La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Sarbatori fericite, multa sanatate si sa aveti parte de tot ce e mai bun
sarbatoritilor de astazi si celor cu numele de Stefan,Stefania...

Noi suntem la Bv asa ca intram mai rar ca sotul lucreaza de acas.
Mai pe la 12 trebuie sa merg la vaccinul de 6 luni.
Va pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ziua buna si de la noi si La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!

Nati - nu stiu ce ti-a trimis Ioana pe PM, dar ma bag si eu in seama: pune-i pur si simplu branza pe farfurioara si vezi ce se intampla; iar cu morcovul, eu nu i-as da felie, ca e mai greu de manevrat, asa merge mai degraba pe varianta de "finger", efectiv, cred ca l-ar tine mai bine in manuta; si, suficient de lung ca atunci cand il ia cu mana, sa ii iasa capetele din palma, sa aiba ce roade. Bafta multa la BLW!
Apropo, mamaliga ii dai? Ca eu ma gandeam sa ii fac pe viitor niste bete din mamaliga framantata cu branza

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua si de la noi si multumim de toate urarile frumoase!
La multi ani, Stefaniilor si Stefanutilor si tuturor bebicilor care ne fac fiecare zi o sarbatoare (mai ales cand fac pe nebunii haha)!
Noi ne-am intors din Atena, dar a ramas sotul meu acolo cu mama lui, deci ne asteapta un Revelion tete-a-tete, eu si Nicolas. Ciocnim cate un pahar, el de lapte, eu de ceai, si.. Happy New Year!!
N-am apucat sa citesc din urma, dar o s-o fac. Pana una alta, dragele mele, poate ma ajutati cu un sfat:
Nu mai mananca legumele deloc! Da' DELOC! De cand am inceput sa-i dau si fructe in fiecare zi, la legume tine gura inclestata. I-am pus inclusiv nitel unt ca sa le mai schimbe gustul, le-am tot combinat, le-am fiert in zeama de carnita, nici eu nu mai stiu ce sa mai fac. L-am pus cu noi la masa poate i se face pofta. Nimic! In schimb la fructe si la iaurt casca o gura de-nghite castronul cu totul. Cum sa-l ademenesc?
Revin dupa ce mai citesc ce-ati povestit.
Pupici multi de la noi si sper ca ati avut un Craciun asa cum vi l-ati dorit.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune, Pozici proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, Stefaniilor si Stefanilor !!!

Sper ca ati petrecut un Craciun linistit cu cei dragi , ceea ce va doresc si in continuare.

branzica de casa - daca o bagati in blender se face cremoasa ca o smantana mai groasa si poate fi servita cu lingurita. am incercat eu odata pt o prajitura , habar n-aveam cum iese.

eu incerc sa nu-i fac piciului meu un mare ghiveci din fructe/legume, ci in principal sa i le dau individuale, urmand ca mai incolo sa le si combin. azi dimineata am avut mango ras pe razatoare, tare mult i-a mai placut. iaurtul iarasi e la loc de cinste la noi (tot asa, i-l dau simplu).

Damian creste, creste, ca din apa (de fapt lapte ), daca n-as stii ca e 99% lapte, as intra la idei. are cred ca peste 9,5 kg, mie mi se pare cam mult. David avea la 1 an 10 kg si 74 de cm, acum Damian are cam cat David la un an. deci cerealele mai au de asteptat in cazul nostru.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

anouk, incearca sa-i pui in piureul de legume o lingurita de iaurt, la noi a mers de fiecare data.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

anouk, incearca sa-i pui in piureul de legume o lingurita de iaurt, la noi a mers de fiecare data.

Saru' mana. O sa incerc maine. Nici azi n-a vrut nimic. I-am fiert o pulpita de cocos de-al nostru cu legume. A iesit un deliciu! Bleah pentru el.. Noroc ca s-au inventat linguritele de silicon care intra usor in gura, dar nici n-as vrea sa-l fortez prea mult sa nu refuze mancarea cu totul.

Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Nicolas in actiune, Pozici proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Am avut o noapte "alba". Nici bine nu i-a trecut bronsiolita ca iar a racit, Justina. Bineinteles ca a luat-o de la Ioana, care a tot iesit cu tati la usa sa asculte colindatorii.
Asa ca azi noapte, Justina n-a prea dormit, avea nasul plin de mucisori. La fix am comandat si bb de la farmacia stejara, numai ca n-aveam aspiratorul in camera ca sa-i aspir nasul.
Pana la urma am luat-o cu mine in pat, ii m dadeai ceai/apa, si-adormea.
Abia asteptam sa se faca dimineata sa-i aspir nasul..a plans mititica, dar macar acum respira bine.
I-am aspirat si Ioanei nasul (ca si ea mai are mucisori), dar ea stie si sa sufle nasul..asa ca, cu ea nu am pb.
M-am plans destul.

Urez: LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Arhidiacon Stefan!

r_ocsy
Vivela i-am dat si eu Justinei , fructele individual, dar le mai si combin sa schimb gustul.
Azi i-am combinat pt prima data trei fructe: mar+para+ un pic de banana
Iaurtul la fel, i-l dau simplu, uneori si combinat, tot pt a m schimba gustul.
Si noi cred ca intram in aceeasi categorie, cred ca are 9,5 kg.
In spital cand am fost, asistentele ma intrebau daca ii dau fainoase, ca e pufoasa . Uneori ii m dadeam cereale facute cu apa sau in fructe.
In doua sapt nu i-am dat decat o singura data cereale, de fapt o lingurita adaugate in fructe. Desi, ii luasem doua cutii, sa am..
anouk3 mai lasa-l cateva zile si da-i cei place. Succes!

Dupa amiaza asteptam pe finuta noastra sa vina in vizita.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Si eu sunt zombie, lui Alex ii iese tare greu dintele de sus, se lasa cu multa maraiala si muci si nas infundat Parca pe Luca nu il chinuiau asa tare dintii de sus, doar cei de jos...

ARTU, ti-am trimis PM.

Azi ii dau prima data carnita, acum e pe foc, sa vedem ce va iesi si cat succes va avea.Pot oare sa las si pe a doua zi la frigider niste supica cu carnita sau sa arunc ce ramane?

Nu pot scrie mai mult ca e tare agitat bebelusul si nu vreau sa-l trezeasca pe fratiorul lui care doarme.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

monieu ii las carnita si pe a doua zi

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

La multi ani Stefanilor si Stefaniilor! (inclusiv sotului meu, Stefan )

Anouk incearca sa ii dai legumele cu iaurt. La noi functioneaza. Le mananca mult mai bine asa.

Eu Evei ii dau fructe si legume combinate. Ma gandesc sa aiba mai multe tipuri de vitamine, minerale etc. Ziceti ca e mai bine sa le dam separat? Sa se obisnuiasca cu gustul?

Moni_or eu zic ca poti sa ii lasi si de pe o zi pe alta. Nu am incercat inca, dar cred ca voi lasa si eu. Nu numai carnea, ci chiar o portie de mancare. Sau chiar poti sa congelezi portii de mancare pentru zile in care nu ai timp sa faci. Uite, am gasit ceva de genul asta pe un site pe care ni l-a dat Ioana mai de mult (cu multumiri ). http://www.wholesomebabyfood.com/pureebabyfoodandstore.htm#When%20Should%20the%20Purée%20be%20put%20into%20the%20Freezer%20or%20Refrigerator

Mergi la inceput