Strumfi de iul-aug 2007 (206)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata si la multi ani de Sfantul Stefan ieri tuturor celor care ii poarta numele, inlcuding me
Oda mie: happy name day to meeeeeee/ happy name day to meeeee lalalalalala
Hai c-am dat-o-n diverse de plictiseala. Pentru prima oara anul asta n-am chef efectiv de nimic. Asta si pt ca nimeni nu prea lucreaza iar eu stau in drum de ei. Ma rog...
B-ul m-a dat pe spate. iar tu, mychy, bine ca vb de al meu si de al vivelei, dar pe al tau nu-l pui la socoteala.

Multa sanatate copilasilor si voua si distractie maxima-n zapada!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

Buna dimineata!

In cazul in care mai primiti cu colindul, am intrat sa va uram toate cele bune...

fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca pace in suflet, bucurie, sanatate, sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si nu stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......am ajuns si eu la servici si astia vad ca au chef de munca. inca trimit de la minister situatii de facut . ancutza are chef de munca, dreaq s-o ia!
eu sunt racita cobza, o tin asa langa de doua saptamani.....am luat si pastile si degeaba. incerc s-o tratez cu indiferenta da tot nu vrea sa plece. ma gandeam sa ma duc la doctor, da n-am nici chef nici timp. asa ca stau si astept sa ma lase in pace.
stefania, la multi ani fericiti inainte! si sanatate catarinei.
carla, voi cum sunteti?
ioanaiub, felicitari pt examen, oricare ar fi el, sanatate Marei si mamei tale si soacrei....
monicabo, nici eu n-am rezistat tentatiei si l-am scos cu nasu-n zapada aseara. prea era frumos.
cris-m, multam de colinda si urari!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Stefania, un big hug si pupici multi , stiu tare bine cum e, din pacate. sanatate multa Catarinei .
si David vorbeste ca o moara stricata, aseara am tipat la el sa mai taca odata, ca nu mai pot! si saracul, ii venea sa planga, ma intreba ca ce am, de ce sa taca, etc. adevarul e ca el nu-si dadea seama ce m-a apucat, dar am indurat pana la un punct si am izbucnit fara avertisment. damian e foarte acaparator, se vrea numai in brate si nu oricum, tinut cumva sa stea in picioare. mananca in disperare, ba chiar mi se pare ca depaseste binisor bunul simt si ma gandesc sa-l trec pe un regim mai light, aproape ca ajunge la 10 kg. pai david avea 10 kg la 1 an si nu mi se parea deloc vreo silfida. chiar ma bate gandul sa-l trec pe regim de austeritate, adica nema lapte noaptea, ca atunci mananca mult. cand m-am hotarat sa-l intarc pe david, i-am scos laptele de noapte destul de usor, in vreo 3 zile n-a mai comentat nimic, iar in vreo saptamana nici nu s-a mai trezit noaptea. de-ar merge asa si cu Damian...

Vio, la multi ani si tie pt ieri, n-am stiut ca te intitulezi si Stefania .

xerxe, .

Ioanaiub bravo pt examen (era ala de condus pe zapada? ) - si eu am patit la fel acum 2 ani, conduceam de mai putin de o luna si apoi a trebuit sa exersez direct in trafic pe zapada. tremuram din toate incheieturile, nu vedeam nimic in oglinzi, ningea, era si noapte, si il mai aveam si pe david in scaunel, care plangea. conditii ideale . cand am ajuns acasa eram lac de transpiratie, dar si tare mandra ca am ajuns cu masina intreaga, mi-a crescut mult increderea atunci.

Mychy, spor la munca, avem nevoie de oameni ca voi care nu precupetesc niciun efort...intelegi ce vreau sa zic .

david are o perioada in care exerseaza expresiile: i-a zis lu' tac-su (care incerca sa repare ceva) - "hai ca-i floare la ureche". si acum vreo juma de ora mi-a zis: "nu mi-ar strica sa fiu si eu mai cuminte!" - oh, i-am zis ca da-da-da-daa!!!!

a, si am concluzionat ca david ar fi un primar mai bun decat ce avem noi. ca dimineata mi-a zis ca el are multe masini si ca e NORMAL sa faca parcari pentru TOATE. deci si un copil de 3 ani si un pic poate sa inteleaga asta .

va pup, s-a terminat cafeaua si pauza mea.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Gabi,

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Ioanaiub bravo pt examen (era ala de condus pe zapada? ) - si eu am patit la fel acum 2 ani, conduceam de mai putin de o luna si apoi a trebuit sa exersez direct in trafic pe zapada. tremuram din toate incheieturile, nu vedeam nimic in oglinzi, ningea, era si noapte, si il mai aveam si pe david in scaunel, care plangea. conditii ideale . cand am ajuns acasa eram lac de transpiratie, dar si tare mandra ca am ajuns cu masina intreaga, mi-a crescut mult increderea atunci.

da, de ala era vorba ... stressul mare era ca sotul mi-a zis aseara ca n-ar fi bine sa ies cu masina, ca la noapte ingheata ... de dimineata erau niste nameti pe drum, asa ca n-am mai simtit daca era si gheata , si am vrut eu sa-i demonstrez ca pot sa conduc si in asemenea conditii

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am zis in birou de sarcina...nu m-a pupat si felicitat dintre colegi, decat colega care e si ea gravida in 7 luni...
Mi s-a parut cam ciudata faza, dar na...ma asteptam cumva.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Elena, da-le pace, nu te necaji ... bine ca le-ai spus si ti-ai luat o piatra de pe suflet , stiu cat te temeai de reactia lor

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Elena, imi pare rau ca n-a fost totul chiar asa cum vroiai tu. dar gandeste-te numai la bebe si la tine, la familia ta. nimeni si nimic nu mai conteaza la fel de mult, ceilalti se vor descurca cumva, nu cred ca trebuie sa le porti tu de grija.

edit: daca te consoleaza ceva sau te face sa te simti mai putin vinovata ca "ii lasi balta", gandeste-te ca copiii tai vor munci sa-i tina pe ei la pensie .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Xerxe si eu vroiam sa te incurajez, sa stai linistita si sa te bucuri de sarcina! Nu mai stiu, vei avea baietel sau fetita?
Colegii probabil nu s-au bucurat si nu te-au felicitat datorita atmosferei care domneste din cauza crizei, parca s-a intetit concurenta, mai ales ca se mai anunta disponibilizari si nu prea mai are chef lumea sa se bucure de nimic, cu atat mai putin pentru o alta persoana. Se gandesc ca pe timpul concediului vor trebui sa preia din sarcinile tale, si nu le-a picat tocmai bine...
Asta e, nimic nu sunt mai importanti decat copiii

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput