Extractie dentara dupa antipolio

Extractie dentara dupa antipolio | Autor: adita

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata. S-a trezit baiatul meu cu o durere mare la un dinte, vad ca i-a iesit unul nou prin spatele lui.Ar trebui sa-l scoatem pe cel vechi, care nu se misca prea tare. problema e ca acum 20 de zile a facut vaccinul antipolio si le-a zis ca n-au voie timp de o luna sa faca injectii intra-musculare, n-au voie sa faca tratamente stomatologice, etc. eu stiam ca asta e valabil dupa antipolio oral, dar el a facut injectabil, cu virus inactivat. aceleasi precautii sa fie valabile si in cazul asta? ii scot dintele sau il las sa se mai chinuiasca pana trece o luna de la vaccin?

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

A mea a facut antipolio si peste 3 zile a avut extractie cu injectie. Insa anestezia dentara nu e intramusculara, deci au voie sa faca, dar daca e vorba de un dinte care trebuia deja sa cada, s-ar putea sa scapati si fara injectie, doar cu spray. La noi trebuia anestezie ca era un canin cu radacina adanca de un cm, dintii care au inceput sa se miste in general se scot su spray.
Probabil si la voi se va proceda asa.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

deci se poate.multumesc.

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput