Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 10
ankuta_1982 spune:
Salutari fetelor, La Multi Ani tuturor care si-au serbat sau isi vor serba ziua!
Fetele gravidutele felicitari si multa sanatate!
Wau vad ca a mea e cea mai grasuta avem 93 cm si 15 kg fara 200g!
Va pupic dulce dulce pe toatele!

gallyb spune:
Fetelor multumim pentru felicitari. Sunteti niste scumpe.

DR_ANCA LA MULTI ANI!!!

LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE STEFAN!!!

La capitolul greutate: Xenia are: 11 kg si 90 cm. Este o lupta crancena cu mancarea la noi. Nu cere niciodata de mancare, pot sa o las si toata ziua fara sa manance ca din partea ei nu este o problema. Cand vine vorba de mancare mereu iese cu scandal, deja sunt la capatul puterilor, noroc de sarcina acum, sunt paralela si nu prea insist.
MONA felicitari pt carnet!
Eu va citesc mereu, dar nu am ce sa scriu. In plus in ultima perioada am adus-o pe soacra mea la noi ca sa stea cu Xenia, caci eu incepusem sa lucrez la 2 cabinete, dar am lucrat doar 3 sapt si am renuntat cand am aflat de sarcina.
Va pup pe toate
bobitamica spune:
Felicitari Gallyb pentru sarcina!!!sa fiti sanatosi!!!
La capitolul greutate..Irina are 12 kg si 92 cm. Nici Irina nu e fan mancare..nu cere niciodata,dar devine irascibila cand ii este foame,asa ca stiu...seamana perfect cu mine. Eu stiu cand am nevoie de mancare...sunte nervoasa si nu stiu de ce.
. Nici eu nu mananc de placere,ci doar ca trebuie....se pare ca si Irina ma mosteneste.
De cele mai multe ori cand plecam undeva si ne intoarcema acasa,spune..mami,nu mancaica...nu ii e foame u iina ,nici u mami...
Cum sa nu-mi vina sa o mananc???
Irinei i-au placut cadourile ,s-a simtit foarte bine de Craciun...chiar a fost o atmosfera foarte frumoasa....
Eu am ceva treaba la birou zilele astea si nu am nici un chef....
.
Si acum si cu ninsoarea sta...mi-e groaza cu masina...
Eu chiar pe 25 decembrie dimineata m-am dus sa ii oiau pe ai mei de acasa si m-am ciocnit cu un taximetrist....Nu grav pentru ca eu stateam pe loc,dadusem prioritate unui pieton,dar din cauza cetii,nu m-a vazut si a intrat in mine...el vroia sa traga pe dreapta....
Ideea e ca eu veneam de pe un drum unde era amplasat semnul de cedeaza,asa ca a trebuit sa ma declar vinovata....si drept urmare i-am dat RCA-ul meu sa scap de stresul politiei....

ASta e...se intampla...pana la urma urmei e fier si se repara...bine ca eu sunt ok si nu s-a intamplat ceva grav...
MONI....Irina avea muci cand ii ieseau dintii. In afara de muci nici un alt simptom,nici macar maraiala....sau poate,dar moderata....o suportam relativ usor....
.
Ce de mamici cu 2 copilasi,si cate alte mamici in devenire....va apreciez fetelor!!! eu nu ma simit in stare....sunt mai pesimista din fire...ma gandesc mereu daca voi avea ce sa le ofer copiiilor in conditiile in care avem un credit urias la banca....
ma duc sa pap ceva...
maitreyi spune:
buna seara!
abia azi am reusit sa deschid calculatorul asa ca urez acum, cu intarziere, Sarbatori Luminoase si voioase tuturor si un An Nou plin de Iubire!
truli o imbratisare de la noi 
felicitari Bujo si Gally pt sarcini
asa de mult ma bucur pt voi 
sanatate multa puilor bolnaviori 
mona felicitari pt carnet 
am vazut poze cu brazi, cadouri si zambete de pitici 
o seara frumoasa sa aveti 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ankalaura spune:
Need help ![]()
Cine isi mai aminteste cand mi-am pus io steriletul?? Ca ne-am pus in grup in aceeasi perioada...
Parca dupa ce am terminat cu alaptatul? Care mai aveti Mirena, va mai amintiti ca discutam?
Categoric, Xena l-a pus prima, la primul control, asta imi amintesc suta in mie.
Dar eu cand l-am pus??
Si inca o intrebare - cat zicea ca sta montat dumnealui Mirena?
Pies - am cautat deja in arhiva, dar cred ca dupa ce au schimbat forumurile - din clubul scutecelor, in primele 365 de zile si apoi scutece de la un an in sus - s-au modificat cate unele, ca nu reusesc sa gasesc nici o interventie a mea in care sa zic de sterilet....
truli-luli spune:
Ankalaura si eu sunt cu Mirena si l-am pus pe 21 mai 2009,dupa ce am terminat cu alaptatul. Dar recunosc ca nu mai stiu daca si tu l-ai montat tot atunci. Stiu ca e valabil 5 ani.
bujo spune:
Anka esti super amuzanta, park ai fi o profa de-a mea din facultate care ne intreba daca stim cand tre sa mai vina ea la scoala.
Eu sincer nu-mi amintesc decat ca ai zis ca e valabil 5 ani.
Eu azi si maine sunt la birou, va dati seama ce chef de lucru am. Insa la 12 ma duc sa scot cumnata si nepotelul din maternitate, s-a nascut pe 24.
bujo mami de Filip
Tecky spune:
Anka 5 ani este valabil steriletul.Nu-mi mai amintesc sigur cand ti l-ai pus dar parca la inceputul anului...
bujo sa-ti traisca nepotelul!
Eu azi tb sa fac curat...
Biribu spune:
Anko deci vine si nr 3????
pai fata daca l-ai montat in 2008 la coada ar trebui sa fie inca bun
decit daca vrei sa-l cam scoti sa vezi...
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
bobitamica spune:
ANKA...eu imi amintesc doar ca e valabil 5 ani. M-am si mirat atunci...il tii 5 ani sau trebuie sa mai faci si control???
Si chiar vreti bb3?????
BUJO..sa iti traisca nepotelul!! sa fie sanatos!
TECKY..spor la treaba!!
MAYTREI...si voi sa aveti sarbatori frumoase!!
DR ANCA..cu intarziere,La multi ani!! sa fii sanatosa si fericita!!!
Aa uitat ce vroiam sa mai scriu...eu sunt in graba ,pentru ca ma aflu inca la birou si as vrea sa plec spre casa...![]()
Va doresc o dupa-amiaza frumoasa!!!