Strumfi de iul-aug 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Am uitat sa pup doua fete tare dragi mie: mychy si georgi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani Stefanilor sarbatoriti de astazi, sa aveti muuuulta sanatate si numai bucurii .

Stefania,
Daria Stefania (Dana, sa-ti traiasca frumusetea de fata!!)
Denis Stefan (Cristina- floarea soarelui, pupici multi lui Denisuc!)
Radu Stefan (Andreea, sa-ti traiasca mandrul fecior, sa va bucure mereu!)

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Am uitat sa pup doua fete tare dragi mie: mychy si georgi!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Vreau si eu pup...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

HO, HO, HO,
neatzaaaaaaa......
xerxe, ia d-aci un , sa nu-ti fie pofta ca esti gravida si nu se cade sa poftesti!

la multi ani Stefania, de ziua numelui.......
vivela, ce coincidenta cu cadoul , ca si eu tot nici macar aia n-am primit
la noi de Craciu fu bine.....mai putin vizita la soacra(nu suport sa stau acolo). a venit mosul, andrei a fost relativ impresionat, a primit o masinutza telighidata cu Fulger McQuin, de care a fost tare incantat si binentezeles "volanasul momo" pe care am dupa ce l-am vazut mi-am dat seama ca si l-a facut sotul cadou ...o tampenie ca un play station, care te zgaltzaie cand dai cu masina in gropi....deci nu ceva pt copil. drept pt care dupa deschiderea cadourilor sotul si "mosul" au montat volanasul si au tras o joaca pe calculator . bai, barbatii astia-s infantili rau.
de craciun am fost la botez, am stat pana la 2 dimineata,m-am destrabalat ca-n zilele bune. sper sa nu scad in ochii vivelei cu "confesiunea" asta, dar dupa ceva vinishor,am prestat un dansu pinguinului. am ajuns acasa franta, nici acu nu mi-am revenit.....mi-a revenit si raceala, ca am transpirat, am iesit la aer.....asta e .
l-a, vazut la petrecere (a fost una de "babani") pe crin halaicu care cred ca are vreo 60 de ani, se tine bine nu zic ca nu, dar era cu una care nu avea mai mult de 25 ani. .....ma gandeam ca pe mine la 35 nu ma ia nici unu de 80
una peste alta a fost un craciun fain, mai putin vizita la soacra si ziua de azi la servici.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
la multi ani denis!!cristina,sa va traiasca si sa fie santos
la multi stefania!!sa fii sanatoasa si iubita.
la multi ani daria!!sa fii sanatoasa
vio,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Hello!

Cu intarziere... La Multi Ani! Stefania, Daria si Denis!!!!

p.s. daca va intrebati ce e cu activitatea asta asidua...sunt in concediu

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani, Stefania!
La multi ani, Stefan!

eu sunt la munca .... si ninge abundent
Mara e ragusita, David tuseste, copiii mei se imbolnavesc acasa, nu la gradinita

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Se pare ca am "ratat" niste sarbatoriti,deci:
LA MULTI ANI, Radu Stefan de andreeac, Daria Stefania de danagh si Denis Stefan de sunflower!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai, Mychy, hai ca acu' m-am prins, cred ca mie imi lipseste vinisorul in cantitati suficiente. probabil dupa 2 pahare incepe sa-ti placa aia cu pinguinu'. ce sa fac, nu prea mi-am permis sa ma rup de realitate cu licorile bahice...na incepe sa-mi para rau acu'.
se pare insa ca la soacra n-ai fost in acelasi mood din moment ce n-ai putut sa savurezi vizita.
(eu te inteleg, am locuit si eu vreo cateva luni cu soacra, mai putin de un an. si desi nu era chiar genul care sa se bage peste mine si ma lauda la fiecare incercare culinara, tot ma certam cu al meu aproape zilnic, era cat pe ce sa ajungem la divort din cauza certurilor frecvente. asa ca am ajuns si noi la vorba ca intr-o casa nu-i loc pt 2 randuri de oale. si ne-am luat catrafusele si ne-am mutat cu chirie, a fost infinit mai bine, desi din anumite puncte de vedere mai greu. am jurat ca eu nu ma mai mut cu altii in casa cat oi trai eu.)

ma duc sa prestez o ciorba acra de pui, sa ne mai treaca greata dupa sarmale.

inainte insa, va las o davidisma de zile mari (deh, Craciun): david se juca cu literele (are o tabla cu litere/cifre magnetice): "mami, uite, S seamana cu un sarpe, I e ca un bat, iar B e ca bucile curului!" .
a zis-o atat de natural si serios, nu i s-a parut nimic amuzant sau nelalocul lui. eu insa am zis ca lesin de ras. (cuvintele astea, luate separat de regula, nu au fost chiar un tabu la noi in casa, desi n-am excelat cu ele si nici nu le-am folosit in mod peiorativ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

vivela, m-ai omorat cu "B"-ul lui david. am ras cu lacrimi. baiatul asta e total. sa se ia de mana cu Laur al Violetei si sa faca un grup umoristic ....

Mergi la inceput