Strumfi de iul-aug 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat sa va doresc si sanatate,ca oricum celelalte nu mai conteaza daca nu ai sanantate.Deci sanatate tuturor mamicilor,taticilor si strumfilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Daca tot am timp azi si chef de munca ioc, am zis sa mai scriu una alta de fie-mea pe aici. Mai fetelor fii-mea minte. La greu. De vreo 2 luni a inceput. Minte si asa doar de "fun", adica minciuni evidente ca sa ne amuzam cica de genul "ti-ai strans jucariile de pe jos?" "daaaaa!" si pe jos plin de jucarii iar ea are un zambet nastrusnic, dar si minciuni mai serioase de genul "Cosmin a rupt cartea" iar Cosmin nu e acasa sau nu e in zona, "m-a batut Matt la gradi" iar Matt a plecat de la gradi din septembrie. Incerc sa-i explic ca nu-i frumos sa minta dar o apuca bazdacii si plange ca cica n-a mintit. Uneori incerc sa o ignor pur si simplu cand minte.

Daca aveti vreo idee de abordare primim cu placere.

In alta ordine de ideei am fost la shopping la reduceri, mi-am luat un pardesiu frumos la jumatate de pret, rochite, cizmulite tot la jumatete de pret. I LOVE SALES!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Distractie placuta deseara si An Nou fericit va doresc.
La anul sper sa se tina relele departe de voi, sa fiti santoase&sananatosi si sa va realizati cele mai frumoase vise. Noi tocmai suntem pe cale sa ne realizam unul si e minunat...well...suntem inca confuzi si parca bucuria nu a atins cote maxime.

Elena nu te necaji ca n-au sarit in sus de bucurie colegii...eu credca se temeau ca-ar fi un virus sarcina si se pot contagia Serios, e trist cand nu te poti bucura de binele altuia. Sarcina usoara in continuare.

Luna sa-ti fie de bine shoppinguiala. Eu le-am facut un stoc mic de haine fetelor pt urmatoarele cateva luni dar pt noi n-am luat inca nimic. Planuim sa mergem marti dar cred ca avem sanse sa ajungem doar sa stergem rafturile de praf...reducerile au inceput f devreme anul asta si deja s-au golit stocurile.

strumfarie.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

La multi ani shtrumfarie!doresc la toti shtrumfii un an nou fericit plin de sanatate, energie si nazbatii pe masura

Fetelor anul acesta plozii noshtrii or sa faca 4 ani nu imi vine sa cred! o sa ne mutam de la scutecele.Plozii noshtrii ajung la mica adolescenta uof uof..ce repede trece timpul

La multi ani si voua mamicilor de shtrumfi va doresc un an nou senin si plin de bucurii

[bLET'S GET THIS PARTY STARTEDDDDDDDDDDDD weeehuuuu][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

hei, fetele, un an nou fericit, fara probleme, fara vesti urate, cu multa sanatate si cu criza pe sfarsite, ca sa nu zic terminata de tot sa par exaltata si fara o doaga.

elena (xerxe)
luna, bravo cu shopingoo'
timi, , multa sanatate si bucurii!
snowbunny,
georgi, carla et comp

mai aveam da' am puiu' la cuptor si tre sa ma ocup da el

Am uitat sa va zic: io si cizmaru' care n-are pingele la cizme: de Craciun n-am avut paine Mishto, ha?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna Catarina face la fel. Degeaba ii explic ca e gresit. Ma supar pe ea dar pe ea in fund o doare.

Chiar sunt curioasa daca mai sunt strumfi care fac asa si ce solutii ati aplicat.

Un an nou fericit, plin de impliniri, zambete, nazbatii si alte minuni alaturi de strumfii nostri scumpi si dragi!!!

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Stefania&Luna si Sophie minte, fie o ignor fie ii zic ca sunt dezamagita dar nu ii dau importanta prea mare pt ca mi-e teama ca va lua amploare obiceiul de-a minti. Deocamdata pot sa zic ca e in limite rezonabile dar niciodata nu zambesc/rad la minciunelele ei oricat de dragalase ar fi.
Edit: am vrut sa zic ca nu avem inca solutia ideala dar ne adaptam din mers.

Vio pt seara asta ai pita?

Noi nu stam degeaba nici in ultima zi din an: Sophie face febra iar eu tusesc de mi se rupe pieptul. Poate sotul sa mearga cu capra la cat de tare behai...

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetelor, va urez sa aveti un nou an MAI BUN, plin de sanatate si de spor in toate! Sa va impliniti toate visele pe care vi le-ati programat pentru 2011! La multi ani!

va pup cu drag pe toate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara fetele

am intrat si eu ca sunt intr-o stare mai buna,am trecut de un hop si mai avem unul.

pup si eu fetele si vreau sa doresc din suflet sa avem un an mai bun,cu sanatate ca e cea mai importanta si cu liniste in suflete..asta imi doresc pentru mine/noi cat si pentru voi si familiile voastre.

la multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani, sper sa vina un an mai bun pentru toata lumea.

pt noi, 2010 a fost cu bune si cu rele, dar balanta e generoasa cu partea pozitiva: ne-am marit clanul, am fost sanatosi si am putut sa incepem sa ne construim un cuib al nostru.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput