Strumfi de iul-aug 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Monicabo am intrebat 3 doctori. I-as fi facut injectii ca sa scape mai repede dar nu se poate. Supozitorul nu e bun pt ca nu are efect in burtica. Ce sa fac i-am zis ca nu ii mai dau dulciuri si ciocolata pana nu ia medicamentul.

Vivela eu ii zic fara jena ca nu am rabdare si sa ma lase in pace 5 min. Dupa aia mai vorbim. Cum intorc capul face cate o traznaie bine ca nimic grav dar suficient sa se loveasca sau sa murdareasca ceva.

Xerxe te si imbratisam noi de multe ori daca ai tai colegi nu se indura. La mine la munca au dat afara 34 de persoane acum de Craciun. Sefa mea a fost data afara si toate colegele mele de departament. M-a sunat seful de resurse umane sa ma anunte ca pe mine nu m-a dat afara si l-am intrebat daca ma da afara cand ma intorc. Zice ca nu ca au nevoie de mine pt ca bla bla bla.

Sfatul meu bucura-te de burtica si ca sunteti sanatosi restul nu conteaza.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Valeu, Stefania, chiar m-ai speriat...sa dea atatia oameni afara de Craciun...Doamne...

Monica, doctorul a zis la ecografia de pe 2 dec ca pare a fi fetita, dar din cauza tesutului meu adipos prea mare de pe burta, concluzia asta nu e atata de sigura...si e posibil ca pana la ecografie de pe 6 ianuarie sa ii cresca cuculet.
Sotul meu e absolut sigur ca e fetita...eu recunosc ca nu am preferinta si nici vreun presentiment.

Ioana, chiar ma simt ca si cum mi s-a luat o piatra de pe inima...ma stresa totusi sa tin secret.

Gabi, cand ma voi intoarce la lucru o sa muncesc pana la 63 de ani...cu siguranta nu ma voi plictisi...asta daca prind varsta aia, ca la noi in unitate, in ultimii ani, toti care au iesit la pensie au murit in primele 6 luni.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata, dau eu cafeaua azi, ca am facut mai multa. dar sa va treziti repede, ca o beau pe toata, iar am dormit din cand in cand azinoapte. m-am culcat la ora 9, dar degeaba, ca printul cel mic n-a vrut deloc sa avem o noapte linistita. nu plange neaparat, dar se trezeste, rade, ma ia cu mainile de obraji si ma musca de nas , nici nu pot sa ma supar pe el.
ieri david a fost foarte obraznic, mi-era ca ma pagubeste de vreo 2 palme la fund, ma si mir cum de a scapat. e ca un cal salbatic ce nu se lasa deloc imblanzit. mi-ar fi lipsit aseara o "voce" care sa-mi zica "nu se poate sa nu inteleaga copilul daca ii vorbesti si ii explici" , cred ca ma dezbracam de caracter .
in fine, am supravietuit si zilei de ieri, sper sa scapam cu totii vii si astazi.

pupici .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Elena, dar ce eficienta are Boc cu iesirea naturala din sistem in domeniul vostru!! brrr...macabru.
tatii mereu sunt siguri ca au fetita, mai ales dupa un baiat.
sa fie sanatos/sanatoasa, indiferent de sex .

Mergi la inceput

Vivela gata m-am trezit si vreau o stacana de cafea sa ma ajute sa ma trezesc.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi
Desi atmosfera e mai destinasa la birou (adica nimeni nu mai munceste ) tot nu reusesc sa intru pe net.
A trecut Craciunul mult prea repede, parca nici nu am apucat sa ma bucur. Nu am avut liber decat in weekend dar eu am chiulit si luni .
Copiii au ramas la socrii sa se bucure de vacanta. Ma bate gandul sa nu il duc pe Alex la scoala din 5 ci din 10 ianuarie (mamica inconstienta).
Mosul a adus iar cadouri multe, a uitat ca e criza. Pt anul viitor am stabilit ca fiecare copil sa primeasca doar un cadou dar nu sunt convinsa ca ne vom tine de cuvant.
Serbarea Andrei a fost frumoasa dar .... e un dar mare rau; au fost copii care plangeau iar mamicile au insitat ca odrasla sa stea pe scena si sa recite poezia . Andra a fost dulce rau. Mi-au cam dat lacrimile cand am vazut ce frumos recita poezia. Alex, prezent si el la serbare, a declarat ca surioara lui e cel mai frumos copil . Era si tare mandru ce ea nu s-a incurcat.
Mosul la serbare a fost un coleg de birou care si-a jucar rolul foarte bine. Din pacate Alex i-a recunoscut vocea desi nu la intalnit prea des. Probabil la Alex va disparea Mosul din peisaj anul viitor . Anul asta a primit suficiente explicatii dar ... e baiat mare .
Simo felicitari pentru samburelul din burtica . Sarcina usoara!
Timi ti-am ramas datoare cu un raspuns . Mi-au reparat plita dar nu am apucat sa ma bucur prea mult. Aseara a aparut iar eroarea. Probabil va trebui schimbata (doar un ochi nu merge din cele 4 dar nu pot sa o tin asa). Intre timp mi-am mai luat un aragaz de la Bosch tot electric. L-am pus in camera centralei. Sunt foarte multumita de el.
In bucatarie o sa raman tot cu plita pe inductie. Imi place foarte tare, atat doar ca am avut eu ghinion cu asta.
Elena chiar eram curioasa ca ascunzi in burtica . Astept sa ne anunti dupa eco. Si nu fi supatat cu colegii. Uite o mare de la noi .
Si la noi se anunta vremuri grele la firma. Probabil vor fi multe concedieri dupa sarbatori.
Sanatate multa bolnaviorilor .

Nico

Mergi la inceput

ce cumintele sunteti .

mychy, azi ai muncit? ati depasit planul?

georgi, ti-a mai trecut supararea? hai capul sus, odata ce-l ai pe Mihnea nu ai cum sa fii singura . si daca tot ai timp sa te gandesti la una si la alta, mai fa un copil si n-o sa mai ai timp nici de un pipi.
eu sper ca esti/sunteti bine si ca va ocupati doar cu sanius si bulgareala.

kariris, voi pe unde umblati? ce mai fac fetele-cucuietele? tot cuminti? tu te-ai mai dres cu sanatatea?

Nico, si eu ma gandeeam la fel, sa duc copilul la gradi de pe 10, nu ma mai incurc cu 2 zile acolo...vreau sa-l mai las un pic la mamaie, nu pare sa-i fie dor de gradi.
Pupici copilasilor tai silitori , imi sunt tare dragi.

Carla, cum mai sunteti? n-ai mai dat pe aici, sper ca sunteti acasa, bine, la caldurica sau prin prieteni, intr-un Craciun decalat. .

Lunaaaaa, ne-ai parasit de tot .

Timi, ce mai zic fetele?

nu mai stiu ce vroiam sa zic.

a, da, vreau sa vina vara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, hello, si noi pe aici.

Nu suntem mai rau, dar nici mai bine, ceea ce ma multumeste deocamdata. Am fost si noi la sanius si in vizita la nasi, apoi am primit finutii, apoi am fost la mama care a implinit ieri 67 ani, azi am incercat sa ne facem loc sa mai calcam prin casa.

Am citit cu groaza despre colegii Stefaniei care au ramas fara job de sarbatori si de colegii Elenei carora li s-a pus ceva in pensie, imi place gandirea de primar a lui David al Vivelei, am remarcat cheful de munca al Mihaelei si astept sa vad ce ascunde burtica Elenei.

Mergi la inceput

Carla si Elena i-a concediat dar cu preaviz de 6 luni. deci in iunie se vor opri. Unii se opresc inainte dar primesc salariu pana in iunie. Altii muncesc pana la capat. Dupa ce se opresc daca nu gasesc de munca beneficiaza de ajutor de somaj 4,5 ani. Timp in care daca vor statul le va plati un nou curs, facultate, etc. Daca nu au cheltuieli mari se pot intoarce la scoala sau respecializa.

Multi se vor pensiona mai devreme. Se pot pensiona la 62 de ani daca au paltit o asigurare. Si sunt multi care sunt in companie de zeci de ani si se apropie de pensie.

In orice caz e trist dupa atatia ani in acelasi loc, cu aceleasi persoane zi de zi.

Nu e ca in Romania unde de pe o zi pe alta te lasa pe drum.

O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.......
stefania, la voi functioneaza sistemul de protectie sociala. in Belgia, se da un "preaviz" de 24 luni. data trecuta un amic de-al soramii era in preaviz, dar foarte linistit, si nu stiam de ce . ma rog, haideti sa nu facem comparatie intre romania si lumea civilizata. dupa parerea mea e ca si cum ai compara un tampon Alwais cu un smoc de vata, cum foloseam pe timpuri.......
vivela, o sa razi dar m-au muncit astia toata ziua. am plecat pe la 5.30 acasa.i-a apucat zelkul acu in ajun!
carla, la multi ani pt mama ta, si ma bucur ca sunteti pe linia de plutire.
georgiana?????????
violeta,
xerxe, eu zic ca faci baiat, si nu te supara pe reactia colegilor. asta chiar nu conteaza
nico, . sper sa n-aveti probleme cu concedierile.....

eu si azi la munca, sper ca maine nu. beau o cafea care nu-mi place si ascult muzica.

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput