Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Pe unde umblati dragutelor? Toata lumea face sarmale si prajituri? La barfa nu vine nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Pai daca vorbesti frumos cu bubu, poate face cumva si vine chiar de Craciun si-atunci ai scapat de musafiri, nu?

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

si asta ar fi o varianta..dar nu merge nici asa. in fiecare zi vb cu ea sa vina mai repde. dar nimic. da din craci

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Neata fetele!!!

am intrat un picut sa va salut si sa va urez un Craciun fericit, cu multa sanatate voua si familiei, multe impliniri si sa veniti cat mai repede cu cele 2 liniute.
Spor la pregatiri, distractie placuta si sarbatori fericite!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

VEDETI CE FACETI LA NOAPTE!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Buna ziua!
Scuze ca n-am mai intrat dar n-am fost in Bucuresti!
Am facut tratamentul cu duphaston,mi-a venit la 5 zile dupa terminarea lui!Mi-a venit normal si cantitativ si ca si culoare!
Dar de vto 2 zile ma sint cam nasol,si azi am zis sa fac un test!Mi-a iesit si a doyua liniuta slaba!Problema e ca mie abia miercuri mi s-a terminat cm!E posibil sa fii venit ca am luat duphaston sau ca sarcina era mica si de asta a venit?sau nu are cum?Sunt tare speriata si nu mai inteleg nimic!
Daca ma puteti ajuta..multumesc mult!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

Suna si intreaba un dr, mergi la urgenta vezi ce-ti spun acolo, k la un cabinet nush dak gasesti vre-un loc liber. Sa dea DD sa nu fie avort menstrual

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Neata. Ancuta niciun test in dim asta? Eu sunt Z24 din 26. Sa vedem ca n-am nicio simptoma. Deseara o sa incerc un test sa vedem poate ii dau un cadou sotului.
Va urez si eu Craciun fericit si sa fiti sanatoase si mai ales cu in anul care vine.

In curand si mami de Razvan 7 anisori
neata.si eu sint Z24 din 28.am facut ieri un test,dar e negativ.casimptome,am usoare stari de greata.poate e prea devreme sa se pozitiveze testul.am sa mai incerc peste citeva zile.daca nu iese pozitiv testul repetal peste citeva zile.iti doresc craciun fericit si sati aduca mosul cadoul dorit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Multumesc mult de tot de raspuns!Mai am un test sa-l fac maine dimineata!A doua liniuta e foarte stearsa,nu e foarte colorata dar se vede urma acolo!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

In cat timp a aparut a doua liniuta pe test? POate s-a uscat testul si se observa acea liniuta. Dak in primele 10 min nu se observa liniuta nu este testul +. Asa se vedea si la mine ieri a doua liniuta stearsa rau, dar dupa ce s-a uscat testul

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:

Pe unde umblati dragutelor? Toata lumea face sarmale si prajituri? La barfa nu vine nimeni?

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

Eu sunt . Am iesit acum din baie. Am bagat aspiratorul. Ma apuc sa toc ingredientele pt salata.....dar mai bag un pic mana in tastatura

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Hai c-au mai aparut fetele!
Ralu, pai bubu va fi balerina in toata regula, are cu cine semana
Dana, iti tinem pumnii sa ne dai vestea cea buna!
Deci, cine se mai testeaza zilele astea? Scoatem si noi niste motate, ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Citat:

Eu sunt . Am iesit acum din baie. Am bagat aspiratorul. Ma apuc sa toc ingredientele pt salata.....dar mai bag un pic mana in tastatura

Ancuta , in curand

Oare nu erai la rand la testare? Scuze daca nu te-am nimerit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

neata fetele.eu va urez craciun fericit,si sa dea d-zeu ca anul care vine ,sa vina cu multe surprize si bebei.bafta multa celor care urmeaza sa se testeze si celorlalte bafta multa pt anul viitor.

Mergi la inceput