caut un ortoped bun....:((

caut un ortoped bun....:(( | Autor: madamovy

Link direct la acest mesaj

buna...numele meu e madalina sh sunt din targoviste...am 17 ani....sh sunt bolnava...am lupus erimatos sistemic..sh in urma tratamentului am facut necroza aseptica la capul femural drept....in prezent nu am un tratament stabil pentru necroza (port carja sh iau calciu)sh imi este frik sa nu ajung la proteza....as vrea sa apelez la un doctor bun....am auzit sh de dr. burnei sh de dr. neagoe dar nu am apelat la niciunul, deci nu ii cunosc.....am nevoie de sfaturi....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

din cate stiu eu dr burnei este un dr minunat
sanatate multa

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemernica spune:

Burnei este un medic f bun...
deasemenea si Spataru de la Budimex si medlife e f bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui madamovy

buna...numele meu e madalina sh sunt din targoviste...am 17 ani....sh sunt bolnava...am lupus erimatos sistemic..sh in urma tratamentului am facut necroza aseptica la capul femural drept....in prezent nu am un tratament stabil pentru necroza (port carja sh iau calciu)sh imi este frik sa nu ajung la proteza....as vrea sa apelez la un doctor bun....am auzit sh de dr. burnei sh de dr. neagoe dar nu am apelat la niciunul, deci nu ii cunosc.....am nevoie de sfaturi....

Ar fi mai buna o orteza decat o carja...

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput