Vine Mosul in bostana! (204)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Va imbratisez pe toate.
Multumim de urarile pentru Matei Ioan . Astazi il serbam cu colegii la MC Donald's (toata clasa se serbeaza acolo, si m-a rugat sa fac un efort sa ii serbez si lui ziua in acelas loc ).

Uram si noi din tot sufletul La multi ani si sa ne traiti! tuturor celor care se serbeaza astazi !

Mona, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si norocos! Ii uram cu intarziere , dar din tot sufletul, La multi ani Cris !

Gally, felicitari pentru burtica ! Am citit de sarbatori dar nu am apucat sa te felicit .

Au trecut tare repede sarbatorile si micul meu concediu... Cele mai frumoase momente pentru mine, care imi vor ramane in suflet, au fost cele in care copiii il asteptau pe Mosul sa vina acasa. Urcati pe pervazul de la geam il tot strigau, ii cantau, doar-doar o veni mai repede. Apoi alergau de colo colo, ba la pervazul din dormitor (unde trebuia sa-i urcam noi), ba la cel din sufragerie (unde e o canapea si se urcau singuri) ca poate se vede mai bine de acolo , ba la usa de la intrare sa asculte daca se aude ceva. Imaginati-va numai: 4 copii (3 fete si Matei) tropaind si chitaind in toata casa, intr-o efervescenta nerabdare, sau toti 4 cocotati pe acelasi pervaz de geam (noroc ca e destul de lat). Cand a intrat insfarsit, a fost o explozie de bucurie . Minunate momente au fost!!!

De luni insa eu sunt la job, unde se anunta un an plin de schimbari si de proiecte... Sa speram ca va fi bine si ca voi reusi sa fac fata tuturor provocarilor .

Am fugit la trebi.

pup you all,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

La multi ani!

Am intrat sa va urez un am 2011 minunat, cu tot ce va doriti voi, sanatate, impliniri, vacante frumoase. Gravidutele sa aveti bebei frumosi si sanatosi si muuulta rabdare sa ii cresteti.

Noi suntem bine, am petrecut frumos sarbatorile, dar parca nu au fost destul de lungi :))) Nu stiu cum Anca are timp de leneveala, ca eu n-am stat deloc, desi mi-as fi dorit sa lenevesc, sa nu ma bata nimeni la cap

Vreau sa incep cursurile de pian cu fiica-mea, o sa o duc la o lectie de evaluare, sa vedem daca are ceva inclinatii. Cu David inca u am mari proiecte, dar le fabric in 1-2 luni :)

Pt mine nu mi-am facut inca nici un plan, dupa cum ziceam, nu am avut prea mult timp :)

Va imbratisam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai Vick - si tu intebai de vacanta, ca sa stiti cand sa plcati si voi de acasa? Ei, hai bucura-te ca e scurta vacanta asta, cu soacra, o sa ti se para interminabila! Sa zici merci sa nu vina si la vara

Biri - vezi ca si azi e sarbatoare

Bujo - chiar ma intrebam de tine. Miam, covrigi, cre' ca ma apuc sa prestez si eu cativa... Ca aici n-am de unde sa cumpar...

Iriss - pai tu ai job, eu nu. Nu am lenevit chiar de-adevaratele, am avut musafiri, am fost si noi pe ici pe colo, am stat o gramada in bucatarie, dar ne culcam tarziu, ne trezeam tarziu, si tot asa...
Dar alea 2-3 zile de lalaiala m-au dat peste cap...

Capri - tare frumos cu Mosul! bafta la job in anul ce vine! Cu fotografia, toate bune?

La multi ani sarbatoritilor cu nume de Sfant, si un MULTI ANI special lui Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BAi Anka, soacra-mea e profa, vine in vacanta. Si si-a luat bilet pe 19

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai m-am prins, de-aia zic, daca vine si la vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Brei Anka, acuma zici ?? hai ca atita stiu si eu ca dupa boboteaza urmeaza Sf Ion...

LA MULTI ANI Ionilor si Ioanelor!!!
In special pe Ioana noastra mica de AnnaBaby vreau s-o felicit, draguta de ea
scuze daca or mai fi si altii ca nu ma duce neuronul la ora asta.

Vick pai scapi ieftin fata cu o saptamina, ce te plingi atit ??? o zi doua se reface dupa drum, apoi o trimiti cu sotul la plimbare, apoi se pregateste de plecare ... simplu, ce mai ...ok, nu daaa ....

da ce e tacerea asta?
haideti sa facem o echipa de slabeala ca vad ca si Anka are nevoie, eu sigur, se mai baga careva?

Fii-miu de ceva vreme are niste texte de ma ia cu dureri de cap
orice il pun sa faca si nu vrea cica "e greu...." adik tony pune jucaria aia in cos: e greu..... spala-te pe dinti ... e greu!!...
Are dreptate Ille ca astia au softul mult mai avansat ca noi.
Sau cind face cite-o dracie si il iau la intrebari.. tony de ce ai .. varsat laptele prin toata bucataria (de ex azi) ..el cica: "mami dar te iubesc...."

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello si la multi ani!

La multi ani cu sanatate si sarbatoritilor de la inceputul acestui an!

Alex are varicela. A avut inainte de vacanta un coleg de la gradinita (nu ne-au spus nimic) si acum au majoritatea copiilor din grupa
L-am dus bine merci miercuri dimineata cand a inceput gradinita si l-am luat la 16 plin de bube

Pana acum David nu are nimic, insa mi-e frica cu nepotelul ca isi va amana vaccinul de 2 luni

Pupici la bostana!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Biri ce poznasi sunt copilasii astia
Al meu baga placa cu "pace tine!" adica imi place de tine, si te mai si pupa

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

flo imi pare rau ca Alex are varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola fete dragi!

Ufff de cand n-am mai scris ca nici nu am mai stiut de unde trebuie sa apas "raspunde la subiect" That's a sign

In primul rand La Multi Ani si muulta sanatate, fericire si armonie!
Felicitari tuturor mamicilor pentru a doua oara si tuturor gravidutelor! Sa aveti o sarcina usoara (fiecare dintre voi, bineinteles).

Nu stiu de ce nu am mai scris, ca de citit am citit tot tot- nimic nu mi-a scapat (desi poate as fi preferat sa nu citesc anumite vesti, dar nah). Cred ca din timiditate
Noi suntem bine, multumim, Mirunici crocodilici e o santajista si o smecheroasa de numa'. Acum e in etapa in care isi planifica nunta in cele mai mici detalii Stie cu cine se marita, cati copii o sa aiba (5, da cinci), cum sunt rochia, florile si toate celelalte.

Mno, sper ca acest prim pas a fost mai greu si ca reusesc macar din cand in cand sa mai scriu.

Pupicei

Mergi la inceput