Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
donna ma bucur ca bebelina este bine si grasunica
dorinut exact ca tine patesc si eu cateodata. mi-e si frica sa plec undeva ca ma gandesc daca ma doare spatele si vreau sa stau jos, daca ma doare burta, daca, daca.... eu zic sa mergi linistita, ia no-spa inainte si ia-l si cu tine, mergi incet si sa vezi ca odata ajunsa la intalnire uiti. eu asa patesc
alina.n, alina06,antguess,miki
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
aZaZ spune:
Salut! iata ca am reusit si eu intr-un tarziu sa intru pe aici( de fapt pe net) Am avut cateva zile pline sa spiun asa
Nu m-am simtit prea bine. Eu stau foarte prost cu anemia si am ramas cu cei 2 kinderi pe acasa. maria are varsat de vant iar acum il asteptam si pe Andrei cam de ajunul Craciunul sa faca si el cateva bubite
,
AMA22 LA MULTI ANI si sarcina usoara.
MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s
alina.n spune:
Felicitari fetelor care au fost la intalnirea cu bb , sa creasca mari si sanatosi la mami in burtici pana la 40sapt
Voiam sa va zic pentru fetele care au pb cu constipatia ca am vazut ieri la TV Dr OZ si zicea ca un leac ff bun pentru aceasta pb este sa mananci o lamaie intreaga cu putina sare si dupa sa bei un pahar intreg de apa, cica in 30min' isi face efectul!!Merita sa incercati .
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
roxy_s spune:
merg sa-mi fac o cafeluta cu lapte.
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
aZaZ spune:
Intrebare: Voi de la cat incepe-ti AMR-ul?
Sunt asa de aiurita in ultima perioada ca nici nu mai pot calcula
am momente cand ma uyit in gol la tamba.
Cred ca de la prea mult stat in casa cu Maria. 2 sapt mi-a ajuns. Si cand ma gandesc ca o iau de la capat cu Andrei ....
MARIA ; ANDREI si STEFAN 25 s
alina.n spune:
azaz ce face bb? sa treaca toate problemele
roxana daa abia astept sa plec acasa, eu de sarbatori nu gatesc nimic ,nici nu vom fi pe acasa
roxy ce faci?
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
Donna_Ly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Felicitari fetelor care au fost la intalnirea cu bb , sa creasca mari si sanatosi la mami in burtici pana la 40sapt Voiam sa va zic pentru fetele care au pb cu constipatia ca am vazut ieri la TV Dr OZ si zicea ca un leac ff bun pentru aceasta pb este sa mananci o lamaie intreaga cu putina sare si dupa sa bei un pahar intreg de apa, cica in 30min' isi face efectul!!Merita sa incercati . mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+ |
Alina, dupa lamaia cu sare s-ar zice ca merge foarte bine un pahar de tequilla . Glumeam, mai ales ca eu sunt mai "antialcoolica", asa...
Donna_Ly
Saptamana 26 +
bb_yasmi spune:
roxy, multumesc de raspuns. le-am spalat la 50 grade.
m-am aranjat si eu...spalat par----intins....mai am 4 ore si merg la party-serbarea de craciun a buburuzei!!!! de abia astept!!!!!!!!!!!!!!
merg sa imi pregatesc sa pap....iarasi... imi e o foameeee!!!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!
dorinut@ spune:
aZaZ de la 30s incepe AMR-ul. sa se faca bine kinderii .
eu sunt fericita ca a venit cadoul sotului (stick-ul de 8GB) si mai trebuie sa iau rama foto si le ambalez .
Da Roxy nu stiu ce sa fac daca sa ma duc sau nu..si de revelion ma gandesc ce-oi face..ca ne ducem la un restaurnat...si statul pe scaun o noapte ma sperie..
Alina.n am vazut si eu cu dr.OZ si vroiam sa le zic fetelor, dar vad ca le-ai zis tu deja . Chiar sunt curioasa daca functioneaza..eu una n-am probleme ..dar e bine de stiut.
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
bb_yasmi spune:
roxy cand te aud ce te bucuri ca e frig la voi...brrrrrrr......eu sunt super incantata de vremea buna de la noi...15 grade!!! yupiiiiii
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31
AMR 9 sapt!!!!!!!!