LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, imi iau campii!!! Daria tuseste incontinuu, nici 2 minute nu se opreste. Ieri am fost cu ea la pediatra ei care a zis ca nu are nimic, ca plamanii sunt curati si nu mi-a dat nici macar un sirop de tuse. Eu acasa i-am facut aerosoli si i-am dat sirop de tuse, dar parca mai rau e... Diseara mergem la spital cu ea... parca vad ca facem Craciunul in spital iar innebuneeeesc

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Of, draga de ea. Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav si sa petreceti Craciunul acasa, sanatosi!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Acum, un pic pe langa, ca nu cred ca iti sta capul la asta...daca are asa o sensibilitate mare, te-ai gandit s-o duci la o salina? Am auzit ca are efect vizibil asupra aparatului respirator.
Si sa-i schimbi aerul cat de des...chiar si doar cate un week-end (mare/munte)? Stiam si pediatrul imi zice ca face tare bine la imunizare cat de des pot sa le schimb aerul, chit ca n-avem vacanta/bani...o zi, 2 acolo.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Sara
Khaled

Doniro multa sanatate Dariei.
Ioanact dragalase foc fetitele,multa sanatate Justinei.
Kalosalina superba Daria si eu ador poza in care doarme in scaunelul masini.

Mergi la inceput

Frumoasa foc Fyfy, cum se joaca ea cu Mura.

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Poze:

http://family.webshots.com/photo/2095023880102976245mpCwlA

filmuletz:

http://family.webshots.com/video/3077273980102976245QfjOgm

Alina si Stefania

Mergi la inceput

Ce maricica sa facut Alexia,e frumusica foc.

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Am pus si eu cateva pozici de la serbare http://family.webshots.com/album/579338055mVApGZ

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

acum m-am intors de la petrecere. sunt rupta de somn caci azi noiapte am dormit 4 ore iar eleni sta in bratele mele acum si vrea sa-i pun clipurile cu baiatul lui roli la serbare

promit sa recuperez maine paginile necitite dar nu am vrut sa treaca ziua fara sa urez si eu cele bune srabatoritei dragi de astazi:

SARA

LA MULTI PUIUT MIC SI SCUMP!!!
SA DEA DUMENEZEU SA AI TOATA VIATA FERICIREA PE CARE LE-AI ADUS-O PARINTILOR TAI ACUM 3 ANI CAND TE-AI NASCUT !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani, Sara!Sa fii iubita, sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai minunati

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multa sanatate Dariei, sper sa aveti un craciun linistit acasa si nu in spital. Veronika la anoi anul trecut a mers f bine cura de tinctura de coacaz negru, tinctura de calin si tinctura de carpen(3 luni a duar cura).Sorry, poate ai mai scris, dar i-ai facut pana acum teste de alergii? Stiu ca multe din problemele astea respiratorii vin si de la alergii( cam asta e de altfel si cauza principala pentru pneumoniile repetate in cazul Emmei).

Am vazut poze cu Daria pisicuta simpatica, cu Alexia ingerasul si cu Fyfy si Mura doua prietene bune . In perioada asta ma apuca nostalgiile, acum trei ani asteptam cu sufletul la gura sa apara clopoteii si acum au deja 3 ani si ne uitam in urma si ne intrebam cand au trecut anii?

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sarra! Sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!

Sanatate Dariei!

Mergi la inceput