La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun
Raspunsuri - Pagina 9
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile Buna dimineata! Servim o cafea mai craciunoasa? Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Eu ma bag la cafeluta..si ma risc chiar si la acadea
Cristina,si Seby bebyin asteptarea lui Mos Craciun www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ioanact spune:
Buna, fetele!
Corinasmile Multumim pt ! Eu acum o savurez si pe langa doua cubulete de ciocolata. Voi vedea cum voi da jos kg.
Am fost cu fetele la biserica si le-am impartasit ( si ieri am fost si poate mergem si maine).
arturicii multumim pt vizionarea pozelor si pt complimente!
I-am admirat si eu pe arturicii cat si pe Sabina, colindand .
Foarte frumos! Sa fiti cu totii sanatosi si mereu fericiti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
mamanati spune:
Arturica, ca te-ai gandit la noi! Eu nu pot vedea colindul copiilor.
Fetelor, un sfat pleaseeeeee!!! I-am facut acum branzica din lapte cu lamaie. fetelor pentru reteta. Da cu ce il dau?! Ca e un bot inecacios.
ancutzicab spune:
citat din mesajul lui mamanati Arturica, ca te-ai gandit la noi! Eu nu pot vedea colindul copiilor. Fetelor, un sfat pleaseeeeee!!! I-am facut acum branzica din lapte cu lamaie. fetelor pentru reteta. Da cu ce il dau?! Ca e un bot inecacios. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006) |
Nati, incearca cu fructe sau iaurt (daca ii dai deja). Poti sa o amesteci si cu legume fierte, pe post de cina.
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
Ioanact spune:
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Sofia si Iustin Gabriel!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
Am sosit si noi de la sanius! A fost tare fain. Sabina a dormit (in sling desigur) tot timpul iar baietii s-au distrat pe cinste.
Nati, imi pare rau ca nu poti sa ii vezi pe Arturici.
Cata lamaie ai pus tu? Ca mie nu imi iese deloc o branza teapana ci din contra...
Ioana & Arturicii'S
roxanici spune:
Artu, ai notat pe undeva ce dadeai de mancare Sabinei la inceputurile diversificarii?
Am nevoie sa ma inspir de undeva pt meniu. stiu ca ziceai pe aici ce si cum manca sabina dar nu mi-am notat.....rusinica mie.... daca ai notat sau imi poti zice in mare.....
in principiu am idee cam cum sa fac da parca vreau sa ma asigur cumva ca e ok. mersi
Horia e mai bine dar inca mai are tratament, continuam cu aerosolii.
mamanati spune:
Anca, pentru raspuns! ...Cu mar i-am dat. Da nu prea ii place. Si tot parca se ineaca cu ea, desi era ca o pasta.
Maine vreau sa-i dau brocolli si morcov- felie! (legume inca n-am incercat) Sper sa nu se inece! Doamne ajuta!
Arturica, si eu am facut azi prima data cu suc de lamaie. Mi-a placut la gust ca a iesit dulcie. La Cami lasam laptele sa se prinda singur, dar era mai acrisoara.
Eu am facut putin - am pus cam 200 ml lapte, am stors cam 0,5 lingurita lamaie, si hai la mestecat. Dar vedeam ca se prindea foarte putin, in rest ramanea tot lapte. Apoi am mai stors inca putin dintr-o felie, in total cam 1 lingurita de suc, si s-a prins. Mi-a iesit cam o lingura de branzica. A, dar am facut din lapte nepasteurizat, de la tara. Din ala din comert s-ar putea sa iasa mai putina branza. Mey, cata teorie! Ce m-am intins pentru un bot de branza!
Sabinei ce i-ai dat prima data sa pape dupa schema blw? E ok sa incep cu brocolli si morcov facut la aburi?
Maine Camita are serbarea de revelion la gradi. Acum o sa stau cateva ore sa-i crosetez bulgarasi mici de zapada, sa acoper floricelele colorate de pe sandalute. Ca mi-a zis copilu' ca doar nu cresc flori iarna.
Dienutza spune:
Nati incearca sa pui pe langa mar si branza si o bucatica de avocado ca este mai gras si da o consistenta foarte cremoasa. Evei ii plac mai mult fructele cu branza cand adaug avocado.
Branza incearca sa o lasi mai putin la scurs; cand o lasi prea mult se cam intareste.
mamanati spune:
citat din mesajul lui roxanici Artu, ai notat pe undeva ce dadeai de mancare Sabinei la inceputurile diversificarii? Horia e mai bine dar inca mai are tratament, continuam cu aerosolii. deocamdata horia mananca doar de-astia |
Si pentru ca ma intereseaza si pe mine subiectul, hai sa deschid pozele repede sa vad ce meniuri au alti copii. Ce frumu e Horia! Multa sanatate voua!