La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun
Raspunsuri - Pagina 10
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dienutza Nati incearca sa pui pe langa mar si branza si o bucatica de avocado ca este mai gras si da o consistenta foarte cremoasa. Evei ii plac mai mult fructele cu branza cand adaug avocado. Branza incearca sa o lasi mai putin la scurs; cand o lasi prea mult se cam intareste. Diana, mamica Evei (18.05.2010) |
Diana, pentru raspuns. Si eu abia astept sa-i dau avocado, dar astazi nu aveam. Da la scurs am lasat-o foarte putin, cred ca nici 2 min. si am mai adaugat si lapte stors de la mine. Branzica a iesit grasa dar tot avea bulgarase mici cu care se ineca. Habar nu am cum Dumnezeu, atunci, sa incep blw?
arturicii spune:
Roxanici, da, super! Auzisem si eu ca omuletii de Lego duplo sunt recomandati la inceput de autodiversificare, ba chiar esentiali pt reusita
baiet fain.
Nati, bine mai, sa trimiti tu fata cu floricele la serbarea de iarna??? Ntz, ntz, ntz. Bine ca nu te-a anuntat dimineata de eroarea aceasta. Spor la treaba!!!!
Sotul ii spune Sabinei: Broccoli. O data la 2 zile zdup ii dau si manunchiul cel verde. Motiv ptr care tati nu poate participa la mesele fetei.
Dar eu te sustin! Broccoli e . Mi-a zis mie o chineoaica intr-un restarant cu specific...chinezesc urmatoarele: Broccoli e minunat ptr sanatate si ptr ten. Chinezoaicele au tenul asa de frumos pan' la batranete ptr ca le ajuta Broccoli. Asa ca...Go Green!
Cat despre branzica... eu pun Niste lapte (pasteurizat de 3.25% si apoi Niste picaturi de lamaie si iese Niste branza . Dar ies vreo 4 linguri. Mare experienta n-am in domeniu ptr ca am gatit acest fel complex fix de 3 ori.
tuturor ca mai bine tac. Vedeti ca am luat-o pe aratura
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Tot io. Ha, credeati ca ati scapat ptr azi????
Am uitat: Roxanici, ai PM, Nati si tu vesi colea in casuta cu mesaje.
Au primit cei mici niste hainute Superbe(!) din Romania.
Baietii niste camasi suuuuper si fetita o rochita taaare faina.
Sunt din colectia Ayan a Mihaelei Radulescu. Se pare ca sunt in mag Cocor.
O sa pun pe webshots cateva poze.
Ioana & Arturicii'S
mamanati spune:
citat din mesajul lui arturicii Nati, Mare experienta n-am in domeniu ptr ca am gatit acest fel complex fix de 3 ori. Ioana & Arturicii'S |
Aha, si ai hotarat sa ceri sfat de la mine - experta. Ca eu azi am incercat prima data.
corinasmile spune:
Astazi as servi un www.frontporchteacafe.com/wp-content/uploads/Christmas-Tea.jpg" target="_blank">ceai aromat.
Cine imi tine companie?
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
corinasmile spune:
Eu dorm pe mine, iar duracell-ul e fresh
Ma trage de nas, linge pe obraz, se suceste in toate partile, marnaie, n-are stare.
Ce somn, ce liniste?...
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
r_ocsy spune:
Buna dimineata !
Sunt singura acasa din nou ... sotul la scarbici , noroc ca am avut un weekend plin de activitate si asa am intrat si eu in atmosfera Craciunului.
Am fost prin vizite la familie. D-ra s-a comportat foarte bine , nu am avut treaba cu ea. A stat in brate la cine s-a nimerit si pentru prima data s-a jucat linistita si relaxata cu oricine era prin preajma, nu a mai stat cu ochii dupa mine . Puteam sa plec linistita ca cu atata activitate in jur a uitat de mine , cand mai ajungea din cand in cand la mine ma dragalea putin sa nu zic ca nu mi-a simtit lipsa .
Bradul o fascineaza, mai bine zis beculetele. Ar trage intr-un de instalatie, globuri si beteala .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna seara! lenabum multumim mult! Va dorim si voi sa aveti un Craciun fericit, sanatate si numai bucurii! Va trimit cateva poze cu Craciunitele mele. Craciun fericit in continuare! ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
frumoase craciunite
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
BUna dimineata!
La multi ani! tuturor cu numele de Stefan/Stefania!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)