozigot, 34 de saptamani
Andrei
luciact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Voua n-o sa vi se para nimic grozav... Daca tineti la amintirile voastre foto, nu le lasati in calculator. Puneti-le pe un CD, pe un DVD... Noua ni s-a ars un hard-disk si am pierdut pozele din ultimii 4 ani (+/-). Asta am primit cadou de la mosh - mi-a recuperat "amintirile". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
superr,

chiar deosebit cadoul
34+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1
bebelu86 spune:
Gabriela hai k e bine 2500g la 34s. cu placenta..mergi la medic des sa vezi cum evolueaza. oricum mai stai si tu cuminte macar 2s.
cu vergeturile asa au inceput si la mine...si pe zi ce trece s=au marit..si acu sunt plina pe lateral si dedesupt.
sunt rosii-movalii asa...si ma mananca de imi vine sa rup carnea de pe mine 
Mayane super tare cadoul.
si eu tot zic sa imi fac timp intr-o zi sa trec toate pozele si filmuletele p dvd-uri. in caz de ceva, sa nu imi para rau.dar nu apuc niciodata 
Lucia rama digitala gasesti la magazinele de electrocasnice gen domo, mediagalaxi, etc. costa min 150ron.
Ciudatica mersi mult pt pont
sa vad cum ma voi simti vineri. k maine nu am sanse sa ies. e dl aksa si avem program de curatenie, gatit si avem si musafiri.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 8 zile pana la marea intalnire 
Mayane spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact cadou...zicea cineva de o rama foto digitala...mi s a parut super idee dar recunosc ca nu am mai auzit/vazut pana acum...parca bb yasmi zicea tre sa i iau si eu ceva sotului, nush ce...sper vineri sa poata merge prietena mea cu mine cand nu e el acasa sau sa comand de pe net direct un set de bibe avent si un termometru de fundulet???ca asta tre sa mai iau la bbla... ![]() ![]() ![]() ![]() 34+ Eva Mariahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1 |
Rama foto digitala este o idee foarte buna. I-am cumparat mamei anul trecut... Am umplut-o cu poze cu copii si nepotul (ca pe vremea aia avea doar un nepot
Mai zicea cineva de cadouri personalizate... Anul asta nu pot, dar la anul cred ca o sa le fac cadou celor din familie calendare cu papuasul
Si tot pe acelasi tipar (sper sa nu-l apuce pe al meu cititul forumului), eu ma gandesc sa ma duc la un centru de printare cu niste poze pe un stick, sa le printez si sa fac un album foto pentru al meu
30+
Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe
Mayane spune:
Aaaa.. si daca vreti surse de inspiratie, dati o cautare pe google dupa "gift idea"... de exemplu http://www.gifts .com/ideas/him
30+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe