Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Multumim de urari, Tomaca, Ele!
Sigur ca vrem pe prima pagina...Am incercat un.."quote"...cam neinspirat...iertati lipsa de agerime, incerc sa deprind ceva indemanare in folosirea forumului.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
xela_07 spune:
Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ...
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! Scot nitel nasucul din butoias pentru ca azi am motiv de bucurie: m-am cantarit dimineata si am slabit (probabil de nervi) vreo 3 kg! AMR 2kg! Din pacate se pare ca motivele mele de depresie sunt cam pe termen lung ca nu prea vad cum s-ar putea schimba ceva, singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa "asimilez" toata chestia si sa accept situatia asa cum e (are leg cu familia, dar nu cu sotul, asta ca sa restrang nitel speculatiile , nu pot intra in amanunte). Vaz ca au aparut mamici noi, bine ati venit! happyella , ma bucur sa te citesc! Fac si eu un sondaj : cum stati cu ingrijirea tenului? folositi creme? zilnic? de doua ori pe zi, crema de zi si de noapte? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Sorry Nikole ca treci printr-o perioada mai grea, fix in luna asta mai speciala.....daca crezi ca te putem ajuta cu ceva...aici sau pe mailul comun...cu mare drag.
hai sa trecem la creme: eu folosesc zilnic crema de fata de zi si de noapte. Si de maini. Si de corp.
marcile le tot schimb, in f de toane si de cum stie sa vanda farmacista. Sunt fun Vichy pt cremele de fata, Nivea pt cremele de corp si maini, pt noapte am ceva de la Skincode. Cremele de case mari gen Dior, Channel cred ca nu sunt extraordinar de bune, au un nume mare in spate that's all, eu cred in cele vandute in farmacii mai mult. Am avut si Clinique, sunt f bune si alea, probabil pt ca sunt mai dermato-cosmetice.
Vroiam si eu sa fac o intrebare, nitel cam delicata: dintre fetele care au folosit creme pe perioada sarcinii, ati ramas vreuna cu vergeturi? Pt ca eu nu am ramas cu nimic, am folosit 5 tuburi de Mustella, ma dadeam cu crema f multa. E de la crema sau de la tipul de piele? Adica sunt persoane care s-au dat cu crema f f multa si tot au facut vergeturi?
Daca vi se pare prea delicata si intima intrebarea, pls da-ti ignore.
tomaca spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, am vrut sa pun pe un stick niste poze ca sa fac un calendar pentru Tudor si sa vedeti ce am gasit! Primele poze ale lui Tudor facute de sotz dupa ce s-a nascut, plus filmuletz. Incerc sa-l pun si pe el pe picassa. Nu stiam de ele! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Nu stiu sa pun filmuletz
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
citat din mesajul lui xela_07 Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ... |
Eu as vrea. Cand? In timpul zilei (sa fug de la munca ? )
varsta lui Tudor
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Nu stiu sa pun filmuletz varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
eu am reusit doar dupa ce mi-am instalat pe calculator picasa ...pe urma l-am incarcat direct de acolo
olita e depozitata pe balcon si momentan doarme pitica in camera cu balconul ..cand se trezeste ma duc si iti spun
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Eu as vrea. Cand? In timpul zilei (sa fug de la munca ? ) varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
si eu as vrea, dar nush daca am cu cine sa o las pe pitica ...ai mei vor pleca la tara, iar sora va lucra intre craciun si revelion
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
tomaca spune:
citat din mesajul lui xela_07 Cris.d - ce mai faceti? Ma tot gandesc la voi ... |
Da, si eu voiam sa-ti zic sa nu mai fii bigudoasa. Hai, zi-ne ce mai fac fetele (toate 3)?
varsta lui Tudor
Eleysa spune:
citat din mesajul lui blue_flower Vroiam si eu sa fac o intrebare, nitel cam delicata: dintre fetele care au folosit creme pe perioada sarcinii, ati ramas vreuna cu vergeturi? Pt ca eu nu am ramas cu nimic, am folosit 5 tuburi de Mustella, ma dadeam cu crema f multa. E de la crema sau de la tipul de piele? Adica sunt persoane care s-au dat cu crema f f multa si tot au facut vergeturi? Daca vi se pare prea delicata si intima intrebarea, pls da-ti ignore. |
pai eu am folosit zilnic creme, singura perioada din viata mea cand pielea a fost atat de rasfatata ...aaaa si nu era creme speciale pt vergeturi, creme normale de corp ...eu n-am mai facut alte vergeturi in plus
micki_mica spune:
Neata!
Am intrat sa felicitam si noi sarbatoritii:
LML, Teo de Lucia
si
pentru PRIMUL ANISOR
LMA Vlad de Irrinaa
Sa cresti mare si frumos, sanatos si norocos, destept si cuminte... si ascultator si sa se bucure ai tai, de tine, si mai si decat pana acum!
Miki a lu' Kiti