Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

incep eu cu plansul ...de ieri de cand am facut curatenie ma cam doare burtica, nu stiu daca sunt contractii se aseamana cu durerea de la menstruatie, sper sa fie totul in regula ca mai aare de stat la mami in burtica...dar am si un sentiment tare nasol ca se intampla ceva

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Mi-am dorit muuult un copil si credeam ca n-o sa mai apuc ziua sa ma vad mamica... Deci ma bucur si ma sperii de fiecare simptom, de fiecare miscare de bebe, de fiecare poveste
Lumea zice sa las internetul, ca imi face mai mult rau decat bine. Eu nu cred. Si de aceea imi beau in continuare cafeaua virtuala cu voi

30+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna dimi mamici si burtici dragi, iar a inceput agitatia mare pe aici; deci
HAI ABRAMBURIKA, ZUMZU SI NUMEIOANA

Numeioana cumnata mea (sotia varului meu) care a nascut sambata trecuta a pierdut dopul duminica dimineata si a nascut sambata seara, nu a avut contractii doar i s-a rupt apa;
Doloress ce bine ca inca rezistati asa, mai este un pic ;
Azi trebuie sa ma mobilizez sa fac curatenie ca sambataa este Craciunul si eu nu am facut absolut nimic, asa ca trebuie dar o sa fiu cu un ochi pe la voi; chiar asa cand m-am trezit i-am zis sotului meu ca trebuie sa ma uit pe forum daca a nascut vreo fata si el imi spune dar chiar asa multe sunteti de nasteti in fiecare zi cate una... sa-i mai spun ca pe 30 este aglomeratie maxima...

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Neata si de la noi

nu am primit nici o veste de la Ioana, deci inca e aksa si asteapta.

Dolores ma bucur k sunteti bine. hai k mai e un picut si mergi si aksa la tine. multumim pt toate raspunsurile.
Craciun fericit si tie si toate visele sa ti se indeplineasca

Patricia tu cand te-ai programat la cezariana?

Carmen da tu nu ai somn mama??la ora aia bantui p forum??

Ziki spor la curatenie. si eu il asterpt p sot sa vina aksa p la 1 sa il pun la treaba k eu numai sunt in stare de nimic

din pacate nu am dormit nici azi-noapte m-am foit, invartit, sucit, mers de 10000 de ori la baie, spatele doare, asta mica se inpinge in vezica, stomac, ficat, tot ce prinde, contractii nedureroase am.....zici k sunt o baba care nu are ce face si se vaita

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

incep eu cu plansul ...de ieri de cand am facut curatenie ma cam doare burtica, nu stiu daca sunt contractii se aseamana cu durerea de la menstruatie, sper sa fie totul in regula ca mai aare de stat la mami in burtica...dar am si un sentiment tare nasol ca se intampla ceva

dureri de burta toate avem, ia no spa si baga te in pat, nimic nu i mai imporatnd decat sa l tii pe bb acolo cat mai mult

da vin sarbatorile, sunt multe de facut etc.....dar nu anul asta...nu cum faceam pana acum

la mine ieri a facut sotul curat,am geamuri nesterse dar asta e...vad maine ce fac de mancare cu sotul ....ajutor ca poimaine el este la munca deci....
dar putin si incet ca ma inteapa in pasa cand ma ridic...plus contractii

nu vreau sa fiu viteaza si sa nasc prematur, nu dupa 6 luni de stat in pat sa ma inec ca tiganul la mal

hai stai cumintik in pat si o sa fie bine,si suna ti dr ul vezi ce spune

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

abramburica hai k mai e un pic...
chiar ma intrebam de ce nu mai schimbi semnatura..sau mi se pare mie

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am pus pozici noi .

mamma bis - o fetita si 39s+3 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Aveti niste soti sa va traiasca. Al meu vine de la munca si se pune direct in fotoliu la calculator, il mai si intreb cateodata daca cumva el e cel gravid ca asa se comporta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ralu - am schimbat-o, da' am trisat un pic. Imi face impresie sa vad 40 sapt. . Da' cred ca tot acolo ajung ...

mamma bis - o fetita si 39s+3 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro hai ca mai e asa putin!!!!

bebelule tu ai promis ceva, nu???? pozici pe ultima suta de metr cu burtica....unde sunt?????? hai ca te cert acum !!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput