Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 3
mychydutza spune:
carla, nu stiu ce sa mai zic......doar ca ma gandesc la voi si va doresc multa sanatate.plange-te, ca de aia suntem aici!
simo, merci de raspuns. cate grade sunt la voi?
vivela, m-ai omorat cu conshpiratziunea si cu testele tale. pai te contrazici un pic, sotul nu e CHIAR musafir. mai face si e cate ceva p-acasa, daca tu cumperi teste de sarcina. ce m-ai distrat.....si nu ma invidia prea tare, pen' ca pseudo liberatea asta e scump platita cu pretul prezentei zilnice in viata mea a stii tu cui
cica nu mai facem revelionul unde stabilisem ca nush ce s-a intamplat cu asociatii, s-au certat si .....vax albina . si ne-au recomandat nush ce pub....pana la urma ma duc in piata universitatii
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
vivela, decat sa te chinui la cozonaci mai bine comanzi unu la patiserie sau faci un chec. pana la urma maine cred ca fac o salata beuf si friptura...chiar n-am chef. in fiecare an m-am agitat si seara eram rupta, nu ma mai bucuram de nik. nu e bine asa, ca nu ridica nimeni statuie.
Simo78 spune:
Michi seara is vreo 25.
Si cu gatitul..mare dreptate ai! anul trecut am muncit cu maica-mea 3 zile si 3 nopti...in seara magica toata lumea "se simte bine" iar noi nu ne doream decat sa plece odata sa ne culcam!!!
mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza carla, nu stiu ce sa mai zic......doar ca ma gandesc la voi si va doresc multa sanatate.plange-te, ca de aia suntem aici! simo, merci de raspuns. cate grade sunt la voi? vivela, m-ai omorat cu conshpiratziunea si cu testele tale. pai te contrazici un pic, sotul nu e CHIAR musafir. mai face si e cate ceva p-acasa, daca tu cumperi teste de sarcina. ce m-ai distrat.....si nu ma invidia prea tare, pen' ca pseudo liberatea asta e scump platita cu pretul prezentei zilnice in viata mea a stii tu cui cica nu mai facem revelionul unde stabilisem ca nush ce s-a intamplat cu asociatii, s-au certat si .....vax albina . si ne-au recomandat nush ce pub....pana la urma ma duc in piata universitatii d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |
asa m-a intrebat si al meu cand i-am zis ca am facut test: "da' te crezi Fecioara Maria??"
mai nasol ar fi fost ca am facut o radiografie pt dinti si nu mi-ar fi picat bine deloc taman acum.
si cu cozonacii, nu-mi vine sa cumpar. fac si eu ceva bun pe lumea asta: cozonaci si sarmale, macar d-astea sa fac, de Craciun si de Paste.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
vivela, la sarmale si cozonaci adauga si "copii frumosi"!.
of, astia de la servici nu ne-au zis inca nimic ref la ziua de maine: ne lasa sau nu ne lasa acasa!. stau p-aci si frec menta, ca inca n-am obiectul muncii, da daca vine poate ma cheama si maine
nu ma cuprinde deloc Christmas spirit anu asta!
karligutza spune:
neata fetelor!
si o punga de corn-flakes TITAN!!!! ce cafea? laptic/borsic... corn flakes TITAN! si zau ca nu m-a platit VIO sa fac reclama... am cumparat aseara printre multe dulciuri si smantana/unt pentru cozonaci si fulgii de porumb FORTZA pe care am inceput sa-i rontai ca atare aseara si vad ca in dimineata asta nu ma lasa punga pana nu o termin!
dar ca sa intelegeti, m-am hotarat sa fac in acelasi timp si economii! (va explic acusica si de ce!) pana acum tot cumparam in disperare cereale numai de la NESTLE, am zis ca n-ar fi rau macar la fulgii de porumb sa ii re-incerc pe cei de ii tot prezenta Vio, mai ales ca acum stim ca e mana ei, ma duc cu fulgii inapoi la fabrica daca nu-s buni dar nu e cazul, sunt "eftini si buni"!!! adica am dat 2.8 lei pe 300 grame, pe cand 500 gr.de la Nestle sunt peste 10 lei!! si zau ca sunt f.buni.. ce ti-e si cu fidelizarea, nu prea mai vezi altceva, recunosc! (ma refer la Nestle )
Acum, multumesc ca mi-ati raspuns care pe unde v-ati aratat la ochi si astept si pe restul persoanelor din lista si nu numai. Am inteles mychy ca nu vrei al doilea copil, eu insa imi las optiunea asta deschisa, ba chiar ma gandesc uneori ca timpul trece, Adela creste, ce fac eu? somez? pentru ca as vrea sa le prinda bine diferenta de varsta, asta inseamna ca ar trebui sa ma grabesc. Poate fac vreun pas nou la trecerea anului... asta ca sa ma consolez si eu cumva ca nu plec la vreo dantuiala!
'originally posted by mychy' cica nu mai facem revelionul unde stabilisem ca nush ce s-a intamplat cu asociatii, s-au certat si .....vax albina . si ne-au recomandat nush ce pub....pana la urma ma duc in piata universitatii |
mychy vin cu tine!
'originally posted by vivela' ma duc sa cumpar lapte pt cozonaci. nu stiu de ce ma mana atata dorinta sa fac pregatiri pt craciun, ca n-am reusit deloc sa intru in spiritul sarbatorilor. nici macar bradul nu l-am facut, am avut cateva tentative, l-am scos, l-am sprijinit de un perete si parca nu-mi vine sa-l desfac. (al meu e artificial, dar atat de realist realizat, ca se scutura ca unul natural ). |
esti tare comica! imi place umorul tau in general, dar mai ales atunci cand ironizezi lucruri care nu prea iti ies/plac etc... e bine ca faci haz de necaz chiar f.bine! iar cu spiritul Craciunului parca spui de mine, la fel, nici mie nu-mi mai iese socoteala cand sa fac cozonacii, dar cand sa cumpar laptele pt.ei??? (ca aseara am uitat); mai aveam in plan si niste prajiturele, dar nu cred ca ma mai apuc acum si de ele, sunt migaloase.. le las pentru Anul Nou! plus ca eu nici nu mi-am luat inca bradul pentru ca am tot asteptat saptamana asta sa ne inlocuim dulapul de haine! (si numai de cheltuiala asta de bani - 2000 ron - si de timp nu aveam nevoie in ajun de sarbatori) cel vechi s-a cam rupt! si cel nou abia luni am studiat piata, marti l-am cumparat, aseara ni l-au adus, am inceput sa-l montam noi (ca e de la ikea si stiti ca acolo iti faci totul cu mana ta daca vrei ) si am de lucru en-gross la el... inca nu are usile puse; sunt pe sina si cam greu de facut! plus ca aseara nu ne culcasem nici la 1.30 - toata familia! inclusiv Adeluta care era prezenta cu surubelnita in mana la fiecare surubel - din cauza ca nu aveam un burghiu de 5 mm sa dam si noi o gaurica (acum ghiciti cine doarme inca! e 10.30 si Adeluta 'sforaie de zor' zzzzzzzz)
Deci sper ca diseara sa finalizam cu dulapul, pana atunci eu ma duc sa cumpar bradut! doamne ajuta sa nu dau tot portofelul pe el! apoi sa ma duc sa pun un colet la Cargus ca asa-i frumos sa te gandesti si la altii in preajma sarbatorilor.. si pe urma sa imi fac lista de ganduri foarte bine ca maine sa ies eficient si cu brad facut si cu dulap terminat si cu cozonaci aburinzi si cu raciturile puse si cu.. si cu... si cu... si cu o plimbare musai de facut pe seara la colindat!
si cum toata lumea isi doreste sa intre mai bine in spiritul sarbatorilor, asta imi doresc si eu mie si la toata lumea... sa fim sanatosi si veseli ca restul nu prea conteaza!
Simo felicitari pentru rezidentiat lui Feras!
Jadi ma bucur ca Dodo e baiat mare si a capatat multe obiceiuri bune noi in ultima vreme. Bine ca ai zis de periute electrice, multumim tie si Simonei ca ne-ati dat idei! noi ca adulti am avut dar nu stiu ce ne-a casunat pe ele si nu le mai folosim, mergem in stilul clasic, dar la copii e chiar util ca ei uita sau se plictisesc sa isi faca un periaj temeinic! cel putin Adeluta uneori parca sta si se gadila si-i place sa se uite zambind in oglinda in loc sa se spele pe dinti! tocmai de aceea prefera si ne lasa pe noi sa o spalam bine; ca de vrut vrea sa aibe dintii curati, ca sa nu-i cada ca lui tataie!
e tarliu... fug la tlebuli! paaaaa
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
lulu77 spune:
da da mychy, asa este ..vivela face copii tareee frumosi
eu am tras o fuga pana in Duty Free si am mai lasat ceva banuti pe acolo, dar sunt multumita ca am mai scap de stresul cadourilor.
Mai stau putin la birou, cred ca pana pe la 14 si apoi plek spere casa..ma asteapta cozonacii si sarmalele.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
ddanagh spune:
Carla ma gandesc si eu la voi sa va faceti bine
Vivela ce brad tare ai . Eu tot artificial am pentru ca, la cat am de cald in casa, unul natural, s-ar usca imediat. Insa mi-am luat ieri doua coronite din brad natural pentru miros.
Nu vreau sa te sperii dar eu barza mi-am facut si la Daria si la Eric si mi-a iesit a doua liniuta extrem de pala, de fapt nici nu era continua, doar intr-o parte.
Michi ma tot tin sa-ti zic ca eu l-as lua pe Andrei la botez. La Eric la botez am avut 11 copii, motiv pentru care timp de o ora le-am facut si lor un program. Ei chiar s-au distrat, si parintii lor pe langa ei, ca ce parinte nu se bucura cand isi vede copilul topaind in ritm de dans. Pentru ei e ceva deosebit tortul, baloanele, muzica, etc.Eu as intreba daca mai vine cineva cu copilul si cat de mare e sala. La noi a fost destul de spatioasa si fumul nu prea s-a simtit. Macar pana cand il ia somnul, apoi il aduci acasa.
Eu sunt multumita ca ieri am avut-o pe tanti la mine si am terminat curatenia in casa.Saptamana trecuta mi-am facut carnati si caltabosi. Maine fac o ciorba de burta si salata beof iar pe 25 friptura si gata. Eu le fac fiindca lumea se strange la noi la masa.
Iar astazi ma duc la par. Vine socru-miu sa stea cu Eric iar pe Daria o iau cu mine.
ma duc la marait
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
karligutza spune:
s-a trezit Adeluta si va invit si pe voi sa va uitati ce idei i-au venit asa de dimineata; poate va faceti si voi asa o casuta, sau poate apelati la arhitectul Adeluta!
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
musso17 spune:
buna dimineata
anca,ma gandesc la voi si sper din tot sufletul sa treceti cat mai repede peste problemele astea.
am vazut poze.. frumoase tare..am editat ca suna cam aiurea.
vivela,frumos tare david,are niste ochii..
alina,foarte frumos la petrecerea voastra,daca n-as fi o sociopata m-as alatura..
daria o dragalasa.
karli,intr'adevar adeluta are imaginatie,cred ca fetitele sunt mai creative si mai indemanatice.
ma bucur ca am citit-o si pe jadi,imi pare tare rau pentru doamna,m-a impresionat.
mai aveam de scris dar ma adun greu si mai bine stau in umbra.