Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mayanne stiu, si mie mi s-a tot spus sa las internetul si forumul, dar pe mine m-a ajutat foarte mult in tot ce am facut, inclusiv in educatia copilului

Bebelu, v-am scris dar nu m-a bagat nimeni in seama, dar v-am iertat ca suntem in verva mare cu agitatele. Am fost la cvontrol si in 29 dec ma duc pregatita de nastere, a zis ca bebe e ok, are 2650 gr, cam putinel, dar nu rau, o sa am atunci aproape 39 de saptamani

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Aveti niste soti sa va traiasca. Al meu vine de la munca si se pune direct in fotoliu la calculator, il mai si intreb cateodata daca cumva el e cel gravid ca asa se comporta ...

32+ viitoare mamica de Radu Andrei

merci, dar nu vad ce te opreste si pe tine sa faci acelasi lucru....stai si tu....sa inteleaga ca nu mai poti, si ca ori te ajuta,ori nu faci deloc

sa inteleaga ca acum prioritatile sunt altele, chiar daca unii sunt {prost} obisnuiti sa faca femeia tot...parerea mea

hai nu te suparaai luat nospa?

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

multumesc pentru incurajarile pt Marele Shmotru
am aflat o parte de cadou de la Mos - o tura la salon / tuns-vopsit, ca de cand bomban ca vreau o schimbare... deci si mosul vrea
pana atunci, Cenusareasa in actiune!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia scuze k nu am fost pe faza

Yasmi tocmai descaracam pozele pe aparat acu intru si va pun

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Asa sunt baietii lui mama :))gata am luat ...cum e vremea in constanta? eu tot constanteanca sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu de abia astept sa te vad!!!

merg sa o vad si pe petro!!

si pun si eu 2 pozici pt 10 min apoi le sterg eu inainte sa mi le stearga altcineva :))

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza... Arsuri, arsuri, arsuri... Cred ca pana nasc nu mai mananc nimic, daca beau numai apa tot ma rupe stomacul Probabil o sa-mi iau niste Rennie de la farmacie, ca nu mai rezist...

Numeioana, hai hai, asteptam vesti despre bebitza Iris...ce nume frumos!! Doamne ajuta, tinem pumnii stransi!

Doloress, multumim ca ne mai scrii. Sarbatori fericite si ai grija de tine si de bebe Kevin, e prea devreme sa scoata nasucul in lume .

Lucia, nu stiu exact ce inseamna "col posterior", banuiesc ca nu e orientat cum trebuie, de ex. la mine si uterul era retrovers inainte de sarcina...posibil sa aiba o legatura una cu alta. Insa, din experientele altora de pe net, care aveau col posterior, au zis ca nasterea naturala a fost dificila... acu' nu sh ce sa zic... nu ma pricep

Fetelor, da' ce va mai obositi voi cu curatenia Eu am chemat o tanti acum vreo saptamana, i-am dat 50 lei, si mi-a facut toata casa, geamuri, gresie, covoare, etc. Maine pun sotul sa mai stearga o data praful si sa dea cu aspiratorul si ajunge, ca doar nu vine nimeni in inspectie, Doamne iarta-ma! De mancare am dat comanda la parinti, oricum daca o sa fie cezariana, nu mai pup eu chisti, carnati si alte alea pe placul meu, de fapt m-a si amenintat dr. sa nu vin umflata cu mancaruri de tot felul inainte de operatie... Asa ca o sa faca mai mult pt. dl. sot, sa aiba ce manca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neatza fetele!

Noi lenevim la calculator si papam ciocolata...rau, rau, stiu, dar bebelina nu e de aceeasi parere!
Am spalat holul si am aranjat putin prin bucatarie (gresia si faianta au fost lustruite acu o sapt...a trecut ceva timp de atunci).
Si mai am in program prajitura aia cu mere si gris de m-ati innebunit cu ea si mai tre sa ies pana la banca sa platesc rata la casco..bleah...dar mai incolo, mi-e asa lene sa ma imbrac....

Asa...dupa ce am visat de nu stiu cate ori ca am nascut eu, am inceput si eu ca voi sa visez nasterile altora Deci, fericita castigatoare este..Patricia! Ea era urmatoarea la rand in visul meu

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 8 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

doloress bine ca esti bine si tu si buburuzul; deci iti stiu astia din spital tiparul, ca misuni non stop dc iti da drumul sa misuni ; lasa, stai acolo muminte, ca o sa iasa o mandrete de flacau, o sa merite fiecare secunda cat ai stat in spital!

deea_saav incearca sa stai cuminte azi si mai ales gandeste pozitiv!! (ce inseamna ' am si un sentiment tare nasol ca se intampla ceva'??); eu am avut placenta previa si am stat potolita, mi-am tot repetat 'vreau sa nasc natural' si am vb cu bebelina sa faca ea ordine pe acolo (in apartament, vorba mirelei); nu plange, ca doar inrautatesti situatia. mare mare sa te simti mai bine!

bebelu, fii si tu cuminte, are dreptate doloress, dc stam prin casa, tot avem tendinta sa facem una alta..

acu, dupa ce am facut pe lupul moralist, va anunt ca bag si io un pic de curatenie; nu cine stie ce. macar un mop si curat in baie, ca la bucatarie e bec (nu gatesc) ca vine al meu astazi!!
angie, tu tot singurica?

ps: ce bine e acasica! parca altfel imi prieste cafeaua cu voi!

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Asa sunt baietii lui mama :))gata am luat ...cum e vremea in constanta? eu tot constanteanca sunt

vremea, ok
se pare ca la noi e tocmai invers
tu constanteanca locuiesti in bucuresti....iar eu bucuresteanca locuiesc in constanta

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput