Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 11
mcoca spune:
Hello,
Suntem si noi bine, in sfarsit. AM avut un CRaciun dificil cu MAya cu gastro, apoi eu. Prin urmare Mosul si-a amanat venirea pentru ieri seara. LA Maya i-a fost un pic frica de el, nu a stat pe genunchii lui, in schimb dorea si cadourile celorlalti copii
.
Acum ne pregatim de revel, care o sa fie costumat. Eu o sa fiu pisica, iar sotzul rocker
. Trebuie sa mergem sa cautam o peruca pentru el.
Vicky si Printzesone
Biribu spune:
Vick bine ca sunteti bine
sa va fie de bine mosul!
Anka apropo ca n-am timp sa intru pe mess, cum a fost cu orgasmul culinar? a iesit bine carnea la afumatoare? ca-s curioasa si poate interesata ![]()
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ankalaura spune:
Deci 5 ani, super buna info, multam!
Relax, nu de bebe3 ma gandesc, no way, ci ma tem ca trebuie naibii sa vin in Romania sa il scot, si ma gandeam sa incep sa strang bani!
ankalaura spune:
Bobita - mie nu mi se pare anormal felul in care rationezi. Si eu am gandit intai financiar, si apoi emotional, cand a fost vorba de bebe2. Bebe2 era in plan, categoric, insa momentula fost decis de noi, cand ne-am simtit noi in stare sa facem fata.
Un lucru e clar, cand vine bebe2, te descurci oricum, e in natura omului sa se descurce.
Cum gandesti tu, nu tine de pesimism, as zice eu, ci de o oarecare prudenta si nevoie de securitate financiara. Unii resimt mai puternic asta, altii mai putin. Oricum ar fi, toti se descurca pana la urma 
Gally - Erika mananca cu pofta, tot ce ii dau (mai putin legume si fructe crude...), si tot 11 kile si un strop are. Mie mi se pare ca arata foarte bine, mai tarziu mai vedem noi.
Bujo - sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos si sa aiba o viata senina!
Ce fain, o sa aveti o familie plina de copii mici, care o sa se joace asa frumos impreuna!
Biri - parca eu zic ca l-am montat in 2009, parca am zis sa termin cu alaptatul, si am alaptat doar 5 luni. E probabil ca prin primavata lui 2009 sa fi facut miscarea cu steriletul, nu mai stiu clar...
Sau poate chiar in toamna deja, ca se precipita plecarea... Nu mai stiu.
Bobita - in aia 5 ani faci controale ca toata lumea, dar na, daca ai unde. Eu n-am unde aici, medic de familie nu avem, iar pt gineco iti trebuie trimitere, deci mie n-are cine sa imi dea trimitere. Ar mai exista unele clinici unde nu trebuie trimitere, dar nu le-am descoperit insa, iar o programare dureaza luni de zile.
Vicky - imi pare rau sa aud ca si-a amanat Mosul sosirea, din cauza de motive de sanatate. Pupam papusica!
Maya se prezinta si ea costumata de revelion?
Biri - nu am facut inca nimic la afumatoare, de acum urmeaza. De Craciun am facut sarmalute si curcan intreg, ca la voi, plus aperitivele, racituri, ciorbita radauteana, desertul, deja prea mult, nici nu mai aveam loc in frigider! Pentru revelion punem la afumat. De orgasmic, e orgasmic, pentru ca am mancat la cineva (de fapt, de aici ne-am si inspirat, am mancat la astia, am vazut ce bun e, si am zis ca ne trebuie si noua; in plus, aici e super scump sa cumperi chestii afumate natural, pe cand cele crude sunt ieftine; in doua kile de carne, isi amortizeaza banii, afumatoarea noastra!)
Ma duc acuma sa strang prin casa, zilele astea am tot lenevit!
dia_filipas spune:
Salutare fete dragi!
Imi pare rau ca nu am intrat la timp sa va urez, dar sper ca ati avut un Cracun de vis si Mosul a fost darnic cu voi anul acesta!
Eu am lipsit motivat, ca Miruna a varsat acu ceva timp o cana de apa pe laptop, si a durat ceva pana l-a reparat sotul, dar momentan nu are taste, ca nu a avut sotul timp sa le puna la loc...asa ca nu prea pot sa scriu...
Am vazut multe vasti...
Bujo, Gally
FELICITARI PENTRU SAMBUREI! SARCINI USOARE SA AVETI SI BEBEI SANATOSI!
Mona felicitari pt. carnet! La cat mai multe drumuri fara evenimente! 
Cami imi pare rau sa aud de problemele voastre. Ma bucur ca Victor raspunde la terapie, sa aveti cat mai multe progrese! Va doresc multa putere si rabdare sa il ajutati pe puiut, iar lui ii doresc sa recpereze usor si sa reuseasca sa-si depaseasca orice obstacole! Va imbratisez cu drag!
Sun ma bucur ca ai mai scris, sper ca in curand sa va mai linistiti si sa intri mai des! 
Multa sanatate puiutilor bolnavoiri!
Noi am avut un Craciun frumos, Miruna a fost incantata de cadouri, a primit in sfarsit trenuletul pe care si-l dorea de mult, a mai primit si un saxofon care canta si lumineaza, un glob de sticla cu un om de zapada inauntru care canta, se invarte si ninge, niste dvd-uri cu povesti si un costumas de fas. A mancat multa "caiata" (= ciocolata), spre fericirea ei ca nu prea primeste.
In rest, noi tot la fel, cu casa in constructie (pauza pe motiv de frig...), Miruna creste, vorbeste mult, dar tot stalcit, la cresa e bine, doar ca nu imparte jucariile si se mai si se mai bate cu 2 dintre baieteii de acolo (tot pe jucarii). Inca avem suzeta la somn si folosim pampersi, da' no...crestem noi mari... Poze nu i-am mai facut ca ni s-a stricat aparatul, asa ca nu am ce sa pun nou deocamdata...
Nu stiu ce sa va mai povestesc, de cand am inceput serviciul in vara asa repede trec zilele de parca nici nu apuci sa clipesti si deja e vineri, apoi iar luni, si tot asa, suntem intr-o rutina continua.
Va pup
si sper sa mai prind liber la calculatorul sotului, sau macar sa-mi puna tastele la laptop sa mai pot intra si eu la povesti.
O noapte buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
estrella80 spune:
Buna seara!!

Sper sa va mai amintiti si de noi!!
In astfel de perioade, cand lumea se gandeste la familie, la sanatate si la liniste si caldura sufleteasca, nu puteam sa nu imi fac putin ragaz si sa intru sa va urez si eu!!
Dragii mei pepenasi si parinti de pepenasi, va doresc tot binele din lume, sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti alaturi de cei dragi sufletului vostru!!

Recunosc, a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat insa gandul mi-a fost permanent la voi!!
Am citit foarte putin din urma... concluzionez prin a le felicita pe viitoarele si proaspetele mamici, va imbratisez cu drag si va doresc o viata linistita alaturi de puiutzii vostri, ii felicit si pe pepenasii care au avut prima lor serbare, le doresc multa rabdare, credinta si putere mamicilor cu pepenasi cu probleme. Sunt alaturi de voi si sper ca optimismul sa fie o trasatura permanenta a voastra si sa aveti increderea ca va fi si mai bine!!
Ii salut si pe toti ceilalti, nici eu nu nominalizez, insa gandul imi este la toti cei de aici!
Noi suntem bine, sanatosi... Maya e un copil adorabil, cuminte, dragastoasa si lista ar putea continua la nesfarsit!
Inca nu am dat-o la gradinita, sta acasa cu mama mea si cu bunica!!Iar noi incercam sa ne impartim intre serviciu, casa si cel mai important lucru din viata noastra... Maya!!
Va pup si va imbratisez cu drag!!
Tecky spune:
Salutare!
Va invit la o ciocolata calda.
Fetelor Ralu de vreo 2-3 saptamani se uita non-stop la Cartea Junglei,alte desene nu vrea sa mai vada zice ca sunt "ulate"
.Stie toate animalele,imi povesteste ce urmeaza sa se intample.Oare cat va dura perioada aceasta?Mi-ar placea sa se mai uite si la altceva.Inainte se uita si la Tom si Jerry si la Donald Duck.
Didi81 spune:
Tecky, si Aida se uita mult la desene animate si mai are uneori perioade de-astea cand e obsedata de un desen anume.
Noi aseara am facut vin fiert dupa reteta lui Jamie Oliver din seria de Craciun. A iesit fantastic de bun! 
Acum avem la cuptor o friptura lasata la macerat tot dupa o reteta de-a lui J.O.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
moni_or spune:
DIDI, tu vrei sa ma omori cu vinul fiert??? Ca si mie asa pofta imi face, dar inca alaptez si nu pot, am baut asa, un strop de Craciun, de ala normal, dar daca fac fiert n-am cum sa beau mai putin de o cana, ca doar ala cu cana se bea![]()
Legat de desene eu n-am ce zice, ca Luca nu se uita la desene, tot numai la publicitate sau la clipuri de muzica/dansuri.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Didi81 spune:
Iaics, Moni, scuze ca iti fac pofte interzise
. Dar daca il fierbi asa, vre-o jumatate de ora, nu ramane fara pic de alcool in el?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)