Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani!

Gh a dormit de la ora 9 :), Sofia a stat cu noi, au fost si artificii, da mai slabut ca anu trecut, v-am trimis poze pe mail, am pus si pe FB, am fost la plimbare in padure, speram la recuperare, terminat, stop ;)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

hello! maine plec spre alta locatie, nu stiu cum va fi cu wi fi. asa ca va pupacesc!

cumatra, ai ras de fusta verde??? asa imi tb dc am mers la pant scurti la templu.

sabina, vazut pozele, pup fetele.

adi, ce bine e de anul nou la caldura! iti dai seama ce greu e cu gratarul acasica la minus multe grade.

atomicii au petrecut cu bunicii, toti 4. andrei a stat pana la 1, alex pana la 3. au vazut si artificii. bobo a petrecut si el, l au ghiftuit toti. si asa e gigant, pusesem pe mail poza cu el de acu o luna, impreuna cu schiorii.

schiul merge super, andrei e incantat, abia il conving ai mei sa plece dupa. acum 2 zile s a dus sa bea un laptic la bar, a declarat ca e obosit si a cazut lat pe fotoliu pana a venit si alex. el face o ora juma zilnic, alex minim 2.

gata, e nani time aici! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

V-ati odihnitara?????
Noi am dormit pin' la ora 20 ,toti 3..valeleu,cine-o mai dormi la noapte!!!!!!

Cumatra,credeam ca-i a ta fusta ,oricum imi mentin parerea:cool!

Nu ma mai uitasem de mult pe mailul comun si am pierdut niste minunatii !!!!
M-au topit la propriu comorile Luizei,schiorii cumetrei,frumusetile Mandarinutei,minunatii Sabinei,Cristi colindatorul,frumosii Gabitzei,dulcetelele de la Cluj,adorabilii copii ai Erinei!!!!!!!!
O parte din ei ii mai vazusem si admirasem pe FB,dar nu stiam ca e asa de generoasa oferta de pe mailul comun!!!

Sa ne traiasca sanatosi si noi pe langa ei sa-i crestem!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si La multi ani!

Ce imi place ca au revenit mamicile cu urari si mic update despre cum au petrecut. Mi-am imaginat disco, artificii, plaje etc.

Si cind te gindesti ca ieri ma batea gindul sa fac cerere sa imi scot nick-ul din uz!!!

Luiza ziceai despre urare, si mie mi-a placut din acelasi motiv.

Teodora sa stii ca urarile pe telefon au fost forwardate in mare graba, trei categorii, aceea unde am bagat cam pe toata lumea, dupa aceea una rafinata si bussines...

Ziceai despre poze, chiar ma gindeam ca de nu era forumul sau FB si placerea de a impartasi si altora frinturi din viata noastra probabil copiii ar fi avut citeva poze la ocaziile mai mari si atit. Am primit de Mos o camera SRL asa ca de acum ma gindesc sa dau drumul la blog...ma mai gindesc...

Roxana bravo pentru skiatul copiilor. Eu nu skiez dar mi-ar placea sa o faca Daria. Era pirtia plina de copii si la noi.

La noi de revelion a fost asa:
Uscat parul la 19.25 asta pentru ca dimineata si la prinz am fost la tara apoi am avut proasta idee sa fac rata umpluta, a trebuit sa ornez tortul , am mai facut mouse de ton (ca sa mancam si peste), oua umplute, etc...Apoi am primit uratori pe nepoti.
Copiii s-au culcat pe la 10.30-11. Am asteptat cu sotul sa se faca 12, am deschis sampania si am mincat struguri. David s-a trezit plingind de la durerile de gingii, pupat si dansat cu David, pupat Daria adormita iar la 12.30 m-am culacat. Sotul la 1.

Astazi am foat pe Cozla cu telegndola (sper sa nu ne iasa pe nas ca era un vinttttt...dupa somnul de prinz lui David ii curgeau din nou ochii) apoi la parintii mei.

Manstirea de maine cred ca iese din plan.

Poimaine deja ma gindesc ce incarcam pentru Bucuresti. Vom veni doar noi sa incercam sa amenajam. Numai bine mergem si la un Yakimono.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara,

la noi s-a stat cu mic cu mare pana la 3si jumatate si Sebastian a mers la culcare mai mult ca eram noi franti caci el mai avea de petrecut.
Anul acesta nu i-a mai fost frica de pocnitori si artificii chiar a urmarit interesat si fericit ce se intampla afara.
cand ne-am urat la miezul noptii la multi ani cu invitatii si cu el l-am vazut ca era nedumerit. La un moment dat ma intreaba ,, mami este ziua mea?''

eu sunt grasa si frumoasa asa ca de luni si pe mine scrie light !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si Un an nou fericit!
Sa va aduca 2011 numai impliniri, sanatate si voie buna !

sper ca toata lumea este bine sanatoasa

Rox pup schiorii
Erinatare dulci si eleganti puii tai

noi am petrecut la domiciliu evident, Miru a adormit cu jumatate de ora inainte de 12 desi abia astepta sa deschida sampania "loz" si sa sufle in tort (dar am amanat momentul pt ieri la pranz)eu m-am retras pe la 2 iar tati pe la 3, dar a fost placut pentru un revelion in familie , la anul speram la unul mai animat ca deja suntem consemnati al-2-lea an la domiciliu fara agitatie

Marta 37+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina ce domnisoara mare si eleganta ai dar nici mami nu se lasa mai jos

Marta 37+ si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
!
M-au topit la propriu comorile Luizei,schiorii cumetrei,frumusetile Mandarinutei,minunatii Sabinei,Cristi colindatorul,frumosii Gabitzei,dulcetelele de la Cluj,adorabilii copii ai Erinei!!!!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori
Nasi 2009
Povestea nasterii

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox multa sanatate si la multi ani...se vede ca am imbatranit

Nici noi nu am avut un program f incarcat...juniroul la un priten acasa si noi invitati speciali de una dintre patroanele mele la un rest-agriturism...m-am dus mai mult ptr Sonia ca avea cu cine se destrabala...am stat pana la 12.10 , din cauza focurilor si bubuiturilor am fugit repedeacasa
Pe 1 program de lehuzie, mai mult in pat, cand am culcat fata, cand mama...desene cat cuprinde, ca era o ceata afara si o umezeala

Am vazut ceva copilasi pe email...schiori lui Rox (rosii ca cocosul), colindatorul CRisti,japonezici, prichindei lui Erina minunati toti

Teo mai intaratat si te-am cautat pe FB...ce de pozici minunate ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani si din partea noastra, multa sanatate si un an mai bun!

Emma Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput