Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dananagi spune:
eu as fi vrut,daca imi iesea testul pozitiv,sa-i pun sotului testul in brad.dar a iesit negativ.asta e.voi repeta altul peste citeva zile.oricum,trebuie sa fim optimiste.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ankcta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui didi32
Oare nu erai la rand la testare? Scuze daca nu te-am nimerit ![]() Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Am facut test ieri si este -
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dananagi neata fetele.eu va urez craciun fericit,si sa dea d-zeu ca anul care vine ,sa vina cu multe surprize si bebei.bafta multa celor care urmeaza sa se testeze si celorlalte bafta multa pt anul viitor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
ankcta spune:
citat din mesajul lui dananagi eu as fi vrut,daca imi iesea testul pozitiv,sa-i pun sotului testul in brad.dar a iesit negativ.asta e.voi repeta altul peste citeva zile.oricum,trebuie sa fim optimiste. ![]() |
Normal
![](punk.gif)
exact in aceeasi situatie sunt si eu. Dar eu nu il agat in brad din mai multe motive: nu l-ar observa, nu si-ar da seama ce este, nu ar sti ce inseamna II. ASta-i sotul meu
![](icon_smile_big.gif)
Ancuta , in curand
![](smiley_pregnant.gif)
didi32 spune:
Of Ancuta, mama lui de test! Lasa ca vin ele liniutele si-atunci sa vezi destrabalare pe forum . Tare faza cu sotul tau, da' las' ca e mai bine asa. Al meu saracul a-nvatat de toate de cand ne chinuim. Numara zilele, stie analizele, tot. Aproape ca mine de bine.
ankcta spune:
Eu in acesti 8 ani de chin am incerkt sa-l feresc de acest stres. El este foarte panicos si mai rau mi-ar fi facut. As inebuni sa traiasca si el ceea ce traiesc eu luna de luna. Va dati seama ca in fiecare secunda m-ar stresa cu tot felul de intrebari
Ancuta , in curand
didi32 spune:
A, da' al meu nu ma-ntreaba prea multe, citeste pe net . Pai la cat stau cu gura pe el, lasa tigarile, nu mai manca porcarii, fa aia, fa ailalta... a inceput sa citeasca sa vada daca e chiar asa
. Acum stam relaxati, ne-am convins ca nu avem sanse natural, incepem procedura de FIV in ianuarie si speram din tot sufletul sa reusim din prima. Macar pana atunci am eliminat stresul si numaratul zilelor, teste, etc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorena_86/lorena_86.jpg)
lorena_86 spune:
fetelor va urez si eu Sarbatori fericite si pline de liniute, multa sanatate, iubire si intelegere!
eu bucataresc cu socrela.....sarmale, piftii, tort diplomat, cornulete, saratele......etc
o sa mai intru mai pe seara
va pup pe toate Craciun Fericit!!!!!
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6sajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SimonaS81/SimonaS81.jpg)
SimonaS81 spune:
Eu am terminat de modelat sarmalele...acum sunt la fiert.Am terminat si piftia (racitura), astept sa se raceasca si sa o pun in caserole si apoi fac si un desert (sa vedem ce o sa iasa ca-l fac pentru prima data )
Didi sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe chiar chiar si cu FIV.
Bebelu sa ai cea mai usoara sarcina vazuta vreodata.
didi32 spune:
citat din mesajul lui SimonaS81 Eu am terminat de modelat sarmalele...acum sunt la fiert.Am terminat si piftia (racitura), astept sa se raceasca si sa o pun in caserole si apoi fac si un desert (sa vedem ce o sa iasa ca-l fac pentru prima data ![]() Didi sa va ajute Dumnezeu sa aveti un bebe chiar chiar si cu FIV. Bebelu sa ai cea mai usoara sarcina vazuta vreodata. ![]() ![]() ![]() ![]() "My only love sprung from my only hate! Too early seen unknown, and known too late! Prodigious birth of love it is to me, That I must love a loathed enemy."The tragedy of Romeo and Juliet |
Multumesc Simona draga, sunt sigura ca D-zeu ne-a rezervat fiecareia un cadou frumos pt la anul! Sau mai repede, mai stii?