Fluturasi de martie-aprilie 2011 (105)
Raspunsuri - Pagina 4
antguess spune:
donna ly- bine ai revenit si felicitari pentru bebe..e mare si puternic deja.
...in legatura cu revolutia....eu eram destul de mica, aveam 8 ani dar imi amintesc multe lucruri foarte clar...imi amintesc ca stateam pe burta in casa pt ca treceau gloantele prin geamul din sufragerie la bunica mea unde stateam atunci....imi mai amintesc cat am suferit cand ne-au zis ca tata a fost impuscat....eu atunci stiam ca daca esti impuscat...mori.....si nu s-a deranjat nimeni sa ne zica ca a fost intradevar impuscat dar in picior....saracu tata si acum are unul din cele 2 gloante in picior pt ca nu i l-au gasit la operatie ..care a fost pe viu asa ca el a renuntat si a plecat din spital cu glontele in picior....
deea99 draga mea numele meu nu e asa de greu daca iti explic cum l-am ales.
cand am aflat ca am bebe am sperat ca va fi fetita si ii voi pune numele Antonia...cand mi-am ales id pt acest forum am pus ant- de la antonia...si guess- a ghici (eng) pt ca nu stiam ce sex are bebe....doar speram ...si incercam sa ghicesc...si uite asa a iesit antguess:))
va multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat pt bebe si m-au incurajat in legatura cu nasterea..va pup pe toate si sa aveti o zi minunata
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a
antguess spune:
ahh..sa ma laud si eu un pic. am terminat cu cadourile pt sot....am tot fost la shopping zielel astea si i-am facut...vreo 6-7 cadouri micute si frumos impachetate
voi ce le luati barbatilor vostri?
hai sa va zic ce am luat eu
- am scos doua poze pe hartie pt ca isi dorea al meu poze cu noi in rama..in una suntem noi doi in grecia si in cealalta noi doi si baietelul meu anul trecut cand a luat coronita. le0-am pus pe amandoua in rama si le-am impachetat frumos
- un set de doua tricouri de corp ( avea nevoie de ele) , le-am cumparat o cutiuta frumoasa de cadou de la un magazin chinezesc din auchan si le-am impachetat frumos
- sosete:))) la fel..in cutiuta frumoasa de cadou...un set de 5 perechi....ale lui se rup tot timpul deci..mereu ii trebuiesc
- o pereche de chiloti de la bigoti:)) ...si astia impachetati frumos
- o camasa frumoasa de tot..cu mov....el poarta foarte mult camasi, costum, cravata, batista....
- o cravata si o batista mov de la cavaliere ( asta a fost cel mai scump cadou )
deci ..i-am luat prostioare dar in cat mai multe pachetele impachetate frumos ca sa arate bine sub brad si sa se bucure ca deschide mai multe cadouri :))
dorinut@ spune:
Donna felicitari pentru eco . Sunt de-acord cu tine sa avem un gand bun pentru toti oamenii care au cazut la revolutie. Daca astazi scriem pe acest forum este datorita lor.
Eu aveam 11 ani la revolutie. Imi amintesc perfect cum se auzeam focuri de arma si tipa un vecin de jos sa stingem luminile..si cum vedeam la tv numai oameni morti.. Imi mai aduc aminte ca atunci se puneau colinde de craciun, care imi rasuna si acum in minte. Mai tin minte ca atuni cand i-au impuscat pe dictatori, am plans, mi-a fost mila ca erau oameni si nici un om nu merita sa moara ca un caine..
Dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care au murit pentru noi!
Antguess imi pare rau ca tatal tau a trecut prin momente grele la revolutie. El e un revolutionar adevrat. Nu toti cei care au dat spaga sa obtina certificat..
Off topic, dintr-odata nickname-ul tau e atat de simplu!
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
Donna_Ly spune:
Si mie imi plac cadourile numeroase si frumos impachetate, indiferent de valoarea lor; si la noi in casa regula e asa: pentru fiecare cadou desfacut ii canti Mosului o strofa dintr-un colind.
Bietul Mos, ce-i mai aud urechile...
Antguess, imi pare rau de tot pentru tatal tau, dar bine ca acum e bine; eu nu cunosc personal pe nimeni ranit atunci - o pentru dumnealui din partea noastra.
Donna_Ly
Saptamana 26 +
dorinut@ spune:
Simo eu sunt in concediu, nu mai merg la munca si sunt destul de cumintica. Astazi ar tb sa ma gasesc cu volegii in oras da mi-e si frica sa ies din casa...sa nu ma doara iar...
------------------------------------------------------------------------------------------
29+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
Ana-Maria
antguess spune:
dorinut@ multumesc
ma bucur ca am facut un pic de lumina legat de id meu pt ca multe fete mi-au zis ca e prea complicat si de multe ori m-au botezat altfel:))
donna ly -multumesc pt floricica, o sa i-o trimit si lui
saracu mosu:)) daca se apuca al meu sa cante la fiecare cadou.....nu mai vine mosu alta data
roxy_s spune:
neata burticute
acum am venit si noi de la plimbare.azi am iesit devreme ca asa frumos este afara. este friggg dar un aer super de iarna.
anaxena ma bucur ca bebe este super bine si burtica a crescut eu am zis si datile trecute ca burtica ta se vede bine si a crescut dar ele nu si nu, ca este mica ce frumos este be ein pozici, si manuta si fatuca si maria este o dulce
iony ai intrat si tu pe linie dreapta
simona vad ca nici tu nu faci mancare de Craciun. nici eu , ca face mama, adica merg eu la ea si o ajut si imi da si mie. nici noi nu prea ne dam in vant dupa caltabos, toba nici atat. doar carnat si muschi afumat am facut, foarteee bun.
deea nu stiu cum ai rezistat tu 4 ore la cumparaturi. noi am stat vreo 2 si nu mai puteam, abia asteptam sa ajung acasa sa stau jos.
viss te asteptam cu vesti bune de la eco. si apoi sa ne zici ca ai voie sa dai iama in magazine si nu mai esti obligata sa stai in pat
bb_yasmi eu o sa le spal la 60 grade dar cred ca ti-au raspuns si fetele, inca n-am ajuns acolo cu cititul
toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
eu am observat ca la lucrusoarele lui bb nu ies culorile sub nici o forma..si asta probat..pot sa bag negre cu albe ca nu sunt probleme..eu oricum le bag amestecate toate culorile la el ca n-am avut nici o experienta neplacuta pana acum, nici macar la temperatura mare.. mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu |
Asta depinde de calitatea hainutelor, la mine sunt unele rosii la care iese culoarea.
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 32+
roxy_s spune:
ama LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si cuminte
S-a intamplat minunea mult asteptata30+
AMR 9 sapt!!!