Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tot am vrut sa intreb pe fetele....obsedate de curatenie......cu ce pot curatza o canapea deschisa la culoare? mi-a zis o mami...ca este biocarpet pt canapele...eu am dar din ala normal..pt covoare si park am incercata alta data fara mare succes

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

'neata

pt cafea

cu vanish ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa!
Cat despre noi...Iris s-a nascut prin cezariana la maternitatea din Buzau, 3400g, 52cm, Apgar 9/10.
Astazi, la 10 luni...(wowwww...ce repede, si totusi...ce incet au trecut)..are 72 cm, 9150g, doi dintzisori jos, unul sus, si inca unul care sta sa sparga gingia.Se ridica in picioare pe orice, merge sustinuta, bushileaza prin toata casa....spune ma-ma, ta-ta, ba-ba...si inca multe altele...pe care numai ea le intelege.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza!
Dece eu cu vanish de covoare si clatit cu un burete umezit in apa+ cateva picaturi de zeama de lamaie am curatat salteaua de pat si canapeaua, nu am reusit sa le fac ca noi dar arata binisor.

Noi avem o "mare bucurie". De vreo 2 zile pe casa scarii a inceput sa miroasa a gaz. Nu asa un iz ci miroase tare. Ieri unei babutze i s-a facut rau...Vestea buna e ca blocul nu e racordat la reteaua de gaze deci sigur nu e o conducta fisurata. Vestea rea e ca nimeni nu stie de unde provine mirosul, nu stim unde sa sunam si toti ridica din umeri... Mi-e frica sa aprind lumina in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

am vazut ca a dat dece cafeaua in capitolul trecut

ma bag rapid sa citesc ce s-a scris si aici ca Dragosu e treaz si vrea atentie

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LILLO...tot blocul nu e racordat? ca mai stiu astfel de bloocuri....dar unii si-au tras gaz.. ...poate e vreunul cu butelie...?

din ciclul...MAMA ESTE NUMAI UNA....

plecat ieri...stai linistita..ma descurc...io-vezi ca s-ar putea sa faca kk ...da poate n-o muri pana vii tu..
venit acasa gasit niste blugi pe masa....
a....pai s-a jucat cu biberonul si s-a udat....n-am stiut cu ce am gasit astia...ok..l-am schimbat...apoi a fc kk....iar a trebuit sa-l schimb..si am gasit niste pantaloni de trening
e grele dom'le...grele

apoi...eram obisnuita sa-l pun pe oala si statea jijel..dupa caz...ori facea repede ori mai statea...ei acum...gata...daca n-are de facut sau face pipi...se ridica...si eu nu sunt atenta la el....sisi baga ori piciorul in oala...ori ii cade vreun crac de la salopeta in oala...di vis...oricum pe mine ma amuza toate astea...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ale1212 Eu sunt cu albushul. Prima data omleta din ou intreg le-am dat.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

clar azi ii fac si eu..sa vedem, asta vrea sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!
Dece eu cu vanish de covoare si clatit cu un burete umezit in apa+ cateva picaturi de zeama de lamaie am curatat salteaua de pat si canapeaua, nu am reusit sa le fac ca noi dar arata binisor.

Noi avem o "mare bucurie". De vreo 2 zile pe casa scarii a inceput sa miroasa a gaz. Nu asa un iz ci miroase tare. Ieri unei babutze i s-a facut rau...Vestea buna e ca blocul nu e racordat la reteaua de gaze deci sigur nu e o conducta fisurata. Vestea rea e ca nimeni nu stie de unde provine mirosul, nu stim unde sa sunam si toti ridica din umeri... Mi-e frica sa aprind lumina in casa...

of ce zici tu acolo ... la 112 ati sunat? cred ca astia te redirectioneaza unde trebuie - la situatii de urgentza, poate e vreo conducta pe langa blocul vostru... sper sa vi se rezolve repede misterul

Mergi la inceput

ehe, vin si fete noi..super

sorina_bz, larasarit bine ati venit..scrieti-ne despre voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Multumesc pentru primirea calduroasa!
Cat despre noi...Iris s-a nascut prin cezariana la maternitatea din Buzau, 3400g, 52cm, Apgar 9/10.
Astazi, la 10 luni...(wowwww...ce repede, si totusi...ce incet au trecut)..are 72 cm, 9150g, doi dintzisori jos, unul sus, si inca unul care sta sa sparga gingia.Se ridica in picioare pe orice, merge sustinuta, bushileaza prin toata casa....spune ma-ma, ta-ta, ba-ba...si inca multe altele...pe care numai ea le intelege.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

LML

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza!

mai nu e de stat asa, gazul e foarte periculos, si eu zic tot 112, explicat acolo cum sta treaba

gata fug ca a trecut Dragos la vocalize

Mergi la inceput