Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ankcta spune:
Si eu ma intrebam ce s-a intamplat cu Mikado. Ea spunea ca tb sa se testeze pe 15 dar nu ne-a mai dat de veste
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 ankcta si eu iti fac galerie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nerama..mikado ce mai faceti? ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
ankcta spune:
Aspiricile noastre se pare ca sunt . Eu ieri m-am axat pe prajituri . Astazi am pus la fiert pentru salata boef. Vreau sa mai fac o tarta cu fructe, sa condimentez friptura mai dau un aspirator si putin praful.Apoi
Ancuta , in curand
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camady/camady.jpg)
camady spune:
Neata. Ancuta niciun test in dim asta? Eu sunt Z24 din 26. Sa vedem ca n-am nicio simptoma. Deseara o sa incerc un test sa vedem poate ii dau un cadou sotului.
Va urez si eu Craciun fericit si sa fiti sanatoase si mai ales cu in anul care vine.
In curand si mami de Razvan 7 anisori
ankcta spune:
Fetelor eu ink nu m-am vopsit k am asteptat II. Dar mi-am luat o vopsea fara amoniac si ma duc sa ma fac frumoasa . Apoi aspir
Ancuta , in curand
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SimonaS81/SimonaS81.jpg)
SimonaS81 spune:
Buna dimineata...Ancuta am luat si eu putina cafea ca sa incep ziua in forta....foarte buna este....multumesc.
Fetelor va doresc sa aveti un Craciun Fericit iar fetele care urmeaza sa se testeze sa le aduca Mosul darul mult visat.
Spor la treaba.
ankcta spune:
citat din mesajul lui camady Neata. Ancuta niciun test in dim asta? Eu sunt Z24 din 26. Sa vedem ca n-am nicio simptoma. Deseara o sa incerc un test sa vedem poate ii dau un cadou sotului. Va urez si eu Craciun fericit si sa fiti sanatoase si mai ales cu ![]() In curand ![]() |
Nu draguta. Am facut ieri. Daca imi ajuta Dumnezeu fac pe 26 altul , dak nu in ianuarie
![](icon_smile.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
ankcta spune:
citat din mesajul lui SimonaS81 Buna dimineata...Ancuta am luat si eu putina cafea ca sa incep ziua in forta....foarte buna este....multumesc. ![]() ![]() Fetelor va doresc sa aveti un Craciun Fericit iar fetele care urmeaza sa se testeze sa le aduca Mosul darul mult visat. ![]() ![]() ![]() Spor la treaba. ![]() ![]() ![]() ![]() "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/annare/annare.jpg)
annare spune:
buna dimineata fetele..am intrat sa va urez un Craciun Fericit si sa va indeplineasca DD tot ce va doriti..in special multa sanatate....despre mine nu stiu ce sa zic...azi sunt ziua 26...ultimile luni am cm de 25 de zile...deci normal azi ar fii trebuit sa mi vina...pana ieri ama avut dureri de burta si de sanii...dar azi nmk doar sanii ma mai dor..poate imi vine maine in ziua de Craciun si mi strik toata pofta de distractie....