Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

La multe lunite si multi ani bebe Ciprian si bebe Lucas!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Inacat: Nu le spala direct dupa ce au fost murdarite, poate asta e cheia succesului. Doar curata "mucisorii" aia de pe material, lasa la inmuiat hainutza si peste ceva timp abia, spala cu sapun. La mine se curata astfel, chiar si la cele albe, abia dc se intrevede o usoara urma mai galbuie... Sper sa functioneze...

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi ani de Sf. Stefan celor care-i poarta numele!

Si la multe lunite celor care au implinit ceva lunite ieri-azi!

Va multumesc din suflet pentru motate, sper sa fie totul bine, ca am un morcov...

41+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooo barlog

In primul rand La multi ani bebe David, La multi ani, bebe Lucas...sa fiti sanatosi si frumosi...!!!!

lore..multumesc pt raspuns....noi avem decat mucisori, care acum s-au mai redus si sunt mai densi si au capatat o culoare galbuie....ii pun in continuare ser fiziologic si apa de mare cum a spus dr pediatru...nu tuseste, nu stranuta, nu afce febra...

vasari, imi pare rau pt Sara...off ce ne facem noi cu racelile astea? eu stau si o pazasc pe beb e Ana cu pompita in mana.....sanatate multa..

Fetelor care le dati la bb LP...hgellppp..voi ati reusit sa le stabiliti un program fix de masa??? sa manance la o anumita ora?? eu nu reusesc deloc sa-i fac Anei program..papa cand vrea ea, la 2,5 ore, 3 ore sau 4... si cat vrea...asta ma oboseste ingrozitor..
De dormit noaptea nu prea o face..ziua vad ca a ainceput sa stea din ce in ce mai treaza...in curand cred ca-mi voi lua o bona ca deja sunt terminata..ma impiedic de toate prin casa din cauza oboselii..

Tot respectul pt fetele care au gemenasi si se descurca singurele...va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Nu am spus ca e barbara decalotarea, ci ca mi se pare mie barbara.
Noi spalam cu Sano sensitive(special de bebe) si sunt f multumita. Nu-mi bat capul cu kk sa-l spal, sa-l las la apa rece...ca sunt comoda, de fel. Bag vanish direct(fara sa mai pun pe pata) si spal la 50 de grade. Si am scapat de pete.

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Ana_o, decalotarea e barbara daca faci copilul sa sufere. Eu nu insist. Simt o usoara rezistenta si atat, nu brutalizez zona. Bebe al meu cand ii schimb scutecul de multe ori plange, dar dupa baita e calm, asteapta cuminte sa fie imbracat si nu plange nici cand ii fac decalotarea, ceea ce inseamna ca nu-l deranjeaza. Daca plange (s-a intamplat rar si nu neaparat din cauza acestei operatiuni) ma opresc.
Oricum mi se pare necesara curatarea zonei (poate nu chiar decalotare pana la capul penisului), caci de fiecare data cand dau preputul in jos gasesc un depozit de secretie albicioasa. Pediatra mi-a zis ca e smegma si poate facilita colectarea de impuritati si microorganisme.

Vanish pui cumva pe hainuta patata sau direct in masina de spalat? Ce detergent folosesti? Eu am luat unul organic pt. bebe, dar nu mi se pare ca spala deloc bine. Ma gandeam sa folosesc unul normal si sa clatesc mai bine la sfarsit.
Bebe David de ce si-a patat hainutele. Era scutecul prea mare/mic?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Elfica, La multe lunite si ani pentru bebelina Iulia!

Mergi la inceput

Felicitari, Lore! Sa-ti traiasca ursuletul Vlad Andrei!

Mergi la inceput

Inca nu am facut vaccinul, trebuia sa mergem azi, dar cum a nins si a fost asa frig...brrr! Ne-a fost mai drag sa stam la caldura. Insa maine e obligatoriu! Am niste emotii crunte!

Vasari, multa sanatate familiei tale, mai ales micutei Sara!
Amelia, trebuie sa-ti pregtesc niste motate!

Dana, pupam si noi obrajori de Lucas!

Ratusca, stai linistita, ca nici bebe David nu are program de papa in timpul zilei. Mananca atunci cand ii este foame, de regula, dupa ce se trezeste.
Am citit personalitatile bebelusilor, al meu se incadreaza perfect la bebe Somnorila. Doarme si ziua, si noaptea. Aseara la 10 a adormit, a mai avut o repriza de trezit la 11, dar in 5 minute a adormit...si mi s-a trezit azi la 8. Cred(!) ca totusi s-a mai trezit 5-10 minute pe la 6 si i-am bagat papicul in gura, dar nu-mi aduc aminte bine. Clar ma dor si pe mine sanii si m-am trezit la 8 cu sanul stang pietroi, dar exact cum spunea Olga, sanul nu ramane niciodata fara lapte, e ca un sac fara fund, produce laptic tot timpul. Deci nu-mi fac griji ca-mi va scadea productia, atata timp cat bebe papa bine in tp zilei si eu mananc suficient, totul va fi ok.

Mergi la inceput

Hai, Amelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit ursuletilor.
Am intrat sa va urez sarbatori fericite, sunt sigura ca toate am avut cel mai frumos Craciun alaturi de minunile noastre.
Noi suntem bine, maine mergem sa facem vaccinul, papam doar laptic de la mami, noaptea dormim de la 11 pana pe la 7, dupa baita plangem(ne-ar placea sa fie mai lunga) si ne place sa ne plimbe mami in wrap si in casa si pe afara.
Va pup si va doresc o seara placuta.

Iris si Timothea

Mergi la inceput