Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Cami multumim de pupici, chiar ma gandeam la tine ca nu ne-ai mai vizitat de mult. Sarbatori fericite si voua.
Kitty la mine luna asta a debutat mai ciudat. Adica in loc de mucus specific ovulatiei am avut dureri mari in partea stanga, asta se intampla sambata si mai puternic duminica. Acum imi fac mustrari de constiinta ca tocmai m-am vopsit. Am simtit nevoia sa schimb ceva la mine. Daca o fi bebe sper sa nu fie afectat, am avut grija insa sa fie vopsea fara amoniac si sa am camera f. bine aerisita. Asteptam acum, in prag de anul nou ar tb sa aflam daca suntem posesorii unui mic

http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin !
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Cami deja 24 de saptamani, incredibil cum trece timpul. Felicitari pentru

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Kitty tu cum mai stai, a cata zi esti?

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

katy sunt z19...dar nu ma astept la nimic..las sa treaca sarbatorile si apoi ne apucam serios de proiect.oricum am fost la dr si din ianuarie incep un nou tratament...si poate vine si

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata!
Azi e o zi inarcata cu cumparaturi de ultima ora,pregatitul mesei de Craciun,mai spre seara asteptam colindatorii.Agitatie maxima,deacea va spun de pe acum:
CRACIUN FERICIT
Mosul sa va aduca tot ce va doritii
Sanatate multa voua si familiei voastre
Vam pupat pe toate

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'neata,
mai aveti un loc si pentru mine?
am cafeaua aici si ar merge o barfa ca pe la 12 jumate plec spre piatra neamt cu sotul
cum merge astazi?
cum stam cu liniutele?
mie nici alea de ovulatie nu mi se dubleaza, dar mai e timp
in schimb TB creste, s-a ridicat la 37.7 azi dimineata
Bella, tot citesc ce scrii si imi pare rau ca ti se prelungeste suspansul insa te tii bine

Monique, tu ti-ai mai facut vreun test de sarcina?
Parca tie iti venise menstra din cate stiu eu, dar e ciudata TB, e foarte mare.
Daca am retinut bine, ia fa-ti tu un test inainte de Christmas, poate faci un cadou frumos sotului. Eu chiar ma uitam azi dimineata pe graficele celor ce au ramas insarcinate,de pe fertility si am vazut un grafic unde avusese menstra si totusi era insarcinata.

aaaa, si am vazut si cu ovulatie in Z43 si a ramas in acea luna

Puuup

_
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Neata Walki'

sa stii ca mi-am mai facut un test in a 5-a zi de ciclu parca si nu sunt :(
insa azi mi-a aparut a doua liniuta dar la testul de ovulatie,
prestam o data la 2 zile, mai ales ca sotul are astenoteratospermie si trebuie sa respectam pauzele dintre sesiuni
insa astazi avem iar un da verde, test pozitivat si cu Dumnezeu inainte
suntem la socrii la Pt Neamt, suntem relaxati, maine e ziua mea de nastere si tare m-as bucura sa asist de ziua mea la cucerirea ovulului de unul din besmeticii de spermatozoizi ai sotului
o sa strig pe aici: un regat pentru un gigel viteaza
vini vidi vici (daca n-am zis incorect)

pupez si Sarbatori fericiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

walkiria dar tu cand urmeazi? la testat? chiar ai rabdare 18 zile....eu nu

Lore, as face si nu as face...nush ce sa zic...mi-e sa nu imi stric sarbatorile daca nu e pozitiv...plus ca maine fac cozonaci si tr sa fiu in formaaa, ca altfel nu-mi ies.

Sincer, am invatat sa am rabdare, pt a ma scuti de suferinte.

Ceea ce trebuie sa fac e sa ma opresc azi pe la o farmacie sa imi mai iau acid folic ca l-am terminat de vreo saptamana si ceva si nu am reusit sa-mi cumpar. Ca daca e bebe sa am grija de el, iar daca nu e sa-i pregatesc culcusul

Vreau acasaaaaaa....am treaba multaaa!!!

Apropos fetelor, ne mutam si noi in apartamentul nostru dupa vreo jumatate de an de renovari, in seara asta tr sa incep sa despachetez si maine seara facem si bradutul
Deeeeci...diseara este prima seara pe care o vom petrecem in casuta noastra.....sunt asa de happy!!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Walki iti urez si tie si tuturor fetelor de aici linii gemene pe testul de sarcina cat mai curand :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Buna dimineata fete dragi
Imi cer scuze ca nu am mai intrat, dar de la munca nu mai pot intra si seara cand ajung acasa nu mai am niciun chef sa mai deschid calculatorul
acum am profitat ca e seful bine dispus si am intrat sa va urez la toate un Craciun Fericit! si implinirea tuturor dorintelor si un an nou mult mai bun decat acesta si cu multe liniute duble
va pup pe toate si sa stiti ca eu sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata dragutelor!
Astazi nu bem si noi o cafea? Haideti k am facut eu . Poftiti la

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

buna fetele!!!mai ce de bunataturi faceti voi!!!!!!!!!!1 noi facem craciunul la parintii mei...si la mine nu prea pregatesc nimic...de revelion insa mi-e randul.astazi am fost la hypermarket si nu ma mai dezlipeam de niste carucioare de bebei...offfffffff...asteptarea asta ma ingrozeste.

ASPIRANTA LA BEBE

haha, si eu la fel - de Craciun m-am scos mancam pe la alte mese
insa de revelion trebuie sa imi etalez calitatile culinare si sa fac o salata boeuf niste fripturisioane si sa vedem ce isi mai doreste sotul meu ideal si finii nostri (cu ei vom sarbatori... sper din doua motive )

Mergi la inceput