Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 16
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le tomaca, esti draguta, mersi pt gand/urare! miremia lorex, am vreun motiv sa fiu? Nu-s suparacioasa. Moamaaa, ce de-a marci de marci de creme de creme... Io am o Avene Trixera, cumparata cica pt bebe, pe ea am dat-o o data (ca n-a avut nevoie), in rest ma dau eu. Mai cumparasem crema asta o data si la nr 1 si tot asa, io am terminat-o. Cum nr 3 n-o sa existe precis, nu stiu ce ma fac cand s-o termina asta, ca pentru mine nu prea-mi vine sa cheltui atat pe-o crema... Oricum esti foarte tare ca ai atata grija de tenul tau, bravo tie! Pot sa-ti zic acum? Multumim pt capitol! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
ale1212xa spune:
sorina
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multumim de cafea sorina
wow...interesant roman sa-ti traiasca don'shoarele
decenuela spor la facut bagaje!
irina,multumim de tratatie
LML yannis de al3csa
LMA dandanag sa ai parte de sanatate,fericire si bani!
mami de Alex si Radu
bubu_bu spune:
neata fetele cucuietele
la multi ani vlad
lml yannis
noi pe la cumparaturi cadouri pentru noi pentru familie....aseara raul a plecat de capul lui intr-un magazin si se uita la toate tantile in fusta atat le studia...abia l-am gasit printre haine si aglomeratie...a impins apoi carutul prin toate cotloaneleam baiat mare nu stiam ca se descurca asa bine pe picioruse....pffff
si mai canta la muzica.....cum fac curat pun muzica si ai cant de cand s-a nascut si s-a invatat si el si ingana acolo cum stiedoamne cat de repede se schimba
azi fac praji ca tre sa stea la frigi o zi pana e mancabila si tre facuta de azi....si mai o tura de curat...eu tre sa fac in fiecare zi.....cum papa raul ceva cum e toata casa plina de firmituri si el a doua zi le culege si le papa....scame parca ne curge dupa noi...si alea le culege cu 2 degetele si imediat in gura
bun venit fetelor noi!
crema am folosit de corp toata sarcina.....si drept urmare sarcina depasita sunt plina de vergeturi....am suferit ca un caine dupa pielea mea perfecta cum zicea sotul.....plangeam cand ma dezbracam la dus sau sa ma imbrac sa merem undeva(la mare si mai si)dar....cand a vazut sotul ca persista suferinta mea.....m-a luat si a pupat toate vergeturile una cate una si .....nu mai zic restul....si am invatat incet incet sa le accept acum sunt impacata...bani sa le operez nu as fi avut si asa ca asta sunt
bunica mea foloseste apidermin.....si are o piele atat de fina si putin ridata...cand am sa incep sa folosesc crema de fata din aia imi iau
ma duc s mai citesc din urma...o zi perfecta sa avem
rox_y spune:
neatza...
Dece, sorina..pt cafeluta
Sorina
Nikole felicitari pt kg pierdute..si eu am slabit in ultima luna 3 kg sub pragul care il aveam inainte de nastere....
In legatura cu cremele...primesc o gramada...ar treb sa ma dau cu ele..dar le tin de colectie...mi o lene sau uit pur si simplu
Vergeturi..am ..cum sa nu (probabil pt ca nu m-am dat cu crema)
Io de azi ma bag in bucatarie sa pregatesc una alta.....sper sa reusesc....am facut o listoaie pt cumparaturi...golesc tot supermarketul
Noi n-avem brad inca..azi mergem sa-l luam si pe ala
Mami de Diana - 31.12.2009 -
haircut spune:
Neata!
Multam DECE de cafea, sa-ti mearga azi treburile brici, sa recuperezi ziua de ieri.....
Nic0le, ma bucur ca esti mai bine....si ca Irinei ii e buna pijamaluta de 1,5 ani noi mai avem si body-uri de 6 luni....majoritatea de 9 luni, insa... Nu prea-mi aduc aminte de crema, din pacate...tre sa iau masuri...si o crema buna...bun cadou de mos, nu?
Lorex, cum mai e MIhaita?tre sa-ti pun in cont o poza, sa vezi ce-am descoperit zilele trecute plimbandu-ma prin oraselul meu natal, dar e pe tel lui barbate-miu si tre' s-o descarc... bobitei cochete
Bun venit noilor fete
Irinaa, mai ai tort? sa-ti creasca flacaul mare si sanatos...si felicitari pentru umblatul singurel
LML Teo, scuze de intarziere...aseara am avut un net infernal n-am reusit sa intru deloc pe forum...
LML Yannis Andrei de Al3csa
LMA Dandanag sa fii sanatoasa sa te bucuri de puiul tau
Xela, vreau si eu la intalnire, dar al meu lucreaza intre Craciun si revelion si nu cred ca am cu cine s-o las pe M. Decat daca intalnirea e seara, dupa 6-7
Fetele care stiti sa gatiti....vreau sa fac de Craciun, printre altele, un cheesecake cu visine...am gasit reteta, am ingredientele, aveti vreun pont?ati mai facut?ies bune?
Ieri a facut M kk si n-am simtit-o nici eu nici al meu, a stat saracul copil murdar si s-a iritat rau a tot marait ea, am zis ca-i de somn, nu voia in fund, ne miram ce pofta de mers are........cand am dezbracat-o pt baie am vazut si ne-am ingrozit...dar nu mirosea deloc...in fine, azi e mai bine, din fericire si nu mai pare s-o supere.
Am pus cateva poze in album. Le-am micsorat cu faststone si nu stiu ce-am bifat pe acolo de apare scris pe poza dar n-am mai avut energie aseara s-o iau de la capat
sa aveti o zi frumoasa!
decenuela spune:
sorina ..am citit..romanul...si ma simt f privilegiata..k jiji are doar meteahna cu tzatzaiala de noapte....
am fc shmotruiala..m-am si vopsit...ba chiar am mai citit din odisee..remember...ma duc sa hranesc moldoveanul....
am gasit asta de la cris.d....din odisee
...."si daca tot e ziua de mesaje lacrimogene, sa apuc si eu sa va urez:
suntem impreuna din primavara lui 2009, desi pare ca ne stim de-o viata.
ne-am cunoscut gravide, cu griji de inceput (sangerari, ecografii incerte, greturi, spitale), care la unele au trecut, la altele s-au transformat in drame (si pufuletii au plecat inapoi la ingerasi), iar la cele care am ramas s-au transformat in ...altele: contractii, dureri de shale, leshinuri, probleme la eco, soti nabadaiosi, soacre acre, nasteri premature,..
INSA:
toate, fara exceptie, am spus si am primit cuvinte de incurajare de la fetele cu experienta, mai inspirate, sau pur si simplu miscate de suferinta postata pe forum.
RAMAN, totusi, amintirile cele mai frumoase:
cei mai iubitzi "alieni" de la eco reusite, primele fluturari raportate cu semne de intrebare aici (o fi miscand chiar bebe?), frumoasele noastre gravidute-miresici, masuratori de burtici si...palate, retzete incercate chiar si in noaptea de revelion, trusouri splendide pt bebei, listute peste listute, orgii si orgasme gustative la prima ora a diminetzii, nasteri in direct, cu frica, dar final super fericit, etc, etc
TOATE ne-au pregatit sa ramanem impreuna in 2010, inca putin ca gravidute, dar toate ca mamici, din primavara incolo.
Vom face treaba buna in astea 2 luni de nasteri, astfel incat pufuletii nostri sa fie mandri de noi, ia noi fericite si implinite.
2010 sa ne gaseasca senine si increzatoare. E anul pufuletilor nostri!!
La muti ani!
"
mami da-ne un semn...mic, mic
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
Dragos a furat strecuratoarea din sertar din bucatarie si acum alearga pisoiul prin casa cu ea
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela sorina ..am citit..romanul...si ma simt f privilegiata..k jiji are doar meteahna cu tzatzaiala de noapte.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Decenuela......
incerc sa ma descurc ... n-am incotro...
Am incercat sa pun niste poze la semnatura, sper ca am si reusit.
Acum verific, si fug sa bag niste fructe in copil.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
rox_y spune:
dece ..m-ai facut praf cu mesajul asta..ia sa dau iama si eu prin odisee..sa vedem ce se mai intampla pe acolo...
Mami de Diana - 31.12.2009 -