Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

aici in grecia aceste cadouri se numesc boubounere,am sa cumpar mici rame p-u fotografie,desigur am sa pun poza bebeului si mici bomboane speciale impaturite in material fumos legate de rama!!! ramele sunt mici si frumos colorate cu un baietel desenat 3D, cand vor fi gata am sa pun poze! si p-u copii jucarii din lemn la fel cu boboanele legate in material si plus la copii am sa dau cate un pachet de pufuleti,deja le-am comandat din tara,mi le va aduce mama,aici nu au pufuleti!!!

multumesc de incurajari!!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

F frumos.
Cum arata Atena de sarbatori?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

cum arata Atena de sarbatori???? hmmm caaaald aproape 20 de grade!!! si in rest nimic frumos cu toate problemele ce se petrec aici!!! nici macar nu au pus brad in centru orasului,de frica sa nu-i dea foc!!!! lumea in greva si transport public limitat!!! deci in Atena anul asta nu exista sarbatori

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

stiu ca am revenit cam in forta, poate nu va asteptati, dar...v-am speriat asa de tare? where are you? sausausauori mai degraba?

Sau si nu mai am emoticoane ptr iesit de masele la puf cu toate simptomele posibile si imposibile, si cumparat/impachetat cadouri....

Cam asa si la noi...nu-mi ajung emoticoanele,sa descriu prestatiile...
Si, bonus, pe langa Iris care e super-mega maraita, ca-i iese al doilea dintisor sus...Diana si-a scos azi ultimii bracketi (poarta aparat dentar de doi ani) si este si ea super maraita, ca o dor coltii piliti...
Cred ca imi iau un butoi mare, sa fie numai al meu!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

SORINA am vazut si eu pozele. SUUUUUPER.
Sa-ti traiasca minunile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

cum arata Atena de sarbatori???? hmmm caaaald aproape 20 de grade!!! si in rest nimic frumos cu toate problemele ce se petrec aici!!! nici macar nu au pus brad in centru orasului,de frica sa nu-i dea foc!!!! lumea in greva si transport public limitat!!! deci in Atena anul asta nu exista sarbatori

Mda... nasol. La noi e pace in schimb e la fel de urat ca si la voi. Au aruncat astia trei beculete ici colo de ochii lumii.... de brad nici nu mai vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

SORINA am vazut si eu pozele. SUUUUUPER.
Sa-ti traiasca minunile.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua fetelor si de pe la noi.
Fetele noi sorina,nyny si parca mai era cinevabine ati venit.
Cris d ma bucur ca ai iesit din butoi .
Am citit pe fuga si nu mai stiu nimic azi am avut de alergat si am si facut o parte din mancare ca maine sa-mi raman de facut mai putina mancare si curatenia si poate gasesc putin timp si de mine sa-mi fac o manichiura si ceva la par ca sta in toate felurile.
Yannis de Al3csa
Teo,Vlad de ieri
Dana
Am vb azi cu Dana la telefon si va multumeste de urari insa are ceva virusi prin calc si mai mult de 5 min nu poate sta aprins cu el ca se inchide sg .O sa incerce sa intre pana la motu lui Dragos

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am fost si noi la colindat si am primit covrigi pe care i-am mancat cu o pofta de ziceai ca sunt carnita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am fost si noi la colindat si am primit covrigi pe care i-am mancat cu o pofta de ziceai ca sunt carnita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mey, tehnicutele smotruiesc? Gatesc? Se pregatesc? Fac capitol nou.

Mergi la inceput