Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza !!!

Dece de coffee ...o savurez chiar in aceasta clipa ...ce zi frumoasa ai avut tu ieri (mani+pedi) ...la cat mai multe zile de rasfat

Bine ati venit printre noi Larasarit si Sorina_bz!!!...sorina multumim de tratatie (se vede ca ne-ai citit - eu ma servesc cu monti) si s-ati traiasca pufuleata si sa creasca mare si frumoasa !!! ...am vazut ca ai si o fata mare ...acum nu mai este doar Ruxita cu fata adolescenta, va puteti spune ofurile mai in cunostinta de cauza ...Larasarit tu nu ne spui mai multe despre tine?

Larisel foarte frumos te-ai gandit tu cu carte "primul craciun" ....acum regret ca n-am fost si eu inspirata ...dar inca nu e timpul pierdut ... gemanutele sa nu le doara vaccinelul...dar de ce nu l-ai facut pe celalalt??? (daca ati discutat pe aici, sorry ...probabil am ratat eu )

Nikole bine ai iesit din butoi ...sa nu te mai intorci ...felicitari pentru kg pierdute!!!!

Lillo si mie mi se pare cam horror ce zici tu acolo...cum sa nu vina nimeni sa verifice...in ce tara traim !!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ale1212 Eu sunt cu albushul. Prima data omleta din ou intreg le-am dat.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

clar azi ii fac si eu..sa vedem, asta vrea sa pape

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Aveti vreo reteta speciala de ombleta bebelusi, sau faceti omleta - omleta clasica?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Se pare ca au gasit sursa dar eu tot nu sunt convinsa.... Se pare ca a golit un vecin o butelie langa bloc si de acolo miroase. Cei de la pompieri sustin ca mirosul poate persista 2-3 zile in spatiu inchis dar nu e niciun pericol. Nu stiu de ce dar pe mine nu m-au convins...Mai ies din cand in cand si mai adulmec...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Dece eu cu vanish de covoare si clatit cu un burete umezit in apa+ cateva picaturi de zeama de lamaie am curatat salteaua de pat si canapeaua, nu am reusit sa le fac ca noi dar arata binisor.

Noi avem o "mare bucurie". De vreo 2 zile pe casa scarii a inceput sa miroasa a gaz. Nu asa un iz ci miroase tare. Ieri unei babutze i s-a facut rau...Vestea buna e ca blocul nu e racordat la reteaua de gaze deci sigur nu e o conducta fisurata. Vestea rea e ca nimeni nu stie de unde provine mirosul, nu stim unde sa sunam si toti ridica din umeri... Mi-e frica sa aprind lumina in casa...

Lillo suna infricosator. Este chiar ciudat. Nu puteti sa "platiti" pe cineva specializat sa faca o investigatie neoficiala? Daca nu figurati drept consumatori declarati? Este musai.

Ca sa fac haz de necaz, poate descoperiti ca stati pe un zacamant si va imbogatiti.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimi

Aseara cat m-am laudat ca am sa fac curat si bradul..nu mi-a iesit...Ne-am uitat la ultimele 2 episoade din Dexter.In seara asta prevad ca am sa ma culc la 2-3

Pe fiu-miu la invatat tati sa se dea jos din pat..si il pune pe burtica si parca face break-dance..pana ajunge josSi asta-noapte la 5 el o lua la fuga...

Fug ca s-a trezit..

HAIRCUT- este amsina de facut paine....

It's the most wonderful time of the year!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, VLADUT!!!!

uite si pentru tine un cantecel special:

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Eu crema folosesc o singura data pe zi ...asta pe perioada iernii ..k vara uit cu saptamanile ...nu's cel mai bun exemplu

Mergi la inceput

Si sa zic si eu buna dimineata si sa facurarile de rigoare sarbatoritilor:

Un alt pufulete a facut 1 anisor

Vlad de Irrina
Sa cresti mare si sanatos!

Teo de Lucia2000
Alexia de Sorina_bz

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Nu s-a trezit...

DECE- daca tot vii in Bucovina...nu vii si la noi cu jiji sa ne colindatiNoi va asteptam...

acum chiar s-a trezit..se joaca cu mine

It's the most wonderful time of the year!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Dece mi-a ramas gandul la masutza lui Jiji mic, ma ajuti si pe mine sa o iau, please?
si, Luca face la olitza, voi nu folositi scutece????? e super tare..., am mai vazut ca ai mai scris pe aici dar credeam ca nu am inteles eu bine

pui mic

Eu il voiam pe Gummy. M-am inscris pe lista. Se mai poate?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput