Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Un 2011 fericit si plin de bucurii si impliniri va doresc!

Venim si noi cu o veste noua in noul an Asteptam un In august ne vom intalni cu el/ea

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

asta da veste Crishtina!!!!!!
A 3-a mamica curajoasa cu 3 copilasi!!!!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun draga mea!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:

De azi incep sa-i dau ulei de peste pentru copii de la LYSI!!!!!!Numai de bine despre el!Mai ales ca nu se omoara prea tare nici cu pestele,zic io ca e binevenit!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

Este si foarte bun pentru imuninate!

...ma gandeam si eu la masina de facut paine...

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Daa,asa e Alina,e indicat si pentru cresterea imunitatii,dar Mihnea e destul de ok la capitolul asta,n+a prea racit!
Masina de paine mi+o doream de mult timp,Mos Craciun a intuit bine!
Chiar acum ma duc sa fac o painica alba pentru Mihnea si tati!
Eu mai sunt libera pina pe 10 ianuarie,asa ca bag ordine,papi bun si ceva odihna!

Mihnea
Nasi 2009
Povestea nasterii

Spor si odihna cit mai multa draga Teo.

Ma gindeam si eu la masina de paine dar imi e frica ca nu as folosi-o. Sa vedem daca ajunge bugetul si nu ma las sedusa de expresor...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:

Citat:

Citat:

De azi incep sa-i dau ulei de peste pentru copii de la LYSI!!!!!!Numai de bine despre el!Mai ales ca nu se omoara prea tare nici cu pestele,zic io ca e binevenit!!!!

Alina,

Daa,asa e Alina,e indicat si pentru cresterea imunitatii,dar Mihnea e destul de ok la capitolul asta,n+a prea racit!
Eu mai sunt libera pina pe 10 ianuarie,asa ca bag ordine,papi bun si ceva odihna!

Ma gindeam si eu la masina de paine dar imi e frica ca nu as folosi-o. Sa vedem daca ajunge bugetul si nu ma las sedusa de expresor...

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Daca vrei ceva de calitate,ia-ti KRUPS!!!!!!!Sunt ,,mama'' esspresoarelor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Hai ca am prins niste timp si am rescris o parte din mesaj:

Robert a reinceput de azi gradinita. Se pare ca nu au fost probleme dupa vacanta. Oricum, intelesese el ca incet incet vacanta se termina si fiecare merge la serviciu/gradinita.
De Craciun am fost in Rasnov, la bunicii paterni. A fost placut, Robert si-a primit cadoul: unitatea de pompieri lego city, pe care o dorea de cand a vazut prima data reclama la minimax. Altceva nu-i mai trebuia. Oricum, bucuria a fost maxima. Dupa care a vazut ca exista ceva ca niste sosele si acum ne innebuneste ca mosul sa-i aduca si sosele. Ne-am plimbat prin zona, am ajuns si la pestera Fundata nou deschisa si reconditionata.
De sfantul Stefan am petrecut cu un inceput de raceala care a necesitat dupa cateva zile un antibiotic. Ceea ce insemna o premiera pentru el, dar a fost nevoie si a functionat dupa primele doze: de la un copil care mai mult dormea si nu vroia sa manance deloc, a revenit Robert . A fost mai delicat ca nu stiam daca sa mai mergem la Sinaia sau nu. Am vazut ca incepe sa-si revina si am plecat pana la urma. Unde a fost fain si chiar ne-am distrat cu ceilalti prieteni ai nostrii care aveau 2 baietei. Asa ca au fost in final 3 nazdravani care se contraziceau de zor si se suparau unul pe altul. Am vazut artificiile din Sinaia, am fost si la cota 1400 cu telecabina si baietii s-au dat cu sania. Oricum a meritat oboseala.
In rest, e un copil cuminte, ambitios, iubitor. E tot asa micut de inaltime, si in greutate nu prea mai misca de ceva timp cantarul de la 13 kg. Vrea mereu sa ma ajute cand bucataresc sau vreau sa fac curatenie. Trebuie sa am sa-i dau si lui o carpa sau ceva de facut cat timp fac mancarea.
Mai avem cateodata o problema noaptea: urla si nu ne recunoste o buna perioada de timp. Banui ca e pavor nocturn. De cele mai multe ori se “trezeste” sa mearga la pipi si nu vrea cu tati, vrea cu mine si daca nu ma misc repede incepe urlatul si nu ne mai recunoaste pe nici unul cateva minute bune. Oricum, as vrea sa ajung sa-i fac niste analize inainte sa vina bebelina ca pe urma mi-e cam greu. Ce pediatru mi-ati recomanda la Medlife?

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)
30+

Mergi la inceput

Felicitari Cristina! Sa ai o sarcina usoara!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:

Citat:

Citat:

Mihnea
Nasi 2009
Povestea nasterii

Alina,

Mihnea
Nasi 2009
Povestea nasterii

De ce sa nu o folosesti? Imi zicea cineva ca de cand are masina de paine, fara sa-si schimbe prea mult regimul alimentar a reusit sa slabeasca numai cu paine facuta in casa.
Asta e o dorinta si de a mea - sa am o masina de paine. Deocamdata eu sunt masina de paine . Dar asta doar in weekend, ca atunci am timp sa o prepar dimineata.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

Am dus Energia la gradi.

luy multumesc frumos , sa-mi spui cum ai facut cu banii ca sa stiu cui trebuie sa achit. Ce frumos ii sta Mariei tunsa, a mea nu m-ar lasa sa-i tund parul, mereu trage de el si-l piaptana, ca ea nu-l vrea cret ea il vrea lung, dupa cum spune mereu. Si Irina, are ochii de culoare deschisa, asa-mi par in poza?! Pupam frumoasele.

Erina ai gasit mobila dorita? Ce fac frumosii tai? Va !

Teo l-am admirat pe al tau zulufat in EZ si sper sa se implineasca dorinta voastra .

Roxana ce destinatie oau! Sa ne arati si noua poze !

Crishtina felcitari pt sarcina!

Ma duc la calcat , ca s-au adunat....ieri am facut curatenie si un tort pt o educatoare ca avea ziua de nastere.

Sa va spun ca Puppi poarta ochelarii, ma bucura nespus; eram convinsa ca o sa fiu nevoita sa lupt, dar ii pune fara comentarii, atata timp cat si eu ii port . Si, de la Craciun de cand a primit camera digitala, face mereu poze, la toate lucrurile din casa si la toti pe care-i prinde si stau (nici dr pediatru n-a scapat).

Faceti copiilor vaccinul contra porcinei? Intreb pt ca aici sunt deja 3 cazuri confirmate. La copii, gravide si varstnici se recomanda...nu stiu ce sa fac! Si acum in ianuarie trebuie sa-i fac si a doua doza pt hepatita C.

va pupam si va dorim o zi linistita si calduroasa

Mergi la inceput

Pregatiri pentru bebelina inca nu am facut. Astept reducerile si februarie sa am mai mult timp sa-mi pun la punct ce mai e de facut. Deocamdata nu am achizitionat nimic, in afara de un dulap in care sa fac transferul de hainute de ale lui Robert, iar in comoda sa bag hainutele ei (pe care inca nu le am nici pe astea). De data asta, parca nu m-am mai umflat asa rau ca la Robert. Maine ar trebui sa merg la doctor sa vedem ce mai face micuta si sper ca nu o sa ma tina in suspans pana la sfarsit. Ultima data era in pozitie pelviana. Saptamana viitoare va trebui sa-mi fac analizele de sange.
Deocamdata mai merg la servici, ca inca mi-e bine si ma simt obligata si fata de sefa, ca tocmai ce am avansat si eu. Iar fetele care raman, inca sunt destul de incepatoare in ceea ce priveste unele teste.
Saptamana viitoare vreau sa reamenajez camera de bebelusie. De data asta nu mai apuc sa revopsesc camera .
Cam astea sunt planurile din viitorul apropiat.

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

'neata!

Faceti copiilor vaccinul contra porcinei? Intreb pt ca aici sunt deja 3 cazuri confirmate. La copii, gravide si varstnici se recomanda...nu stiu ce sa fac! Si acum in ianuarie trebuie sa-i fac si a doua doza pt hepatita C.

va pupam si va dorim o zi linistita si calduroasa

www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank">
Puppi Energia
24.08.2007

Eu nu ii fac. Stiu ca vaccinul gripal trivalent de anul asta contine si tulpina H1N1 de gripa porcina de anul trecut.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de lanoi. ce ma bucur ca a reinceput activitatea de pe forum!

Christina, felicitari pentru sarcina! Ce veste frumoasa pentru inceputul de an!

Alehiam, sarcina usoara in continuare!

Antonia e bolnavioara, are febra de luni spre marti seara, dar in rest nici un alt simptom de viroza.Chiar nu stiu de pe unde a luat boala, sper sa nu ia si Filip. De azi trebuia si ea sa inceapa gradi, dar oricum vorbisem cu educatoarea ca o sa o duc de pe 10 cand reincepe tati serviciu. Tati cu tataie renoveaza o debara din casa unde aveam dressingul, asa ca am si un mic santier in casa.

Roxana, concediu placut in continuare, sa te relaxezi cat mai mult si sa te simti cat mai bine!

Poze

Mergi la inceput