Fulgusorii zboara catre Clubul Scutecelor (*88)
Raspunsuri - Pagina 15
dankutza spune:
Fetele, multumesc mult pentru felicitarile la adresa lui Pinky.
Si noi vrem bebe2. In martie ma duc, din nou, sa bat pe la usile doctoriilor. Mai mult ca sigur ca voi face o noua inseminare. Important este sa iasa. Eu vreau tot fetita. Sotul vrea baietel.
My_Lady0091 spune:
camy...promit ca diseara mai fac cate ceva la prima pagina,cand doarme fata.acum nu am cum...asa,ca sa ne pregatim de zborul la CLUBUL SCUTECELOR!
camy, ma bucur de cel de-al treilea copil..oricum ar veni el!!si sper din suflet sa fie fetita!!eu asa simt si vei vedea cum e cu fetitza
getik,dar ce vrea Cezar, draga mea????de ce te supara???zi-mi ca acum il ]
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
lady chiar te rog;nu stiu ce are draci pe el pe lenga el si nu stiu ce vrea cred ca se apropie sa vina masa pe 6 ianuarie si a ia o luna o sa fie la mine circ cu ceput cu circu cu nebuna.
acu fug ca maine fac gemeni 8 ani si le face azi ziua ,ca nasi nostri sunt in italia si vin diseara, si am vrut sa fie si ei chiar daca nu ii luam motu la zana.
poop mamicile si fulgusorii si ne auzim diseara
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar
MADALINA_T spune:
ARILa multi ani iubita!!!!!!!!
Camy,ce veste buna! Zi-ne ce si cum,despre ce e vorba mai exact?
Dankuta succes mami pentru bebe 2!
Adriana am vazur poze cu David ,e un frumos.Si ce de gustari aratoase la ziua lui...mmm ,mi-ai facut pofta.
Getik,sa treaca supararea,sa-ti traiasca ariciu,sa fie sanatoasa!
http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/
A_driana spune:
zua buna
mada multumim
getik nu mai fi supi, las' ca trece....are ariciu 1 an
sa traiesti La multi ani, cu sanatate si tot ce iti doresti
camy sa fie intr-un ceas bun...si DD sa va ajute sa fie asa cum va doriti..fetita sau baiat...orice, numa sanatos sa fie
dankutza succes si voua, sa fie cu ochisori...si mai ales sanatos/a
A_driana , de minunea mea David-Andrei
My_Lady0091 spune:
ce liniste....
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Buna fetele... hai ca vin si eu cu vesti: si si
Intai cele :
Vlad, de ziua lui, de Sf. Stefan a inceput sa se ridice singur din fund in picioare, fara alt sprijin... si deja isi ia jucariile de pe jos din mers, fara sa se lase in fund
Apoi :
Andi a tras o laringita serioasa dupa Craciun, ca am iesit duminica in parc si desi era soare era ingrozitor de frig. Azi de-abia nu mai era ragusit si am iesit la un loc de joaca... rezultatul? A sarit pe trambulina pana si-a intins ligamentele de la genunchiul drept... de-abia merge saracutul...
Si uite asa nu a prins si el nici un sanius/ nici o bulgareala... speram ca maine sa fie mai bine cu piciorul, sa putem iesi cu sania
Va pup si daca nu mai apuc sa scriu, ne vedem la scutece
de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
rody_ms spune:
La multi ani Ariana sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa micuta printesa.
Getik sa te bucuri de fata sa iti aduca numai bucurie si fericire toata viata. Si daca ai dat de baurt, hai sa bem
28061982 spune:
arici mic si frumos... si bebe chic ai primit un vot de la noi
Camy felicitari si iti doresc sa ti se implineasca dorinta... sa e deja pe drum?
busy... frumoase progrese... la mai mare, ca sa zic asa! si pt vlad sa se faca repede bine si sa va bulgariti cum se cuvine
eu azi am smotruit toata casa si maine fac un tort diplomat pentru revelion si in rest vreau sa ma ocup de mine, mai o manichiura, mai o baie de rasfat, ca am muncit destul azi
Adela tot nu vrea sa mearga singura in picioare decat daca sta in picioare si o cheama cineva, altfel e asa comod mersul de-a busilea.
Poate, dar nu vrea, ca altfel seara face ture intre mine si taica-su.
Seara buna fetele!
Poze http://www.flickr.com/photos/54580501@N03/
getik1 spune:
fetelor multumim de urarii va poop dulce, azi am fost la ziua gemenilo si ary a fost ca deobicei deliciu, si maine pregatim ziua ei, asa ca maine sunt absent sper ca motivat
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/Craciun?authkey=Gv1sRgCPCGlu_tpPb23AE#5556214628652184482, v-am lasat cateva poze cu ary din seara asta
ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy
am produse la bazar