Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 4
sorina_bz spune:
Ale1212xa, multumim!
Si, asa cum este traditia...facem si noi cinste: mancarica de post, de dulce, monti si ne-monti pentru mamici si cate un fresh de portocale sau un bibe cu laptic la pufi!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
ale1212xa spune:
LMA Vlad
LML Teo
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Lillo spune:
Offf au sunat vecinii la pompieri. Cica nu au aparat de masura ptr gaze. Asa ca daca nu stim sursa ei nu pot face nimic. Cei de la gaze spun ca nu au tevi prin apropiere (nici macar nu sunt in cartier cu atat mai putin in bloc) deci ei nu au de ce sa trimita echipa. Administratora se jura ca subsolul nostru nu comunica cu nimic, si ca punctele termice din zona nu functioneaza cu gaz. Toti avem butelii dar nu din casa miroase, de undeva din subsol vine mirosul. Au adulmecat aseara vecinii mei fiecare butelie din bloc, mai ceva decat copoii.
danasor spune:
Dece mi-a ramas gandul la masutza lui Jiji mic, ma ajuti si pe mine sa o iau, please?
si, Luca face la olitza, voi nu folositi scutece????? e super tare..., am mai vazut ca ai mai scris pe aici dar credeam ca nu am inteles eu bine
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Offf au sunat vecinii la pompieri. Cica nu au aparat de masura ptr gaze. Asa ca daca nu stim sursa ei nu pot face nimic. Cei de la gaze spun ca nu au tevi prin apropiere (nici macar nu sunt in cartier cu atat mai putin in bloc) deci ei nu au de ce sa trimita echipa. Administratora se jura ca subsolul nostru nu comunica cu nimic, si ca punctele termice din zona nu functioneaza cu gaz. Toti avem butelii dar nu din casa miroase, de undeva din subsol vine mirosul. Au adulmecat aseara vecinii mei fiecare butelie din bloc, mai ceva decat copoii. |
mai insistati la 112, spuneti ca sunati la tv, parca ieri au aratat un bloc evacuat din cauza exploziei
va pup
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
mai insistati la 112, spuneti ca sunati la tv, parca ieri au aratat un bloc evacuat din cauza exploziei va pup pui mic |
exact la asta ma gandeam si eu
si ca sa fiti si credibil cereti exact numele operatoarei cu care vorbiti..faceti-va ca il notati...sa vedeti ce frumos se poarte orice functionar cand il intrebati de 2-3 ori numele si ziceti ca il notati
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
Nik0le spune:
Neatza!
Scot nitel nasucul din butoias pentru ca azi am motiv de bucurie: m-am cantarit dimineata si am slabit (probabil de nervi) vreo 3 kg! AMR 2kg! Din pacate se pare ca motivele mele de depresie sunt cam pe termen lung ca nu prea vad cum s-ar putea schimba ceva, singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa "asimilez" toata chestia si sa accept situatia asa cum e (are leg cu familia, dar nu cu sotul, asta ca sa restrang nitel speculatiile , nu pot intra in amanunte).
Vaz ca au aparut mamici noi, bine ati venit!
happyella , ma bucur sa te citesc!
Fac si eu un sondaj : cum stati cu ingrijirea tenului? folositi creme? zilnic? de doua ori pe zi, crema de zi si de noapte?
Nik0le spune:
Lillo, brrrrr.... sper sa nu fie decat o alarma falsa, nu stiu sa te sfatuiesc in plus fata de ce ti-au spus fetele...
tomaca spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! Scot nitel nasucul din butoias pentru ca azi am motiv de bucurie: m-am cantarit dimineata si am slabit (probabil de nervi) vreo 3 kg! AMR 2kg! Din pacate se pare ca motivele mele de depresie sunt cam pe termen lung ca nu prea vad cum s-ar putea schimba ceva, singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa "asimilez" toata chestia si sa accept situatia asa cum e (are leg cu familia, dar nu cu sotul, asta ca sa restrang nitel speculatiile , nu pot intra in amanunte). Vaz ca au aparut mamici noi, bine ati venit! happyella , ma bucur sa te citesc! Fac si eu un sondaj : cum stati cu ingrijirea tenului? folositi creme? zilnic? de doua ori pe zi, crema de zi si de noapte? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Stau prost. N-am mai luat o crema ca lumea de 1 an de zile. In principiu dimineata si seara cu crema de zi. Dar am cam uitat si uneori n-o mai gasesc ca nu stiu unde o ascunde Tudor.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Dupa mult, mult timp, de cand va urmaresc...mi-am facut curaj sa scriu si eu. Sunt mamica de pufulet Iris-Alexia(22.02.2010, si spre rusinea mea, va urmaresc fara a scrie de la inceputurile Odiseii. Poate ne primiti si pe noi in familie... |
Bine ai venit si LML astazi.
Vreti pe prima pagina?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe