Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

sorina ..am citit..romanul...si ma simt f privilegiata..k jiji are doar meteahna cu tzatzaiala de noapte....

am fc shmotruiala..m-am si vopsit...ba chiar am mai citit din odisee..remember...ma duc sa hranesc moldoveanul....

am gasit asta de la cris.d....din odisee

...."si daca tot e ziua de mesaje lacrimogene, sa apuc si eu sa va urez:

suntem impreuna din primavara lui 2009, desi pare ca ne stim de-o viata.

ne-am cunoscut gravide, cu griji de inceput (sangerari, ecografii incerte, greturi, spitale), care la unele au trecut, la altele s-au transformat in drame (si pufuletii au plecat inapoi la ingerasi), iar la cele care am ramas s-au transformat in ...altele: contractii, dureri de shale, leshinuri, probleme la eco, soti nabadaiosi, soacre acre, nasteri premature,..

INSA:
toate, fara exceptie, am spus si am primit cuvinte de incurajare de la fetele cu experienta, mai inspirate, sau pur si simplu miscate de suferinta postata pe forum.

RAMAN, totusi, amintirile cele mai frumoase:
cei mai iubitzi "alieni" de la eco reusite, primele fluturari raportate cu semne de intrebare aici (o fi miscand chiar bebe?), frumoasele noastre gravidute-miresici, masuratori de burtici si...palate, retzete incercate chiar si in noaptea de revelion, trusouri splendide pt bebei, listute peste listute, orgii si orgasme gustative la prima ora a diminetzii, nasteri in direct, cu frica, dar final super fericit, etc, etc

TOATE ne-au pregatit sa ramanem impreuna in 2010, inca putin ca gravidute, dar toate ca mamici, din primavara incolo.

Vom face treaba buna in astea 2 luni de nasteri, astfel incat pufuletii nostri sa fie mandri de noi, ia noi fericite si implinite.

2010 sa ne gaseasca senine si increzatoare. E anul pufuletilor nostri!!

La muti ani!
"

mami da-ne un semn...mic, mic

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Sunt varza de stresata si melancolica si ....de toate.
Mesajul asta m-a terminat!

Mergi la inceput

HELP: Fetele din sectorul 3 si partea de sud a bucurestiului, exista vreun magazin de sibieni bun? unde?
Eu uneori ajung la cel de la pta moghioros, dar acum mi-e peste mana.
PLEASEEE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fete harnicute!

Bun venit, Sorina! capritele tale dragi!

Multumesc de cafeluta Dece Spor la impachetat!

Noi suntem prin zona, tangential ca sa zic asa, intram usor-usor in sarbatori. Poate azi facem bradul (noi de obicei il faceam pe 23). In rest...planuri pt zilele libere de revelion, ianuarie...

Vergeturi nu am facut in sarcina, si a am folosit Sanosan. Dar aveam de prin adolescenta, pt ca eu slabea si ma ingrasam usor. Acum doar ma ingras usor

Butoi...ii dam si noi tarcoale, asa ca facem planuri pt a-l evita, adica activitati extra-casa si non-copil. 2 ore n-o muri ta-su cu el. Ca metoda de refacere prin sex...a picat. O data cu tentativa de a culca copilul in patut. Ce viteaza sunt si io, unoeri! Numai gura e de mine!

Ma intorc la schimbat cacaciosul.

Va pup!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

HELP: Fetele din sectorul 3 si partea de sud a bucurestiului, exista vreun magazin de sibieni bun? unde?
PLEASEEE!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Unul este la P. Muncii dar nu stiu ce inseamna bun pt tine. Eu cerdeam ca toate au aceeasi marfa.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

PLEASEEE!!!

Unul este la P. Muncii dar nu stiu ce inseamna bun pt tine. Eu cerdeam ca toate au aceeasi marfa.

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Unde exact la pta muncii?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

PLEASEEE!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Unde exact la pta muncii?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

La iesirea din pasaj, cum mergi spre Baba Novac. Este o farmacie pe colt, un aprozar, ceva cu pariuri si micut langa este magazinul sibienilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

mai fetelor...acum ma bag si io ca musca...

io nu cred ca magazinele alea sunt de la sibieni...nu am fost niciodata nu stiu...dar matusa mea e din sibiu..are si casa la tara si le stie p-astea cu branza..si cu alte cele...si mi-a spus ca i-a facut la unu scandal ca de ce se da sibian cand nu e...si ala n-a zis nik..deci..

oricum ea stie sigur...ca nu sunt sibieni

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Dece mi-a ramas gandul la masutza lui Jiji mic, ma ajuti si pe mine sa o iau, please?
si, Luca face la olitza, voi nu folositi scutece????? e super tare..., am mai vazut ca ai mai scris pe aici dar credeam ca nu am inteles eu bine

care masutza...aia pe care o am io la jucarii pe picasa si nu are pret? ca aia e a lui. Daca da...e de pe ebay( ca toate de altfel) brandul e TOYS R US...nu prea sunt...si oricum pana in ianuarie e mort transportul ... daca aia te inte ne auzim....eu am una spre vanzare de la fisher price...o poti vedea tot pe link

ei cum sa nu avem scutece...ca doar no fi jiji rupt din soare..sigur ca avem...dar daca sunt atenta face kk la oala

JUCARII PENTRU PITICI...

nu scumpa, ma refeream la masutza de papa, scaunelul ala, ca nu stiu cum sa-i zic de pe pat, mi se pare foarte util mai ales daca e de plecat undeva, chicco e prea mare sa-l car dupa mine.
bravo lui jiji pt kk la olitza, si bv pt mami

da eu l-am luat...asa la nimereala....sa vad cum se comporta...din lipsa de spatiu..sunt f incantata....sunt diverse modele.....cred ca am vz si pe ocazii.ro de la fisher price...
oricum pt noi e multifunctional...si jucarie...si scaunel de masa...si "fotoliu" de odihnit....plus ca il pun oriunde vrea muschiul meu sa-i dau sa manace....el teoretic are toate cele pt a fi legat de un scaun de bucatarie...dar nu-mi bat capul... am sa ma uit pe net...oricum tot pana in ian e pauza cu transportul spre ro....oricum..ma uit dau PM cam cat ar ajunge ce gasesc si vb atunci

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

io nu cred ca magazinele alea sunt de la sibieni...nu am fost niciodata nu stiu...dar matusa mea e din sibiu..are si casa la tara si le stie p-astea cu branza..si cu alte cele...si mi-a spus ca i-a facut la unu scandal ca de ce se da sibian cand nu e...si ala n-a zis nik..deci..

Pe mine nu prea ma intereseaza daca sunt din Sibiu, Bucovina sau alta zona. Inainte mergeam pe Floreasca la Baciu dar acum stai la coada de-ti vine rau. Idee e ca sunt produse traditionale, facute mai "in casa" sa zic asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

ok, poate ai dreptate, dar produsele de la ei nu se compara ca si gust cu cele de la campofrio sau orice alt mare producator de mezeluri.
oua proaspete au si chiar sunt la coaja ca si cele de la tara de la bunica
smanatana e f buna
gainile lor au pielea galbena, exact ca acelea crescute la tara, nu culoarea aia vanata de la supermarket.
iar branza e un vis.
ok, n-or fi de la sibiu, dar mie imi plac produsele.

Mergi la inceput