La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun
Raspunsuri - Pagina 15
corinasmile spune:
Neatza!
Dupa 3 saptamani cu 7-8 treziri pe noapte, azi au fost doar 2
In sfarsit am dormit si eu cateva ore legate. Mai am multe de recuperat pana trece durerea de cap cu care ma trezesc in fiecare dimineata, dar acum vad lumina la capatul tunelului si e mai usor
Acu tre sa mai rezolvam somnul de peste zi, ca doarme 1.5-2 ore adunat.
Ma duc sa mananc, ca n-am apucat inca.
ancutzicab spune:
Neata si de la noi!
Bravo, Corina, sunteti pe drumul cel bun! Si Maya incepuse cu 'nspe mii de treziri asa ca am luat/o cu mine in pat. Problem solved.
Sa-ti tihneasca micul breakfast.
Cum merge cu BLW-ul?
Mary, eu ii dau Vigantolul cand imi amintesc - seara, dimineata, in timpul zilei sau deloc ! Calciu mi-a zis si mie sa ii dau, dar ma abtin, in schimb ii dau fier.
Gabi - nici cand merge la gradi nu e David mai binevoitor? O pentru nervii suprasolicitati!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
r_ocsy spune:
Neata !
Am pus poze pe webshots . Pe facebook urmeaza ... in timpul zilei cand ma lasa Sofia .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
ancutzicab spune:
Rocsy, e teriiiiiibil de dulce!
Laura__ spune:
Sarbatori fericite si multa sanatate voua si celor dragi !
Noi am petrecut foarte frumos de Craciun. Sper ca si voi.
Va pup si sa ne auzim cu bine anul care vine.
ancutzicab spune:
Multumim, Laura, si voua la fel!
Am pus si eu pozici noi cu mandrulita noastra! Va invit la o vizionare!
Dienutza spune:
Buna dimineata,
Madamar noua ne-a recomandat pediatra 5 ml de calciu / zi, 10 zile pe luna (natural sau Pharco, dar pharco nu se mai gasea cand am luat eu ultima data). Este o lingurita in cutia de calciu, dar mai bine masoara cu seringa. Vigantol eu ii dau 3 picaturi / zi in timpul iernii. Am inteles ca sticluta se poate folosi 1 luna de la deschidere. Atentie cu calciul si vigantolul, sotul meu are niste sechele de rahitism pt. ca mama lui nu i-a dat calviu si vit D in perioada asta. Nu i s-a dezvoltat bine cutia toracica si a presat si pe inima care nici ea nu s-a dezvoltat bine. Deci nu prea cred ca este de glumit cu suplimentele astea. Mai ales la noi in tara, pe perioada iernii ca nu prea mai vezi raza de soare sa mai stimuleze productia de vitamina D.
Hai ca n-o fi foc daca i-ai dat sa puna limbuta pe turta dulce. Mie mi-a spus mama ca pe la 7 - 8 luni am mancat un cartof prajit de la sora mea mai mare si nu am murit. Ba chiar sun bine, voinica (momentan chiar prea voinica).
Moni_or bafta multa cu dintii!!
Cum e cu cafeaua asta? Voi beti cafea cand alaptati? Ca eu am mai incercat cate una fara cofeina, dar asta este cam apa de ploaie. Bine, eu nu sunt mare bautoare de cafea, dar parca unori as mai avea nevoie de una. Trebuie sa recunosc ca Eva este un ingeras mic si doarme noaptea, dar eu eu pierd vremea in loc sa ma culc si ma trezesc dimineata terminata.
Ce copii avansati aveti voi!!! Noi abia stam in fundulet. In picioare i-ar placea ei sa stea, dar nu poate. Cand o trag de manute se ridica in picioare, dar singura nu sta nici o secunda. De-a busilea nu mai spun ca este un chin, o se forteaza cu niste icnete si o chiraiala de zici ca cine stie ce face. Dar nu ii iese nimic. Se invarte in loc. Mai asteptam ca nu ete nici o graba. Vin ele toate.
Dienutza spune:
Intrebare: voi cum pregatiti sfecla rosie? Eu stiu ca se face la cuptor, dar parca nu as mai arde cuptorul 1 h pentru o sfecla mititica. Nu merge si la abur? Si cum o faceti la abur - in coaja sau decojita? Si daca tot am intrebat de sfecla, cartoful cum il fierbeti la abur: in coaja sau fara? Intelesesem ca ar pastra mai bine vitaminele daca in faci in coaja. Scuza daca sunt cam naive intrebarile, dar nu ma pricep prea bine la bucatarie si de unde nu ma interesau deloc subiectele astea, acum orice detaliu mi se pare extrem de important. Multumesc pentru raspunsuri!
marylenac spune:
Raportez si eu un baietel tare catarator, adica de 3 zile s-a ridicat singur - singurel de jos pe marginea canapelei din sufra. Se ridica si sta acolo ca un popandau. Sta singur, nesprijinit, pe varfuri, cam 2 minute. Nici nu stiu, sa il las, sa nu il las? ca la varsta asta articulatiile lor sunt destul de fragile.
Legat de calciu, mie pediatra mi-a spus sa ii dau lui Tudor cate 5 ml de gluconat de calciu, 10 zile pe luna, o luna da, o luna nu. Restul cat mai ramane in fiola, (adica 5 ml) ii dau lui Matei.
Vigantol, eu ii dau 3 picaturi, seara, cand avem ora de masaj, ma rog, tabieturile noastre. Am zis ca asa sigur nu uit. Dar zau, ca nu am stiut ca nu e bine sa il dai seara. Si eu arunc flaconul de vigantol dupa o luna de la deschidere.
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
Ioanact spune:
Buna!
Daca noaptea n-a m avut secretii nazale, tot s-a trezit de 4 x, in tipete, clar sunt dureri de la dinti. Insa tot cu mucisori suntem (aspiram cu bb). Pana la urma i-am dat si eu Panadol, ca nu stiam ce sa-i m fac, in brate maraia, cand o asezam pe pat maraia, de mancat greu papa, ba chiar isi scoate si biberonul din gura, face din gurita cum ar vrea sa muste..Dupa ce i-am dat Panadolul s-a mai linsitit, era vioaie, radea ..
Madamar eu ii dau vigantolul , cand se trezeste dimineata, impreuna cu fierul..imi m usor. Mi-am facut un program, cand o schimb si ii dau lapticul sa-i dau si vigantolul, fierul..
Nu am auzit de claciu kids, insa am dat o cautare sa vad despre ce e vb si-am gasit si cat inseamna o lingurita. www.fitermanpharma.ro/index.php?p=products&id=74" target="_blank">Aici.
Ioanei i-am dat www.efarma.ro/products.php?id=1100" target="_blank">Calciu de la Pharco.
moni_or cate nopti cu treziri dese ati avut pana i-a iesit coltisorul? Sa stiu la ce ma astept, desi nu toti sunt la fel..
Dienutza si eu ii dau 3 pic de vigantol Justinei, pe timpul iernii.
Dienutza eu i-am facut cartoful fiert cu coaja, gasisem o reteta si asa scria..de cele m multe ori i-l fierb fara coaja. Sfecla nu i-am dat.
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Dominic, Nadia-Veronica si Noemi Alexandra!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!