Nov-dec2010. HAI AMELIA_ILIE!!!(171)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

EvaF: Nu te-am mai vazut, ceva vesti? Cum e cu bebe? Ce zice fratiorul mai mare? Tu cum esti, te-ai recuperat? Pofteai candva la o cafea mare, o tigara mare si un Baileys... ti-ai satisfacut poftele sau bebelusul te imbata de fericire zi de zi si ai uitat de piftele tale?

Dar Bbalinush mai e? Ne mai citesti? Asteptam vesti si de la tine :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

La multe lunite si ani Lucas si Sandra!
La multi ani, bebe Stefan!

Heidy, eu ii tamponam fatuca de 2 ori/zi cu ser fiziologic, lasam sa se usuce, apoi crema SebaMed extrasoft, ph 5.5... si multa rabdare! Iata ca acum sunt tare fericita cand ma uit la pielea lui, are o fatuca impecabila, un ten perfect, de bebelus. Crema aia chiar a facut minuni, el avea iritatie si pe piept si pe bucute. Nu neaparat irritatie, cat niste punctulete rosii ici-colo. Eu si Ratusca suntem f multumite de crema asta de la SebaMed(costa in jur de 30 ron), am folosit-o si o vom folosi cat va fi nevoie. Si se aplica pe tot corpul.

Petele de kk eu i le scot cu Vanish. Cand pun Vanish, mai dau o clatire si o stoarcere. Am observat si eu ca sunt cam rezistente petele de kk.
Noi nu-l decalotam pe bebe. Mi se pare barbar. Il spalam bine, dar bland in zona si atata tot. Pana acum, totul perfect, sa dea Dumnezeu sa fie asa si-n continuare!

Elfica, am lasat in postarea de ieri nr. cap. si pagina la care gasesti mesajul. Apoi, vazand ca n-ai citit postarea de ieri, ti-am trimis si PM.

Liana, nu am timp sa pun poze, sper s-o fac cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa va urez Sarbatori Fericite si multe bucurii in familie! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
Iar gravidutelor care nu au nascut: nastere usoara si bebei sanatosi!

Am nascut si eu prin cezariana cu dr. Haiduc la Filantropia, pe 20 dec 2010 pe bebe Vlad Andrei, 3750 gr, 53 cm, Apgar 9, minunea noastra mica! Va rog sa imi actualiati si mie datele daca aveti timp si stiti cum se face.

Va pe toate si ma intorc la indatoririle de mamica!

LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

AnaO: Multumesc mult pt indicarea nr. capitolului si paginii. Am vazut intai postarea, apoi am identificat mesajul si am postat link-ul iar, sa il poata citi toate care mai doresc. Apoi am vazut si pm. Merci pt efort! Cum a fost la vaccin? L-ai facut pe cel de la stat? A fost cuminte?

Inacat: Urasc mulsul, am incercat o singura data si e jale. Ori nu stiu eu sa procedez bine, ori e pommpamai nashpa, cert e ca evit pe cat posibil. Iar Iulia doarme bine noaptea si dc se trezeste o data. O schimb, suge si adoarme bustean apoi. Nu e niciun efort pt mine, ca oricum ma trezesc din reflex sa ma mai uit la ea daca s-a trezit sau nu (de multe ori scanceste in somn si da din maini, zici ca e treaza, dar doarme).

Petele de kk mi-au dat si mie batai de cap la inceput si mi-a spus mama ca ies cu apa rece, ca si sangele. Si dupa ce face si se murdaresc si hainutzele, curat sub jet de apa ce se poate curata, las o vreme in apa rece, apoi spal zona cu putin sapun, las sa se usuce si apoi arunc in sacul cu rufe murdare, urmand sa fie spalate la masina. Astfel nu mai raman pete

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Amelia, motate si de la mine!!

Noi suntem singurei azi, eu cu bebe si cu yuki, tati a avut de lucru, si s-a dus in bucuresti dar se intoarce diseara, cu tortulet sa sarbatorim cele 2 luni ale lui bebe! Noi azi am facut poze in costumele haioase de Craciun, si am sortat cadourile primite de la rude si prieteni. Imi pare asa rau ca am primit niste salopetele cu reni si braduti, dar sunt marimea 62, adica inca super mari de noi :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Ana_o, decalotarea e barbara daca faci copilul sa sufere. Eu nu insist. Simt o usoara rezistenta si atat, nu brutalizez zona. Bebe al meu cand ii schimb scutecul de multe ori plange, dar dupa baita e calm, asteapta cuminte sa fie imbracat si nu plange nici cand ii fac decalotarea, ceea ce inseamna ca nu-l deranjeaza. Daca plange (s-a intamplat rar si nu neaparat din cauza acestei operatiuni) ma opresc.
Oricum mi se pare necesara curatarea zonei (poate nu chiar decalotare pana la capul penisului), caci de fiecare data cand dau preputul in jos gasesc un depozit de secretie albicioasa. Pediatra mi-a zis ca e smegma si poate facilita colectarea de impuritati si microorganisme.

Vanish pui cumva pe hainuta patata sau direct in masina de spalat? Ce detergent folosesti? Eu am luat unul organic pt. bebe, dar nu mi se pare ca spala deloc bine. Ma gandeam sa folosesc unul normal si sa clatesc mai bine la sfarsit.
Bebe David de ce si-a patat hainutele. Era scutecul prea mare/mic?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Elfica, multumim de urari La multe lunite si lui Iulia, ce repede a trecut timpul!

Ana, pupam pe David! Ii transmite Lucas care sta langa mine in pat si da din maini La multi ani!

La multi ani si lui Sandra de Letzy!

Mergi la inceput

In legatura cu decolatarea, neonato noua ne-a zis sa tragem un picut, usurel, cat permite (adica vreun milimetru) ca sa spalam si acolo sub piele. Operatia o face tati, bebe nu pare in niciun soi deranjat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Elfica, si eu le-am spalat un pic la mana cu apa rece. Acum sa vad cand le bag zilele viitoare la masina daca vor iesi de tot petele, care acum sunt galbene, parca a curs rivanol.
Pacat ca nu te poti mulge. La cat lapte inteleg ca ai ar fi fost minunat sa-ti faci si provizii. Eu ma gandesc cu groaza ca va trebui sa incep sa ma misc fara bebe si voi avea putine rezerve de folosit. Si probabil i se va da LP.

Danaint sa-ti traiasca bebele de 2 luni, si la mai multe.

La multi ani de Sf. Stefan, tuturor celor care ii poarta numele

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

La multe lunite si ani Lucas si Sandra!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Ana,m-am emotionat tare!.Multumim!
Si noi va dorim acelasi lucru!
Noi vom face vaccinurile de la stat.m-a asigurat dr noastra ca sunt foarte bune.Maine mergem sa ne vaccinam.
Off,ma usuieste sotul de la laptop!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput