Strumfi de iul-aug 2007 (206)
Raspunsuri - Pagina 12
stefania_97 spune:
Neata
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
musso17 spune:
buna dimineata
vivela,mychy nu sunt intr-o stare prea buna,s-au adunat multe si sper sa se rezolve repede.
va doresc un an nou mai bun,sa vi se implineasca toate dorintele si sa fiti sanatosi.
mychydutza spune:
georgiana,. macar mihnea e bine?
stefania, neatza si tzie!
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
musso17 spune:
mychy,mihnea e bine,ne luptam cu stafilococul care i-a iesit la exudat,poate reusim sa omoram balaurul.
zi buna sa aveti!
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 mychy,mihnea e bine,ne luptam cu stafilococul care i-a iesit la exudat,poate reusim sa omoram balaurul. zi buna sa aveti! georgiana,mamica de mihnea |
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 |
doar atat? da' ce ti-au facut aia draga de esti asa scumpa la vedere? te muncesc zi lumina?
va pup, si va doresc LA MULTI ANI, un an nou cu sanatate, liniste, realizari pe toate planurile si tot ce va mai doriti voi.!!!!!!
in sfarsit plec si eu acasa, maine sunt libera
Luna1 spune:
Hehehe!
Ma muncesc astia la greu ce sa zic. Nici sa vreau sa intru si nu am cum ca e prea mult de munca. Mai ales acum ca au fost consolidate comenzile pentru toamna iarna 2011 deci avem de munca la greu. In fine, imi si place ce fac, cel putin deocamdata.
Sper ca ati avut un Craciun fericit si la multi ani Stefanilor cu intarziere.
Noi am petrecut ca de obicei acasa cu familionul, a fost super, anul asta am avut chef de bucatarit, am facut sarmale, salata, Tiramisu, curcan, legume. Am mancat de am spart.
Plus ca desi lucrez intre Craciun si Revelion (dincolo nu lucram) sunt mult mai relaxata, nu sunt stresata sa vin la servici. Bine, pana acum vreo 2 sapt cand am avut francizele aici in vizita sa comande iar eu nu stiam exact pe ce planeta sunt am fost super stresata, chiar am plans, vroiam sa-mi caut iar de munca. Dar a trecut, acum stiu ce am de facut si mi-am reluat increderea in mine.
Copiii sunt super, s-au bucurat de Craciun, Adelise a primit o groaza de jucarii, papusi, patuturi de papusi, na daca lucrez aici si am super discounturi am cumparat la greu, plus mama, soacra-mea, familionul.
Cosmin a primit un tren electric de colectie de la noi si iarasi o groaza de jocuri de la familion. Acum are o pasiune, sa-si construiasca un oras cu trenul respectiv, se gasesc toate accesoriile posibile, sine de extindere, iarba, copaci, masini, gara, trecere de cale ferata, dar scumpe rau asa ca ii dam bani de buzunar daca exerseaza pt examenul din noiembrie anul viitor.
Pana pe 15 ian trebuie sa trimit si aplicatia pt scoala lui Adelise, sunt mai fericita putin pentru ca am aflat din raport ca scoala din fata casei mele a fost insepctata de curand si a luat 2 calificativ (ceea ce e f bine, sunt destul de rare scolile cu 2). Asa ca poate incepe scoala acolo, sau la scoala de langa serviciul meu efectiv langa sediul MC. Amandoua scolile sunt f bune. Incepe in septembrie.
Aici a fost super frig, am fost inzapeziti pana de Craciun, ninsori masive etc, acum sunt 8 grade, ma simt de parca e vara.
Mai mult nu stiu ce sa zic, va pupacesc pe toate si sa aveti un an nou plin de impliniri, sanatate si iubire.
CarlaV spune:
Mychy, multumesc .
Luna, v-am admirat pe FB, se vede ca ati avut un Craciun frumos. Era de asteptat sa dureze putin acomodarea la job, ma bucur ca s-a rezolvat si acum te simti bine.
oaana spune:
Buna seara.
Am intrat sa va salut,de Craciun nu am reusit.
Noi suntem cu muci,tusitori,dar totul e bine,nu?Ma ingrijoreaza doar faptul ca Aaron sa nu faca iar otita de la secretii,asa ca il aspir in disperare,si la fel de des ii dau cu ser fiziologic in nas.Eu imi promit mie insami ca o sa ma mut cat de curand din tara asta,nu stiu unde:Congo,Australia,Spania,unde oi vedea cu ochii.
Nu vreau sa ma plang,dar am prieteni in Spania,care mi-au spus ca dupa ce s-au mutat copiii lor nu s-au mai imbolnavit deloc,in contextul in care aici in tara ii aveau in permanenta bolnavi.
Bine,nu mai vreau sa ma plang,multumesc lui Dumnezeu ca sunt doar raceli din astea si nu altceva mai grav.De mutat insa ,tot ma mut
Bun,Iosua a ramas fara doi dintisori,i-am notat si i-am pus intr-o cutiuta.Era tare mandru ca a fost viteaz cand am tras de dinti.
Aaron e in continuare obraznic,il sacaie continuu pe Iosua,il provoaca,ce e cateodata in casa,de-ti vine sa te duciiii.Sa va spun ce a facut mai nou.Nu stiu daca v-am spus ca noi mergem intr-o biserica neoprotestanta,cu anumite principii.Eu n-am avut ce face si l-am dat cu oja.Se duce Aaron in fata si ii pune asa ostentativ in fata unui presbiter mana data cu oja,si ii spune:"veziiii,mama m-a dat"Sotului meu i-a venit sa intre in pamant de rusine,copilul asta e poznas rau.Un prieten de familie l-a provocat si i-a spus mucea,iar Aaron i-a raspuns cu :"bai cacacea"Mi-a venit sa mor de rusine,nu stiu de unde le scoate frate.
Eu va las,ca ma steseaza Aaron cu nu stiu ce vrea,si nu mai tace,la fel ca David toaca continuu,cand nu mai pot sa il ascult ii strig sa tacaaaa si el striga la mine ca nu vrea sa taca,ca ma arunca afara daca nu il las in pace
Va doresc un an nou binecuvantat,plin de pace si iubire,bani multi si copii cuminti